- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hahahaha yerim seniiiii =)))))) kuzu biz de fenayız ama ben yaa kadın milleti yani biz de çok çektiriyoruz onlara, ama seni yerim orası ayrı =)
Ayyy yok artık ağlama lütfen sende keyfine bakk ne biliyim tartışsanız bile söyler insan şuraya gidicem falan diye. Tabi ilişkinizde nasıl ama biz mesela genelde birbirmize sorarız çogu zaman sorulmicak bişeyse erkenden haber veririz.. sakın üzülme sende aynısını yap bulmuş senin gbi güzel kızı yaptıgına bakkkSuan beyoglunda cafe bardalsrmis kuzenleriyle facebookta resim atip yer bildirimi yapmislar
Hayırlısı olsunn kuzummmDugun izmitte kuzum belki ordan ole sanmisindir yakin ya
samsuna karar kildik is icn bakalım dahada yeni belli oldu
Hayır canım zaten gitme bi yere o anlamda demeidm yani üzülme onun için kendini yıpratıyorsun adam gezmesine bakıyor olay bu. Yoksa aynı karşılığı verme zaten.. Yıpratma artık kendini lütfen onun kendini yıpratması gerekirken hemdeNapabilirimki ben . Onlar istanbulda ben trabzonda cikip gitsem nereye gidecem benim burda ne kuZenim var ne dogru duzgun arkadaskm
Kalmaaazzzz kalmamıştır bileeeeeKuuzum senin 3 ay kaldi hemen bul valla yer Kalmaz kuzum
Kızlar yükümün altında eziliyotum. Aileme söylesem bir dert söylemesem bir dert. Konusacak kimsede yok ancak buraya yazabiliyorum. Sabahtan aksama kadr odamda bos bos duruyorum agliyorum sadece.
Hayır canım zaten gitme bi yere o anlamda demeidm yani üzülme onun için kendini yıpratıyorsun adam gezmesine bakıyor olay bu. Yoksa aynı karşılığı verme zaten.. Yıpratma artık kendini lütfen onun kendini yıpratması gerekirken hemde
Kalmaaazzzz kalmamıştır bileeeeesalağım ben salaaaakkkkk
Çok iyi yapmışsın canım yaaa düğn salonunu bende erken tuttum ama kınayı hala tutacamKuzum sen simdiden arastir ben 1 yil.onceden tuttum kuzum salonları
Merhaba kızlar benimde uzun süren bir flört döneminden sonra , nişan ve sonunda 3 ekimde düğününde olacak inşallah
Kızlar nerdesiniz
BurdaaaaaaaKızlar nerdesiniz
NedennnnkiHem burada hemde değil ...
Nedennnnki
Hayırdırrr yaa nolduu canmmİnan bilmiyorum o kadar çok sıkılıyorum ki, herşey üstüme üstüme geliyor
Hayırdırrr yaa nolduu canmm
maşallah canım çok güzelBenimde dış çekimimden bi resim atayım size:) daha almadım ama nette paylaşmış fotoğrafçı:)
Ne oldu canım hayırdır???İnan bilmiyorum o kadar çok sıkılıyorum ki, herşey üstüme üstüme geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?