- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hayırlııı olsun canmm bi süre sonra rahata bağlıyosun cingar cıkarsın gelmiyo :))Kizlar gunaydin herkese @hayatbos senin adina sevindim İns bir daha tatsiz şeyler yasamazsiniz.YEKTA61 canim inanıyorum seninkide hatasini anlayacak biraz zaaman gerrkli. Bana gelince de dun KV ve KB diğer şehirdeki salonunda tutmuşlar tabi ne gün nede yer olarak fikrimiz sorulmadi.cuma gününe anlasmislar. Babada diyorlar ertesi gün kalir rahat evinize donersiniz diye düşündük. Normal şartlarda olsa nasil fikrim sorulmaz diye bir cingar cikarirdim :) ama dedim neyse abartma :) yalniz takildigim, kimse balayina gideceğimiz planini yapmiyor :)
Kizlar gunaydin herkese @hayatbos senin adina sevindim İns bir daha tatsiz şeyler yasamazsiniz.YEKTA61 canim inanıyorum seninkide hatasini anlayacak biraz zaaman gerrkli. Bana gelince de dun KV ve KB diğer şehirdeki salonunda tutmuşlar tabi ne gün nede yer olarak fikrimiz sorulmadi.cuma gününe anlasmislar. Babada diyorlar ertesi gün kalir rahat evinize donersiniz diye düşündük. Normal şartlarda olsa nasil fikrim sorulmaz diye bir cingar cikarirdim :) ama dedim neyse abartma :) yalniz takildigim, kimse balayina gideceğimiz planini yapmiyor :)
Canım dedik alalım elimizde bulunsun artık diye:)Ne cabuk sectiniz :) bizim musteriler 6 ay sonra secim yapiyorlar hatta 2 sene sonra bile secen var
Basarilar canimmm
Günaydın kızlarmutlu pazarlar
Kızlar iki gündür kv.ler bizdeler. Bugün de araçları falan geldiler gelin görmeye. Her şey güzel geçti hiç bir sorun olmadı. Çok şükür. Kv de başlarının yanında bana tel kelime demedi. Gelinim ddi. Beni övdü vala akrabalarina karşı. Gelinim gelinim diye.sevindim ya vala şu kadarına bile.
Canım dedik alalım elimizde bulunsun artık diye:)
Çok güzell:) tüm sıkıntı stres bitti bizde eski bize döndük çok şükür:)Nasil bisimis evlilik kuzum
Cok sevindim canim. Dugun stresinden olu boyle o da hakli cunku ciddi bi sorumluluk biniyr uzerine :)
Yazlıktan geldim kızlar çok üşümüşüm ama bugün:) müdürümü aradım açmadı. Napacam bilmiyorum ama
Çok güzell:) tüm sıkıntı stres bitti bizde eski bize döndük çok şükür:)
Kuzum rbndr cok streslym ama calismadgm icn calisanin halini bilmiyorum bizde sanirim borclu evlenicez kuzum onjn streside var babasida yardim etmiyor ebnim.babam kiz tarafina dusen gorevini yaptı cok saolsun ama erkek tarafna dusen hersey nisanlima kaldio durumda onu cok yoruyor ailesi bakalim yapicak mii valla muamma en azndan beyaz esylari alsalar bakalim sorulmuyorda beyaz esyalri alicakmsnz die almazlarsa yine nisnalim alicak yada kredi cekip evlenince oducez hakmzda hayrlisi olsun INSALLAH ALLAH yuva kuranin yaninda olur hamd olsun coksagol buarada tatlimm icimi doktum size iyiki varsnz
Yok canım devlet memuruyum da rapor alacağımı söylemem gerek:)Isten mi cikardi die dusunuosun yoksa
Yok canım devlet memuruyum da rapor alacağımı söylemem gerek:)
İnşallah canım benim:)MAŞALLAH kuzum darisi bizeeee İNŞALLAH
Canım hergün çalışınca o kadar olmuyo.Bende arada malimusavrn yanina gidiyorum stajer gibi isi ogrenmek icn ozmn bile cok yoruluyorum hergun çalışmak sanrm cok zor
Kuzumm benimm barısmanıza cok sevindim. Hep mutlu olursun insaAllah kimse üzmesin senii. Yuzunde kalbinde hep gulsun canimm benimmKuzular sanirim yoksunuz ben yaziyiim sabah okursunuz hep yanimda oldunuz sizinle paylasmak istedim
aradi cok sukur beni merak etmiyosun aramiyosun dedi ben duugusal olamıyorum aklim.fikrim borclarda dedii ev filan tutcaz nikah islemleri filan hep düşünüyorum dedi suan yuvamizi kuralim derdi oymus streslymis biraz ne yapcaz ne etcez diye konustuk yuz yüze geldiğinde kulaklarini cekicemaramiz cok sukur duzeldiii su an cok sukur konustuk derdini anladim borc stresi icnde maasinida alamadi zamaninda onun strsini bana yanitiyor kiriyor bende evlennce beni kirdin sana cok cektrcem dedim o sekil konustuk kizlarrr canlar hakmzda hayrlisi mutluyum hamd olsun su dugun olsun stresmz bitsn daha cok mutlu olcam INSALLAH cok sagolun desteklrnz icn
Canım sen nasılsın?Kuzumm benimm barısmanıza cok sevindim. Hep mutlu olursun insaAllah kimse üzmesin senii. Yuzunde kalbinde hep gulsun canimm benimm
İyim cok sükur canım napim. İdare ediyorum isteCanım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?