2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Herkese iyi bayramlarr
Ben de 2014 eylul gelini olacakken nisanlimin yurtdisi gorevi nedeniyle 2015 yazina ertelemek zorunda kaldim dugunumu.
Nasilsiniz?

hoşgeldin tatlım sanada iyi bayramlar
iyiyim ben sen nasılsın

Iyiyim ben de canim, staja gidiyorum. ( Yurtdisindayim su an staj icin, saat farki var aramizda Turkiyeyle.)
Bayram bitiyor biz burada hic anlayamadik bile.

Iyiyim ben de canim, staja gidiyorum. ( Yurtdisindayim su an staj icin, saat farki var aramizda Turkiyeyle.)
Bayram bitiyor biz burada hic anlayamadik bile.

aaa nerdesin
aman canımmm nerde eski bayramlar bizim akraba filan yok günler sevgilimle geçti

daha sözlü yada nişanlı değilim canım daha sadece aileler tanıştı :)
son sınıfa geçtim smestrda söz nişan düşünüyoruz yazında düğün

Ben de son sinifa gectim. Bizim soz nisan once oldu :) Gerci daha hicbir hazirligim yok cunku nerede yasayacagimiz belli degil. Yuksek ihtimal yurtdisinda devam edecegiz o yuzden bir sey hazirlayamiyorum.

günaydın tatlım ben buralardayımda sen beni bırakıp gittin
napıyosun

bebişim uzun zamandır yazmıyodun ondan aşk olsun ben seni bırakıp gidermiyim hiç kuzum napim tatil bittti iş başı yaptık sen napıyosun tatlım

bebişim uzun zamandır yazmıyodun ondan aşk olsun ben seni bırakıp gidermiyim hiç kuzum napim tatil bittti iş başı yaptık sen napıyosun tatlım

napıyım canım 2 günü sevgilimle geçirdim mutluyum huzurluyum okul başlayana kadar tatil bana
pazartesiyi bekliyorum heyecanla mimar bugün gidip evi görücek pazarteside konuşcaz

napıyım canım 2 günü sevgilimle geçirdim mutluyum huzurluyum okul başlayana kadar tatil bana
pazartesiyi bekliyorum heyecanla mimar bugün gidip evi görücek pazarteside konuşcaz

oyyhhh maşallllahhhh size kuzucum biz buluşamadık malesefff o bayramda bile çalışıyodu gelemedi bende gidemedim başka yere ailemle tatle gittim hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim

oyyhhh maşallllahhhh size kuzucum biz buluşamadık malesefff o bayramda bile çalışıyodu gelemedi bende gidemedim başka yere ailemle tatle gittim hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim

haftasonu görüşürüzsünüz canım

haftasonu görüşürüzsünüz canım

bakalım kuzum nasip kısmet biz plan yaptıgımızda hiçbişey yapamıyoruz o yüzden plansız yapıyoruz herşeyi balım senin facen varmıydı canım ekleşmişmiydik senle unutuyorum kuzum kusura bakma

bakalım kuzum nasip kısmet biz plan yaptıgımızda hiçbişey yapamıyoruz o yüzden plansız yapıyoruz herşeyi balım senin facen varmıydı canım ekleşmişmiydik senle unutuyorum kuzum kusura bakma

grupta vardın dimi sen canım :)

grupta vardın dimi sen canım :)

vardım canım ama ne bilimm çıktım ben bişey anlamadım gruptan ama istersen sen tek olarak beni ekle ordanda görüşrüz burdanda kuzum çünkü paylaşımlar normal sayfamda gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…