2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa arada bizim de çekilmez oldugumuz zamanlar oluyo ben bazen nişanlımın sabrına hayret ediyorum
Hahahah sende haklısın canım yaa ben böyle erkekleri eleştiriyorum ama benim nişanlım istisna olgunlardan Allaha şükür ne sevap işledim bilmiyorum Allah karşıma çıkardı maşallah kuzucuğuma genelde o beni çekiyor ben daha uyumsuzum.. Ama genelde erkekleri biliyoruz yani kuzenlerimden sınıf arkadaşlarımdan falan resmen 35 yaş gerekiyor erkek için

Kesinlikle kuzumm ya yas fark etmeksizin cocuklar valla ole kuzucum artik neler olcak gorucez hakmzda hayrlisi cok sagol destegin icin canimcim

Aslında yapı olarak çok acele ederim hep hayatta rahata bağlamam ama bu aralar rahattayımm ya kına yerim bile belli değil neden böyleyiz acaba
Ayyyy valla aynı durumdayım yaaa kınam belli değil mekan ayarlamam lazım ki ha ç.ıktım ha çıkacam derken daha mekan araştırmadım ve hep aklımda büyük rehavet çöktü üzerimize herhalde canım başka açıklaması yok bu ne rahatlık yaa

Ben o yüzden arada o da böyle çekilmez oldugunda laf etmiyorım bende fazlasıyla cektiriyorum bi de acayip inatımdırr ben dediğim olana kadar susmam

Olabilirrr işin kötü yanı annem kına mekanlarının doldugunu ögrenmiş ama ben hala aynııı amann canım saolsunnn

Kızlar yükümün altında eziliyotum. Aileme söylesem bir dert söylemesem bir dert. Konusacak kimsede yok ancak buraya yazabiliyorum. Sabahtan aksama kadr odamda bos bos duruyorum agliyorum sadece.

Ben o yüzden arada o da böyle çekilmez oldugunda laf etmiyorım bende fazlasıyla cektiriyorum bi de acayip inatımdırr ben dediğim olana kadar susmam
Yazık acıdım çocuğa ya
Olabilirrr işin kötü yanı annem kına mekanlarının doldugunu ögrenmiş ama ben hala aynııı amann canım saolsunnn
Kına mekanları dolmuş muuuuuuu Allahııımmmmmm ben biliyordum yaaa nerelere gideemmm

Kızlar yükümün altında eziliyotum. Aileme söylesem bir dert söylemesem bir dert. Konusacak kimsede yok ancak buraya yazabiliyorum. Sabahtan aksama kadr odamda bos bos duruyorum agliyorum sadece.
Ağlamaa yaaa kıyamamm bizle konus düşünmemeye çalış

Yektacım lütfen üzülme bu kadar yani biliyorum burdan söylemesi kolay çeken sensin ama bak sandığın kadar dert değil, nişanlılık dönemi bunun için var birbiriniz daha iyi tanıman için yanlış hatırlamıyorsam çok ağır konuşuyordu nişanlın seninle, yani bilmiyorum bu işi çözmeye bak inan harekete geçince şu anki kadar üzülmeyeceksin, şimdi yalnızsın kafana takıyorsun kurup duruyorsundur odanda.. Bak net karar ver onu istiyor musun istemiyor musun ve ömrün boyunca onunla olacağını düşün.. Eğer ki o ağır lafları sadece sinirlendiği zaman gözü dönerek söyleyip normal zamanda seni sevdiğini hissettiriyorsa sana karşı nazik ve saygılıysa direkt barış derim ben, ama gerçek payı varsa o sözlerinin yani söylediklerinin arkasındaysa genel tavrı buysa ben derim ki kendini ateşe atma ve net karar ver sonra ailenle konuş inan çok daha iyi olacaksın emin ol

Suan beyoglunda cafe bardalsrmis kuzenleriyle facebookta resim atip yer bildirimi yapmislar

Tuh
İzmirdeki benim aradığım tarih dolmus düşün benim düğün cumartesi adam pazartesi boş d
İzmirdeki benim aradığım tarih dolmus düşün benim düğün cumartesi adam pazartesi boş diyomuş sadeceee
Yuh yaa pazartesi kim kına yapar
Suan beyoglunda cafe bardalsrmis kuzenleriyle facebookta resim atip yer bildirimi yapmislar
Yaaaaa sen daha ağla adama bakar mısın sen mi suçlusun o mu belli değil rahatlığa bak

Tuh

Yuh yaa pazartesi kim kına yapar

Yaaaaa sen daha ağla adama bakar mısın sen mi suçlusun o mu belli değil rahatlığa bak
Napabilirimki ben . Onlar istanbulda ben trabzonda cikip gitsem nereye gidecem benim burda ne kuZenim var ne dogru duzgun arkadaskm

Kuuzum senin 3 ay kaldi hemen bul valla yer Kalmaz kuzum

Kuzum biz burdayizzz yanindayiz uzme kiyamam sana bence nisanlinla uzakta degilseniz mutlaka yuz yuze konusmaniz gerekiyor belirsizlik herzmaan insanin canini daha cok acitiyor INŞALLAH o mutlu halinize donersiniz

Napabilirimki ben . Onlar istanbulda ben trabzonda cikip gitsem nereye gidecem benim burda ne kuZenim var ne dogru duzgun arkadaskm

Uzakliktan nundan dolayi nefret ediyorum ben ya uzme tatli canini kuzu INŞALLAH psiman olup cok uzulur senin icn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…