- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Hahahah sende haklısın canım yaa ben böyle erkekleri eleştiriyorum ama benim nişanlım istisna olgunlardan Allaha şükür ne sevap işledim bilmiyorum Allah karşıma çıkardı maşallah kuzucuğuma
Aaa arada bizim de çekilmez oldugumuz zamanlar oluyo ben bazen nişanlımın sabrına hayret ediyorum
Hmm anladım genel tavrı öyle bu aralar, büyük ihtimalle bişeyin stresindendir canım o tamam seni kırması çok kötü ama dediğin gibi ciddi ciddi bi konuş bakalım bi kendine gelsin sorunu neyse çözmeye uğraşsın sana sataşacağına, insan malesef en sevdiklerini kırıyor sinirliykenbu arada gençmiş yani dediğin gibi 30 yaşındaki bi erkek bile 15 yaşındakinden çok farklı olmuyor çok çok geç olgunlaşıyorlar yaa resmen çocuk gibi bakacağız onlara
Ayyyy valla aynı durumdayım yaaa kınam belli değil mekan ayarlamam lazım ki ha ç.ıktım ha çıkacam derken daha mekan araştırmadım ve hep aklımdaAslında yapı olarak çok acele ederim hep hayatta rahata bağlamam ama bu aralar rahattayımm ya kına yerim bile belli değil neden böyleyiz acaba
Ne demek kuzu estağfirullah burda olma sebebimiz buKesinlikle kuzumm ya yas fark etmeksizin cocuklar vallaole kuzucum artik neler olcak gorucez hakmzda hayrlisi cok sagol destegin icin canimcim
Hahahah sende haklısın canım yaa ben böyle erkekleri eleştiriyorum ama benim nişanlım istisna olgunlardan Allaha şükür ne sevap işledim bilmiyorum Allah karşıma çıkardı maşallah kuzucuğumagenelde o beni çekiyor ben daha uyumsuzum.. Ama genelde erkekleri biliyoruz yani kuzenlerimden sınıf arkadaşlarımdan falan resmen 35 yaş gerekiyor erkek için
Olabilirrr işin kötü yanı annem kına mekanlarının doldugunu ögrenmiş ama ben hala aynııı amann canım saolsunnnAyyyy valla aynı durumdayım yaaa kınam belli değil mekan ayarlamam lazım ki ha ç.ıktım ha çıkacam derken daha mekan araştırmadım ve hep aklımdabüyük rehavet çöktü üzerimize herhalde canım başka açıklaması yok bu ne rahatlık yaa
Yazık acıdım çocuğa yaBen o yüzden arada o da böyle çekilmez oldugunda laf etmiyorım bende fazlasıyla cektiriyorum bi de acayip inatımdırr ben dediğim olana kadar susmam
Kına mekanları dolmuş muuuuuuuOlabilirrr işin kötü yanı annem kına mekanlarının doldugunu ögrenmiş ama ben hala aynııı amann canım saolsunnn
Ağlamaa yaaa kıyamamm bizle konus düşünmemeye çalışKızlar yükümün altında eziliyotum. Aileme söylesem bir dert söylemesem bir dert. Konusacak kimsede yok ancak buraya yazabiliyorum. Sabahtan aksama kadr odamda bos bos duruyorum agliyorum sadece.
İzmirdeki benim aradığım tarih dolmus düşün benim düğün cumartesi adam pazartesi boş diyomuş sadeceeeYazık acıdım çocuğa ya
Kına mekanları dolmuş muuuuuuuAllahııımmmmmm ben biliyordum yaaa nerelere gideemmm
Aşk olsunnnnnnYazık acıdım çocuğa ya
Kına mekanları dolmuş muuuuuuuAllahııımmmmmm ben biliyordum yaaa nerelere gideemmm
Yektacım lütfen üzülme bu kadar yani biliyorum burdan söylemesi kolay çeken sensin ama bak sandığın kadar dert değil, nişanlılık dönemi bunun için var birbiriniz daha iyi tanıman için yanlış hatırlamıyorsam çok ağır konuşuyordu nişanlın seninle, yani bilmiyorum bu işi çözmeye bak inan harekete geçince şu anki kadar üzülmeyeceksin, şimdi yalnızsın kafana takıyorsun kurup duruyorsundur odanda.. Bak net karar ver onu istiyor musun istemiyor musun ve ömrün boyunca onunla olacağını düşün.. Eğer ki o ağır lafları sadece sinirlendiği zaman gözü dönerek söyleyip normal zamanda seni sevdiğini hissettiriyorsa sana karşı nazik ve saygılıysa direkt barış derim ben, ama gerçek payı varsa o sözlerinin yani söylediklerinin arkasındaysa genel tavrı buysa ben derim ki kendini ateşe atma ve net karar ver sonra ailenle konuş inan çok daha iyi olacaksın emin olKızlar yükümün altında eziliyotum. Aileme söylesem bir dert söylemesem bir dert. Konusacak kimsede yok ancak buraya yazabiliyorum. Sabahtan aksama kadr odamda bos bos duruyorum agliyorum sadece.
Hahahaha yerim seniiiii =)))))) kuzu biz de fenayız ama ben yaa kadın milleti yani biz de çok çektiriyoruz onlara, ama seni yerim orası ayrı =)Aşk olsunnnnnn
İzmirdeki benim aradığım tarih dolmus düşün benim düğün cumartesi adam pazartesi boş d
Yuh yaa pazartesi kim kına yaparİzmirdeki benim aradığım tarih dolmus düşün benim düğün cumartesi adam pazartesi boş diyomuş sadeceee
Yaaaaa sen daha ağlaSuan beyoglunda cafe bardalsrmis kuzenleriyle facebookta resim atip yer bildirimi yapmislar
Napabilirimki ben . Onlar istanbulda ben trabzonda cikip gitsem nereye gidecem benim burda ne kuZenim var ne dogru duzgun arkadaskmTuh
Yuh yaa pazartesi kim kına yapar
Yaaaaa sen daha ağlaadama bakar mısın sen mi suçlusun o mu belli değil rahatlığa bak
Ben sanki istanbul diye hatırlıyodumm zaten şurda izmire gelcek birini göremedim halaaaa
Ayyyy valla aynı durumdayım yaaa kınam belli değil mekan ayarlamam lazım ki ha ç.ıktım ha çıkacam derken daha mekan araştırmadım ve hep aklımdabüyük rehavet çöktü üzerimize herhalde canım başka açıklaması yok bu ne rahatlık yaa
Kızlar yükümün altında eziliyotum. Aileme söylesem bir dert söylemesem bir dert. Konusacak kimsede yok ancak buraya yazabiliyorum. Sabahtan aksama kadr odamda bos bos duruyorum agliyorum sadece.
Napabilirimki ben . Onlar istanbulda ben trabzonda cikip gitsem nereye gidecem benim burda ne kuZenim var ne dogru duzgun arkadaskm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?