- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Mutluhatunnn senin listelerini facebookta gördük biz özgeyle kuzummm çalınmış listelerin sanırımm![]()
nerde

hani benim listem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluhatunnn senin listelerini facebookta gördük biz özgeyle kuzummm çalınmış listelerin sanırımm![]()
nerde
hani benim listem![]()
Kuzu eğer ismin Pelin değilse, listelerin çalınmış demektir heheh![]()
benim şaşkınlartalia pelin :)
Ene tesadüfe bak nette gözinirken seni gördüm ya şaka gibi
Dedim sevgi bu bizim kızın listeleri değil mi ya oda onay verince teyit ettik![]()
Ene tesadüfe bak nette gözinirken seni gördüm ya şaka gibi
Dedim sevgi bu bizim kızın listeleri değil mi ya oda onay verince teyit ettik![]()
dünyanın küçük olduğu yetmiyo sanal alem dahada küçük![]()
dünyanın küçük olduğu yetmiyo sanal alem dahada küçük![]()
aileler anlaştı canım :)
bizde 1.5 yıl oldu nerdeyse şükür beraberiz iyi ki karşıma çıkmış
siz nasıl tanıştınız :)
Arkadaş vasıtasıyla tanıştık bende iyi ki tanımışım RABBIM onu benim karşıma çıkarmış diyorumiyiyim suana kadar hiçbir tartışmamız olmadı evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musun
düşünüyorum tabi ki çalışıcam o kadar yıl boşuna sürenmedim heralde okul sıralarında
bi mezun olsam hayırlısıyla
sen çalışcak mısın?
neden ki :)![]()
Çalışmayı sevmiyorum bide ileride çocuğum olurs a kim bakıcak mecbur işten ayrılmak zorunda kaplıcam o yüzden çalışmayı düşünmüyorum![]()
çocuk olunca işler değişir tabi bende zaman ne gösterir bilmiyorum ama şu an bi hevesle çalışırım diyorum
benim oduna sorsak aman ne gerek var otur işte der hemen![]()
Otur sende boşver çalışma :):)benim annem çalışıyordu çok zorluk çekti misafir agırlıyamıyodu ev işleri kalıyodu hep tabi ama memur olursan daha iyi olur
hevesimi almadan vazgeçmem fizyoterapist olucam ben :)
belki sonra kendim bırakırım![]()