Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbuldayım canım malesef yardımcı olamıycam:26:Merhaba kizlar. 10gun sonra nisanim var fakat hala iyi bir kuaför bulamadim. Antalyada saci ve özellikle makyaji cok iyi yapan uygun fiyatta bi kuaför önerebilirmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde 5 yıllık bi ilişkim var inşaallah ocak ayında söz yaza da düğün düşünüyoruz okulumun bitmesi beklendi duaya çok ihtiyacım var darısı bize olsun inşaallah
kızlar benm nişanım olacak daha..allahın izniıyle seneye ağustos sonuda düğün düşnüüyoruz..
şuann nişan hazırlıkları içresindeyim evde olacak ama insn yine hersey istediği gibi olsun içine sinsin istiyor
sende hoşgeldin canım aramıza
eee nişan ne zaman hazırlıklar ne alemdee anlatsana birazcık
Valla gelenlere hediye yaptim.minik kolonya siseleri :) pembe tonlarinda olduğu icin, icine gülsuyu koycam. Seker hamurundan kurabiyeler yapcam ikramlik.Nişan alışverişine ayin 15inden snra cikcaz :) bende bana alinacaklari netten arastiroyorum :) sen nişanlı misin neler yaparsin anlatsana
Sende baya hazırlıklar içersindesin..e söz icin bu kadar hazırlık yapiosun nişana ne yapacaksin cnm :/ kendi kendine çıtayı yukseltion bak :) sen ufaksin sanırım bnden.ne okuosun hayirlisi olsn insallah :*
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 benim tüm hazırlıklarım ve resimlerim bu topikte canımArtk nişandan snra burdan paylasirim yaptiklarimi :) siselerim tam bitmedi. Kurdelelarin ortasina kalpli inci gelcek bide icine gülsuyu konulunca daha bi belli edecek kendini
Merhaba kizlar. 10gun sonra nisanim var fakat hala iyi bir kuaför bulamadim. Antalyada saci ve özellikle makyaji cok iyi yapan uygun fiyatta bi kuaför önerebilirmisiniz
umarim siteye uye olan hollanda dan yasayan birileri olur..yurtdisinda yasamak gercekten zor..ara ara bende bu duygulari yasiyorum ama ben kendimi oyaliyorum buranin kendi halkindan arkadaslarim var..zaten baska turlu olsa kafayi yerdim bende
Canım ben Antalya da yaşıyorum ve güllük te prenses kuaför var lc waikiki ye sırtını verince sağdaki ilk arada. Orda aslan diye bi çocuk var. Herşeyi çok güzel yapıyo bi uğra istersen
Telden girmeye basladim tam anlamıyorum yazdıklarım geliyormu gelmiyor mu :)) ben 26 yasindayim okul oncesi ogretmeniyimm cnm.. bnce sen soz ve nisani birarada cikart o kdr zahmete giriosun bak insanlarda yoldan gelecek. Bir kerede cikart aradan. Bizde isteme nişan bir yapcaz... bide sen bohcayida hazirlamossin. Ben onlar getrdiktwn snra hazirlicam. Iadei ziyaret seklinde kurban bayraminda goturcem :))
Kızlar ben geldim aranıza 25 nisan allahım izin verirse evliyiz.23 nisan haftasına getirdik bayramdan dolayı tatil olur diye.umarım her şey planladığımız gibi gider
Biliyorum canım orayi ama hic gitmemistim. Bir bakayim orayada. Teşekkür ederim :)