- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
ikiside çok güzel ama ben olsam sadece berjerleri pembe yapardım böyle çok pembe olmuş ama dediğim gibi yapmıyolarsa diğer renk canım
Sorarim kuzum aynen dimi mevide daha guzel.durmus bu model die dusundum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiside çok güzel ama ben olsam sadece berjerleri pembe yapardım böyle çok pembe olmuş ama dediğim gibi yapmıyolarsa diğer renk canım
Canim nerde satiliyor bunlar ve ucreti ne kadar acaba :)
Canım evlilik cüzdanın yanında olsun sorun çıkmaz merak etme. Bende hala öğretmen kimliğimi ve ehliyetimi değiştirmedim o yüzden evlilik cüzdanımı yanıma alıyorum:) bide 5yıldızlı otellerde zaten sorun olmuyo :))Kuzular ben kimligimi yaptrmadan direk balayina gidicem evlilik cuzdaniyla umarim bi sorun olmaz cunku balayin tarihmi ayarladim![]()
Aynı şeyi yazmıştım bendeherşeyim pembe olucak gibi zaten benim.:)) berjerleri pembe kolltuklar krem olsun diye düşünüyorum.perdeleri de berjerin koyu tonu sade istiyorum,beyaz sade tülle.eğer kafamdaki gibi olursa tabi mobilyacıda.bakalım :)
Canım evlilik cüzdanın yanında olsun sorun çıkmaz merak etme. Bende hala öğretmen kimliğimi ve ehliyetimi değiştirmedim o yüzden evlilik cüzdanımı yanıma alıyorum:) bide 5yıldızlı otellerde zaten sorun olmuyo :))
Aynı şeyi yazmıştım bende![]()
Aynı şeyi yazmıştım bende![]()
Yooo gayet iyi olmusYapiolarmi bilmiyorum yarin sorucam su yesili basit diil dimi renk olarak
Eed mavi değil ama turkuazz a bayılırmzevklerimiz ortak demekki.mavi de kahveyle kombini güzel ve kolay oluyo,perdeyle falan ama benim mavi renkle pek aram yok işte![]()
Heh canım işte ayrıntılı konuşmadık hiç daha 3 ayımız var diye ama düğün pazar günü öncesinden almaya gerek yok zaten cumartesi de boş olacak, ama ben diyorum ki cuma gününden 2 haftalık yada 10 günlük rapor alsın ayın 11inde uğraşmayalım zaten düğünün ertesi günü saat 12de uçağımız o gün bide raporla uğraşmayalımCanım 11inde izin alacak ya diğer hafta pazara kadar izinli olcak hafta sonuyla beraber. Pazar günü gece 12ye kadar balayında olduğunuz yerden rapor alırsınız sorun olmaz. Düğün öncesinde izin alacakmısınız
Sağol bebeğim inşallah buna benzer diktirdiğimSelammmm kızlarrrr :)) telefondan giriyorum da azıcık zorlanıyorum aldıklarınız çok güzel ikinizinde güle güle kullanın. Canımm gelinlikde çok hoşş gercekten
Canım ben her ikisie de bayıldım, benim niyetim pembe dışında diğer soft renkleri almak açık mavi açık yeşil gibi ama pembe manyağı olduğum için yine pembe alırım gibi geliyorPembemi mavimi bak simdi kafam karisti pembeye hayranim mobilyamda beyaz kuzular sizce mavimi pembemi
Teşekkür ederim kuzu inşallah benzer ya sıfırdan diktiriyorum bakalımGelinliğe de bayıldım ayrıca:)
Ehliyetin var mı canım? Gerçi evlilik cüzdanı yeterli olur sanırımKuzular ben kimligimi yaptrmadan direk balayina gidicem evlilik cuzdaniyla umarim bi sorun olmaz cunku balayin tarihmi ayarladim![]()
Bende öyle istiyorum canım ama birazda sevdiceğime üzülüyorum, bana kalsa barbie evi gibi olur evim ama o evde bir adet erkekte olacak pek hoş olmayacak yaniherşeyim pembe olucak gibi zaten benim.:)) berjerleri pembe kolltuklar krem olsun diye düşünüyorum.perdeleri de berjerin koyu tonu sade istiyorum,beyaz sade tülle.eğer kafamdaki gibi olursa tabi mobilyacıda.bakalım :)
noldu canım niye astın yüzünü.kafanı mı karıştırdık yoksa.su yeşili çok güzel renk olarak mobilyalarda çok güzel duruyo.ben hem perdelerle uyum açısından hemde pembe kırmızı mor renkleri daha çok seviyorum,daha sıcak geliyo o yüzden pembe tercih ederdim.yoksa rengi çok tatlı.
Ehliyetin var mı canım? Gerçi evlilik cüzdanı yeterli olur sanırım
Bende öyle istiyorum canım ama birazda sevdiceğime üzülüyorum, bana kalsa barbie evi gibi olur evim ama o evde bir adet erkekte olacak pek hoş olmayacak yani![]()
Heh canım işte ayrıntılı konuşmadık hiç daha 3 ayımız var diye ama düğün pazar günü öncesinden almaya gerekyapılmadığı cumartesi de boş olacak, ama ben diyorum ki cuma gününden 2 haftalık yada 10 günlük rapor alsın ayın 11inde uğraşmayalım zaten düğünün ertesi günü saat 12de uçağımız o gün bide raporla uğraşmayalım
Sağol bebeğim inşallah buna benzer diktirdiğim
Canım ben her ikisie de bayıldım, benim niyetim pembe dışında diğer soft renkleri almak açık mavi açık yeşil gibi ama pembe manyağı olduğum için yine pembe alırım gibi geliyor
Teşekkür ederim kuzu inşallah benzer ya sıfırdan diktiriyorum bakalım![]()
Canım şöyle düşünmüeye çalış en az 10 sene o mobilyayla yaşayacaksın, hangi renk daha çabuk monotonlaşır hangi renk daha nasıl diyim yıllar geçse de bakmaktan hoşlanırsın senin için, ilerisini düşünerek karar vermeye çalışOlurmu ESTAĞFURULLAH siiz fkrleriniz benim icn degerli ben cok kararszm ondan üzüldüm kuzum yaa kararszmmm kuzucum haklsn pembe daha tatlisagol.kuzucum
Ehliyetin var mı canım? Gerçi evlilik cüzdanı yeterli olur sanırım
Bende öyle istiyorum canım ama birazda sevdiceğime üzülüyorum, bana kalsa barbie evi gibi olur evim ama o evde bir adet erkekte olacak pek hoş olmayacak yani![]()
Tamam kuzu iyice düşünBende sanrm su yeşilini alcam gibi yarin aliom kuzular oyzuden size sordummm simdi karar vermem lazim bugun aslnda ben aldim.kahve bi takim onu deistrcem daha yapilmadigi icin takim eski modeli birakip heni model.olrk su yesilini gorunce deistrme karari aldim
Estağfirulah bebek ya olur mu öyle şey aşk olsunBasinizi agrttm.haknizi helal edin kizlar cok sagolun![]()