• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Suan beyoglunda cafe bardalsrmis kuzenleriyle facebookta resim atip yer bildirimi yapmislar
Ayyy yok artık ağlama lütfen sende keyfine bakk ne biliyim tartışsanız bile söyler insan şuraya gidicem falan diye. Tabi ilişkinizde nasıl ama biz mesela genelde birbirmize sorarız çogu zaman sorulmicak bişeyse erkenden haber veririz.. sakın üzülme sende aynısını yap bulmuş senin gbi güzel kızı yaptıgına bakkk :KK11:

Napabilirimki ben . Onlar istanbulda ben trabzonda cikip gitsem nereye gidecem benim burda ne kuZenim var ne dogru duzgun arkadaskm :KK43:
Hayır canım zaten gitme bi yere o anlamda demeidm yani üzülme onun için kendini yıpratıyorsun adam gezmesine bakıyor olay bu. Yoksa aynı karşılığı verme zaten.. Yıpratma artık kendini lütfen onun kendini yıpratması gerekirken hemde :KK43:
Kuuzum senin 3 ay kaldi hemen bul valla yer Kalmaz kuzum :KK43:
Kalmaaazzzz kalmamıştır bileeeee :KK42: salağım ben salaaaakkkkk :KK42::KK34:

Kızlar yükümün altında eziliyotum. Aileme söylesem bir dert söylemesem bir dert. Konusacak kimsede yok ancak buraya yazabiliyorum. Sabahtan aksama kadr odamda bos bos duruyorum agliyorum sadece.

Canim bende yeni nisanlandim biliyorsun ve herkes ogut veriyor. Ilk soyledikleri ortak olan tek sey "saygi" kelimesiydi. saygi olsun da gerisi hersey guzel olur dediler. Benim anladigim nisanlinda boyle bi sorun var. Ben sinirle de olsa kotu soz kullanamam mesela yapimda yok, nisanlimda oyle. kendi iliskini en iyi sen biliyorsun, sen karar vereceksin ne yapacagina. Ama kendini yiyip bitirme bu kadar. Ailen seni seviyor ve ne olursa olsun yaninda arkanda olacaklar. bence en onemlisi bu. Hayatta hicbisey bu kadar uzulmeye degmez.

Hayır canım zaten gitme bi yere o anlamda demeidm yani üzülme onun için kendini yıpratıyorsun adam gezmesine bakıyor olay bu. Yoksa aynı karşılığı verme zaten.. Yıpratma artık kendini lütfen onun kendini yıpratması gerekirken hemde :KK43:

Kalmaaazzzz kalmamıştır bileeeee :KK42: salağım ben salaaaakkkkk :KK42::KK34:

Kuzum sen simdiden arastir ben 1 yil.onceden tuttum kuzum salonları

Merhaba kızlar benimde uzun süren bir flört döneminden sonra , nişan ve sonunda 3 ekimde düğününde olacak inşallah

Merhaba hoşgeldin aramıza ;)

Kızlar nerdesiniz

Burdayım şuan :)

YEKTA61 YEKTA61 Canım bişey diyemiyorum pek ama gördüğüm kadarı ile nişanlın sana karşı saygılı değil bence de saygı sevgiden de aşktan da daha önemlidir. Umarım herşey yoluna girer ve sen sadece sen mutlu olursun kendini üzme , değmez...

Hayırdırrr yaa nolduu canmm

1.si Nişanlımı çok özledim hepiniz gibi :(
2.si henüz hiçbir hazırlığımız yok nişanlımın ailesi çok ama çok iyidir ama hem maddi durumları iyi değil
hemde ellerini geçen parayı babası saçma sapan harcadığından hiçbir birikimleri yok inanın hiçbir yardımları olmayacak ve biz hesapladık 50bin e yakın kredi çekmemiz lazım. Borçtan nefret ettiğim için çok zoruma gidiyor ama nişanlıma kıyamadığımdan da birşey diyemiyorum uf çok karışık duygulardayım :( Belki tam anlatamadm bilmiyorum ama içim sıkılıyor ne olacak sonumz hiç bilmiyorumm:cry::cry:

Back
X