- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ayy çok sevindim canım yaa bişeyler netleşince insanın ruh hali değişiyor resmen, ayrıca akordeon bizim oraların müzik aleti süperTuttuk ya, kına da bir düğün salonunda olucak. Önce bi kına organizasyonuyla mı anlaşsam dedim sonra gerek görmedim. Müzik kuzenim ve ekibi tarafından olacak, çok kaliteli iş yapıyolar o yüzden rahatım. Bi de akordeon gelecek viuuu :))
Normal kına düşündüm ne yapayım ki bilemedim, bir akıl danışayım sizlere
Küçük aynalar ya da kurabiyeler dağıtmayı düşünüyorum, kapıda girişte lokum dağıtılacak, onun dışında çerez-meyve suyu. Şimdi neler yapılıyo kınalarda çok da iyi bilmiyorum :)
Nikah da, önce nikah kıyılacak ardından 3 saatlik kokteyl olacak. Oynama olmıycak arka fonda sadece bizim belirlediğimiz şarkılar çalacak. Bi de bi sürü takı olsa fena olmaz
Taht oluyor mu ki :/Ayy çok sevindim canım yaa bişeyler netleşince insanın ruh hali değişiyor resmen, ayrıca akordeon bizim oraların müzik aleti süperya ben daha mekan tutmadım hatta organizasyon firmasıyla anlaşıp anlaşmayacağım bile belli değil ama anlaşmadığımı varsayarsam kurabiye dağıtmayı bende düşünüyorum onun dışında yine bi hediye alırım ama ne alırım? kınayı anımsatan biblo tarzı bişey alabilirim yada dediğin gibi aynalar hoş oluyor.. Mekan size ne veriyor yani hizmet anlamında? Atıyorum yemekleri mekan mı veriyor (çerez tabağı kuruyemiş falan vs.) he bide adet üzeri kuruyemiş keseleri ve kuru kına dağıtılıyor onları unutma sakın, kına tahtını falan onlar mı ayarlıyor yada taht her zman oluyor mu bende tam bilmiyorum
Düzelmesine sevindim canımm hadi gözün aydınKuzular sanirim yoksunuz ben yaziyiim sabah okursunuz hep yanimda oldunuz sizinle paylasmak istedim
aradi cok sukur beni merak etmiyosun aramiyosun dedi ben duugusal olamıyorum aklim.fikrim borclarda dedii ev filan tutcaz nikah islemleri filan hep düşünüyorum dedi suan yuvamizi kuralim derdi oymus streslymis biraz ne yapcaz ne etcez diye konustuk yuz yüze geldiğinde kulaklarini cekicemaramiz cok sukur duzeldiii su an cok sukur konustuk derdini anladim borc stresi icnde maasinida alamadi zamaninda onun strsini bana yanitiyor kiriyor bende evlennce beni kirdin sana cok cektrcem dedim o sekil konustuk kizlarrr canlar hakmzda hayrlisi mutluyum hamd olsun su dugun olsun stresmz bitsn daha cok mutlu olcam INSALLAH cok sagolun desteklrnz icn
Haklısın insanın zoruna gidiyo bi noktada ama bunun için üzme kendini siz bi şekilde hallediceksiniz yani ve biz yaptık diyebilceksiniz ne kadar güzel... Kız biz elimizdeki iki kurusla ev işine girmeyi düşünüyoruz becerebilirsek tabi amahala sıkmıyorum kendimi valla bi rahatta öleİkimizde çalışacağımız için çok fazla sıkıntı yaşamayız zaten İnşallah tabi..
benimde zoruma gitmez aksine daha iyi ailelerimize yük olmamak
benim tek üzüldüğüm ellerine 1 sene önce geçen yüklü parayı harcayıp üzerine bide çok fazla borç yapmaları bizleri düşünmemeleri.
benim ailem üst üste 3 çocuk okuttu birimiz hala üni de okumakta. Nişanlımın ailesi 3 yıldır öğrenci de okutmuyor giderleri de yok hem nişanlım hemde kaynım kendi masraflarını çıkaracak kadar çalışıyorlardı.
Çok çok uzun yazdım anlatabildim mi kendimi bilmiyorum
Hoşgeldinnn yeni gelin iyiyim sen nasılsın :))Günaydın kızlar:) dün hiç giremedim. Dün fotoğraflarımızı falan seçtik yarın alacaz inşallah:) siz napıyosunuz:)
tatildi ya evde giremedim canım şimdi okula geri döndümKuzu öncelikle Allah evlenene yardım eder göreceksin sandığından daha tıkır tıkır ilerleyecek işler bu bir ikincisi o babasına bir şekilde elinde para tutması gerektiğini öğretin dediğin gibi ihtiyacınız olacak nasıl bir adam bu oğlu evlenmek üzereyken bu kadar para harcayıp duruyor. 3.sü kuzu sevgilinin birikimi yok mu hiç yada birikim yapamaz mısınız biraz?
Hoş geldin canım yaaa yoktun ne zamandır
Kuzular sanirim yoksunuz ben yaziyiim sabah okursunuz hep yanimda oldunuz sizinle paylasmak istedim
aradi cok sukur beni merak etmiyosun aramiyosun dedi ben duugusal olamıyorum aklim.fikrim borclarda dedii ev filan tutcaz nikah islemleri filan hep düşünüyorum dedi suan yuvamizi kuralim derdi oymus streslymis biraz ne yapcaz ne etcez diye konustuk yuz yüze geldiğinde kulaklarini cekicemaramiz cok sukur duzeldiii su an cok sukur konustuk derdini anladim borc stresi icnde maasinida alamadi zamaninda onun strsini bana yanitiyor kiriyor bende evlennce beni kirdin sana cok cektrcem dedim o sekil konustuk kizlarrr canlar hakmzda hayrlisi mutluyum hamd olsun su dugun olsun stresmz bitsn daha cok mutlu olcam INSALLAH cok sagolun desteklrnz icn
Haklısın insanın zoruna gidiyo bi noktada ama bunun için üzme kendini siz bi şekilde hallediceksiniz yani ve biz yaptık diyebilceksiniz ne kadar güzel... Kız biz elimizdeki iki kurusla ev işine girmeyi düşünüyoruz becerebilirsek tabi amahala sıkmıyorum kendimi valla bi rahatta öle
Günaydın kızlar:) dün hiç giremedim. Dün fotoğraflarımızı falan seçtik yarın alacaz inşallah:) siz napıyosunuz:)
Hadi bakalımm basarılar canmGunaydin guzellerrr
Cok sevindim canmm :))
Haklısın canm cok saol insallah altndan kalkarz. Benim bir arkadasmda boyle evlendi bir suru borclari vardi stresten hic mutlu olamadlar bosandlar sanrm o yuzden takyorum bu konuyu
Gunaydin guzelim sen nasilsin?
Kizlaaarrr 11.30 da direksiyon snavım vaarrr dua edin bana *.*
Tesekkur ederimmm ay cok heycanlymmmHadi bakalımm basarılar canm
Bende iyim canım annemlerle son günümüz:) yazlığa gidiyoz:) yarın kayınvalidemlere gitcez.Hoşgeldinnn yeni gelin iyiyim sen nasılsın :))
İyim kuzum:) hadi başarılar:)Gunaydin guzellerrr
Haklısın canm cok saol insallah altndan kalkarz. Benim bir arkadasmda boyle evlendi bir suru borclari vardi stresten hic mutlu olamadlar bosandlar sanrm o yuzden takyorum bu konuyu
Ne cabuk sectiniz :) bizim musteriler 6 ay sonra secim yapiyorlar hatta 2 sene sonra bile secen varGünaydın kızlar:) dün hiç giremedim. Dün fotoğraflarımızı falan seçtik yarın alacaz inşallah:) siz napıyosunuz:)
Basarilar canimmmGunaydin guzellerrr
Cok sevindim canim. Dugun stresinden olu boyle o da hakli cunku ciddi bi sorumluluk biniyr uzerine :)Kuzular sanirim yoksunuz ben yaziyiim sabah okursunuz hep yanimda oldunuz sizinle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?