- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
Kuzum okula cumadan dilekçe yazıp bırakır pazartesi onla uğraşmazsınız. Pazarda ordan alırsınız onuda dönüşte okula bırakırsınız çok sorun olmaz:) bide resmiyette izni varken kullansın onu. Çünkü 7günden fazla raporda da maaş kesintisi oluyo diye biliyorum.Heh canım işte ayrıntılı konuşmadık hiç daha 3 ayımız var diye ama düğün pazar günü öncesinden almaya gerek yok zaten cumartesi de boş olacak, ama ben diyorum ki cuma gününden 2 haftalık yada 10 günlük rapor alsın ayın 11inde uğraşmayalım zaten düğünün ertesi günü saat 12de uçağımız o gün bide raporla uğraşmayalım
Sağol bebeğim inşallah buna benzer diktirdiğim
Canım ben her ikisie de bayıldım, benim niyetim pembe dışında diğer soft renkleri almak açık mavi açık yeşil gibi ama pembe manyağı olduğum için yine pembe alırım gibi geliyor
Teşekkür ederim kuzu inşallah benzer ya sıfırdan diktiriyorum bakalım
darısı başımıza artıkGünaydın hatunlar:) antepe geçiyorum:) salondan fotoları alacam:) dış çekim fotolarımızı seçecem :) düğün cd lerimizi aldık bakalım ne zaman izlersek:)
Bi kac bisey yazdi seni seviyorum vs ozur diledi bende sert cvp verdim daha konusmadik canımKuzum yazdım sonra misafir geldi. Nişanlınla nasılsın peki konuştunuz mu?
Canım tahlil yaptırıyosun biz hastaneden yaptırdık aile hekimi onayladı. Ama bazı yerler özel tahlil istiyo belediyeden sorup kesin bilgi alırsın canım.darısı başımıza artıkmath27 sana bir şey danışacağım. nikah başvurusu için gerekli olan sağlık raporu aile hekimliğindenmi alınıyor yoksa özel yerlerdenmi?
Hmm anladım canım hayırlısı olsun bakalım...Bi kac bisey yazdi seni seviyorum vs ozur diledi bende sert cvp verdim daha konusmadik canım
Canım bir şeyler okuyabildm sadece. Her şey gonlunce olsun. Düzelecek inşallah ilk adını atmış sana gerisi gelecek allah.in izniyleGünaydın canlarrm hepinize guzel bir hafta diliyorumm
hoş geldin aramızaAranıza bir de Eylül gelini almak istermisiniiiz
Vallahi her alandan paylaşım yapılmış burada çok hoşuma gitti.
Düşünmekten kafayı yemek istemiyorum. En iyisi birlikten kuvvet doğsun burada :))
Aranıza bir de Eylül gelini almak istermisiniiiz
Vallahi her alandan paylaşım yapılmış burada çok hoşuma gitti.
Düşünmekten kafayı yemek istemiyorum. En iyisi birlikten kuvvet doğsun burada :))
hoş geldin aramıza
Hoşbulduum, çok teşekkür ederiiim :)kızlar sınavdan geçemedim tek ben değil herkes kaldı ya nasıl bi müfettişe denk geldiysek
Çok canım sıkıldı giremedim bende bu arada günaydın herkese :)
Hoşgeldiinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?