• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar gunaydin herkese @hayatbos senin adina sevindim İns bir daha tatsiz şeyler yasamazsiniz. YEKTA61 YEKTA61 canim inanıyorum seninkide hatasini anlayacak biraz zaaman gerrkli. Bana gelince de dun KV ve KB diğer şehirdeki salonunda tutmuşlar tabi ne gün nede yer olarak fikrimiz sorulmadi.cuma gününe anlasmislar. Babada diyorlar ertesi gün kalir rahat evinize donersiniz diye düşündük. Normal şartlarda olsa nasil fikrim sorulmaz diye bir cingar cikarirdim :) ama dedim neyse abartma :) yalniz takildigim, kimse balayina gideceğimiz planini yapmiyor :)
Hayırlııı olsun canmm bi süre sonra rahata bağlıyosun cingar cıkarsın gelmiyo :))

Kızlar iki gündür kv.ler bizdeler. Bugün de araçları falan geldiler gelin görmeye. Her şey güzel geçti hiç bir sorun olmadı. Çok şükür. Kv de başlarının yanında bana tel kelime demedi. Gelinim ddi. Beni övdü vala akrabalarina karşı. Gelinim gelinim diye.sevindim ya vala şu kadarına bile.

Kizlar gunaydin herkese @hayatbos senin adina sevindim İns bir daha tatsiz şeyler yasamazsiniz. YEKTA61 YEKTA61 canim inanıyorum seninkide hatasini anlayacak biraz zaaman gerrkli. Bana gelince de dun KV ve KB diğer şehirdeki salonunda tutmuşlar tabi ne gün nede yer olarak fikrimiz sorulmadi.cuma gününe anlasmislar. Babada diyorlar ertesi gün kalir rahat evinize donersiniz diye düşündük. Normal şartlarda olsa nasil fikrim sorulmaz diye bir cingar cikarirdim :) ama dedim neyse abartma :) yalniz takildigim, kimse balayina gideceğimiz planini yapmiyor :)

Nezmana kuzum aman iyi olmus tutmuslar hayrli olsunnn tadini cikar ;)

cok sagol kuzum ;)

Hersey icin cok sagolun kizlar kirginim hala ama bi yerden sonra konuyu kapatiyosun INŞALLAH geldgnde yuz yuze ciddi ciddi konuscam simdlik sukur iyiyiz ;) Hepinizden ALLAH razı olsun ;)

Kızlar iki gündür kv.ler bizdeler. Bugün de araçları falan geldiler gelin görmeye. Her şey güzel geçti hiç bir sorun olmadı. Çok şükür. Kv de başlarının yanında bana tel kelime demedi. Gelinim ddi. Beni övdü vala akrabalarina karşı. Gelinim gelinim diye.sevindim ya vala şu kadarına bile.

Kıymetini bilsinnn ne guzelll boyleeee:-)

Yazlıktan geldim kızlar çok üşümüşüm ama bugün:) müdürümü aradım açmadı. Napacam bilmiyorum ama:(

Cok sevindim canim. Dugun stresinden olu boyle o da hakli cunku ciddi bi sorumluluk biniyr uzerine :)

Kuzum rbndr cok streslym ama calismadgm icn calisanin halini bilmiyorum bizde sanirim borclu evlenicez kuzum onjn streside var babasida yardim etmiyor ebnim.babam kiz tarafina dusen gorevini yaptı cok saolsun ama erkek tarafna dusen hersey nisanlima kaldi :( o durumda onu cok yoruyor ailesi bakalim yapicak mii valla muamma en azndan beyaz esylari alsalar bakalim sorulmuyorda beyaz esyalri alicakmsnz die almazlarsa yine nisnalim alicak yada kredi cekip evlenince oducez hakmzda hayrlisi olsun INSALLAH ALLAH yuva kuranin yaninda olur hamd olsun coksagol buarada tatlimm icimi doktum size iyiki varsnz

Kuzum rbndr cok streslym ama calismadgm icn calisanin halini bilmiyorum bizde sanirim borclu evlenicez kuzum onjn streside var babasida yardim etmiyor ebnim.babam kiz tarafina dusen gorevini yaptı cok saolsun ama erkek tarafna dusen hersey nisanlima kaldi :KK43: o durumda onu cok yoruyor ailesi bakalim yapicak mii valla muamma en azndan beyaz esylari alsalar bakalim sorulmuyorda beyaz esyalri alicakmsnz die almazlarsa yine nisnalim alicak yada kredi cekip evlenince oducez hakmzda hayrlisi olsun INSALLAH ALLAH yuva kuranin yaninda olur hamd olsun coksagol buarada tatlimm icimi doktum size iyiki varsnz

Bende arada malimusavrn yanina gidiyorum stajer gibi isi ogrenmek icn ozmn bile cok yoruluyorum hergun çalışmak sanrm cok zor :(

Kuzular sanirim yoksunuz ben yaziyiim sabah okursunuz hep yanimda oldunuz sizinle paylasmak istedim

aradi cok sukur beni merak etmiyosun aramiyosun dedi ben duugusal olamıyorum aklim.fikrim borclarda dedii ev filan tutcaz nikah islemleri filan hep düşünüyorum dedi suan yuvamizi kuralim derdi oymus streslymis biraz ne yapcaz ne etcez diye konustuk yuz yüze geldiğinde kulaklarini cekicem :KK66: aramiz cok sukur duzeldiii su:KK37:an cok sukur konustuk derdini anladim borc stresi icnde maasinida alamadi zamaninda onun strsini bana yanitiyor kiriyor :KK43: bende evlennce beni kirdin sana cok cektrcem dedim o sekil konustuk kizlarrr canlar hakmzda hayrlisi mutluyum hamd olsun su dugun olsun stresmz bitsn daha cok mutlu olcam INSALLAH cok sagolun desteklrnz icn
Kuzumm benimm barısmanıza cok sevindim. Hep mutlu olursun insaAllah kimse üzmesin senii. Yuzunde kalbinde hep gulsun canimm benimm

Back
X