2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hayırlııı olsun canmm bi süre sonra rahata bağlıyosun cingar cıkarsın gelmiyo :))

Kızlar iki gündür kv.ler bizdeler. Bugün de araçları falan geldiler gelin görmeye. Her şey güzel geçti hiç bir sorun olmadı. Çok şükür. Kv de başlarının yanında bana tel kelime demedi. Gelinim ddi. Beni övdü vala akrabalarina karşı. Gelinim gelinim diye.sevindim ya vala şu kadarına bile.

Nezmana kuzum aman iyi olmus tutmuslar hayrli olsunnn tadini cikar

cok sagol kuzum

Hersey icin cok sagolun kizlar kirginim hala ama bi yerden sonra konuyu kapatiyosun INŞALLAH geldgnde yuz yuze ciddi ciddi konuscam simdlik sukur iyiyiz Hepinizden ALLAH razı olsun

Kıymetini bilsinnn ne guzelll boyleeee

Yazlıktan geldim kızlar çok üşümüşüm ama bugün:) müdürümü aradım açmadı. Napacam bilmiyorum ama

Cok sevindim canim. Dugun stresinden olu boyle o da hakli cunku ciddi bi sorumluluk biniyr uzerine :)

Kuzum rbndr cok streslym ama calismadgm icn calisanin halini bilmiyorum bizde sanirim borclu evlenicez kuzum onjn streside var babasida yardim etmiyor ebnim.babam kiz tarafina dusen gorevini yaptı cok saolsun ama erkek tarafna dusen hersey nisanlima kaldi o durumda onu cok yoruyor ailesi bakalim yapicak mii valla muamma en azndan beyaz esylari alsalar bakalim sorulmuyorda beyaz esyalri alicakmsnz die almazlarsa yine nisnalim alicak yada kredi cekip evlenince oducez hakmzda hayrlisi olsun INSALLAH ALLAH yuva kuranin yaninda olur hamd olsun coksagol buarada tatlimm icimi doktum size iyiki varsnz

Bende arada malimusavrn yanina gidiyorum stajer gibi isi ogrenmek icn ozmn bile cok yoruluyorum hergun çalışmak sanrm cok zor

Kuzumm benimm barısmanıza cok sevindim. Hep mutlu olursun insaAllah kimse üzmesin senii. Yuzunde kalbinde hep gulsun canimm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…