2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy çok sevindim canım yaa bişeyler netleşince insanın ruh hali değişiyor resmen, ayrıca akordeon bizim oraların müzik aleti süper ya ben daha mekan tutmadım hatta organizasyon firmasıyla anlaşıp anlaşmayacağım bile belli değil ama anlaşmadığımı varsayarsam kurabiye dağıtmayı bende düşünüyorum onun dışında yine bi hediye alırım ama ne alırım? kınayı anımsatan biblo tarzı bişey alabilirim yada dediğin gibi aynalar hoş oluyor.. Mekan size ne veriyor yani hizmet anlamında? Atıyorum yemekleri mekan mı veriyor (çerez tabağı kuruyemiş falan vs.) he bide adet üzeri kuruyemiş keseleri ve kuru kına dağıtılıyor onları unutma sakın, kına tahtını falan onlar mı ayarlıyor yada taht her zman oluyor mu bende tam bilmiyorum

Taht oluyor mu ki :/
Salon bize hiçbi şey sunmuuyor valla. Boş salon. 1000 liraya tuttuk, biraz genişçe. Erkeklerin girmesi de yasak değil :)
Evet evet kına ve çerez ve meyve suyu dağıtılıyor. Küçük bi biblo da olabilirmiş bak iyi fikir.

Kuzular sanirim yoksunuz ben yaziyiim sabah okursunuz hep yanimda oldunuz sizinle paylasmak istedim

aradi cok sukur beni merak etmiyosun aramiyosun dedi ben duugusal olamıyorum aklim.fikrim borclarda dedii ev filan tutcaz nikah islemleri filan hep düşünüyorum dedi suan yuvamizi kuralim derdi oymus streslymis biraz ne yapcaz ne etcez diye konustuk yuz yüze geldiğinde kulaklarini cekicem aramiz cok sukur duzeldiii suan cok sukur konustuk derdini anladim borc stresi icnde maasinida alamadi zamaninda onun strsini bana yanitiyor kiriyor bende evlennce beni kirdin sana cok cektrcem dedim o sekil konustuk kizlarrr canlar hakmzda hayrlisi mutluyum hamd olsun su dugun olsun stresmz bitsn daha cok mutlu olcam INSALLAH cok sagolun desteklrnz icn

Düzelmesine sevindim canımm hadi gözün aydın

Haklısın insanın zoruna gidiyo bi noktada ama bunun için üzme kendini siz bi şekilde hallediceksiniz yani ve biz yaptık diyebilceksiniz ne kadar güzel... Kız biz elimizdeki iki kurusla ev işine girmeyi düşünüyoruz becerebilirsek tabi amahala sıkmıyorum kendimi valla bi rahatta öle

tatildi ya evde giremedim canım şimdi okula geri döndüm

Gunaydin guzellerrr

Cok sevindim canmm :))

Haklısın canm cok saol insallah altndan kalkarz. Benim bir arkadasmda boyle evlendi bir suru borclari vardi stresten hic mutlu olamadlar bosandlar sanrm o yuzden takyorum bu konuyu

Günaydın kızlar:) dün hiç giremedim. Dün fotoğraflarımızı falan seçtik yarın alacaz inşallah:) siz napıyosunuz:)

Gunaydin guzelim sen nasilsin?

Kizlaaarrr 11.30 da direksiyon snavım vaarrr dua edin bana *.*

Hadi bakalımm basarılar canm

İyim kuzum:) hadi başarılar:)

Günaydın kızlar:) dün hiç giremedim. Dün fotoğraflarımızı falan seçtik yarın alacaz inşallah:) siz napıyosunuz:)
Ne cabuk sectiniz :) bizim musteriler 6 ay sonra secim yapiyorlar hatta 2 sene sonra bile secen var
Basarilar canimmm

Günaydın kızlar mutlu pazarlar

Cok sevindim canim. Dugun stresinden olu boyle o da hakli cunku ciddi bi sorumluluk biniyr uzerine :)

Kizlar gunaydin herkese @hayatbos senin adina sevindim İns bir daha tatsiz şeyler yasamazsiniz. YEKTA61 canim inanıyorum seninkide hatasini anlayacak biraz zaaman gerrkli. Bana gelince de dun KV ve KB diğer şehirdeki salonunda tutmuşlar tabi ne gün nede yer olarak fikrimiz sorulmadi.cuma gününe anlasmislar. Babada diyorlar ertesi gün kalir rahat evinize donersiniz diye düşündük. Normal şartlarda olsa nasil fikrim sorulmaz diye bir cingar cikarirdim :) ama dedim neyse abartma :) yalniz takildigim, kimse balayina gideceğimiz planini yapmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…