2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sıkılmaa yaa olur arada böyle şeyler bazen can sıkıntımzdan en yakınımzdakine patlarız aynen ciddi ciddi konus canım ama anneni araması aranızdaki sorunu yansıtmaması çok güzel gerçekten

Aynen kuzum bende aileme asla kavgalarimi yansitmam çünkü olay buyur hos olmaz bi kere ole hata yaptim dahada artik ne yasanirsa yasansin aramizda kalıyor zamanla cozuluyor ama buarlaar cok abartti kirmayi kuzum İNŞALLAH yaptığı hatayi anlarda bidaha yapmaz nedym sozleri agtima gitti ama kiran o ben kirmadim o dusunsun brn yoruldum hakmzda hayrlisi annemi aramasına bende mutlu oldum bakalım ciddi ciddi konuscam kuzucum INŞALLAH mutlu oluruzz cok tesekkur ederim kuzum yanimda oldugun icinn hersey gönlünce olsunnn INŞALLAH

Bende buarlaar herseyi askiya aldim evi tutucam mayista ne yapcam ne etcem bakalim kafam karisik agzimin tadi yerine gelse su kavgalae olmasa dusuncemde kavgayi dusunmekten ona yer kalmiyor valla

Nerede kuzum dugun antalydaysa sorun yok karadenizdeyse kesin yagmurku
Batı karadenizz yaa öle deme yaa yağmur olmasın dua edin bize dğünü yağmurlu hiç düşünemiyorum ahh ahh hep büyük konusmalarımın sonucu bu. Neymiş beni hiç bi kuvvet yaz haricinde evlendiremezmiş aahh benim bu büyük konusmslarım

Canım geçmişe baktım ama bulamadım, o yüzden yorum yapamıcam senin için ama inşallah sorunun düzelir bir an önce erkekler tuhaflar yaa aslında çekilmezlerde işte evlilik, çocuk hayalleri yüzünden çekiyoruz onları resmen yaa valla tek başına çocuk yapılabilse evlenmezdim heralde ( şaka tabi seviyorum ben nişanlımı) ama cidden çekilmez huyları var.. Senin sevdicek kaç yaşında canım? Çocuk gibi hep kavga çıkarıyor diye yazmışsın ya çok gençseniz normal aslında

Düzelir sıkma canını konusunca hersey hallolur rica ederim canım aminnnn cümlemizin

Benimde öyle canım ne zaman büyük konuşsam tak diye başıma geliyor istisnasız

Ayyy aslında o kadar çok şeyi kafama takıp kendmi sıkmam lazım ama bu aralar bi rahatlık var ev yok esya yok ama ben gayet rahat Allah yardım eder diyorumm
Aynen canım benimde öyle.. Bugün telefonumda ki sayaç programına baktım düğünüme tam olarak 3 ay 3 gün var ve bende ki rahatlık var ooooohhhhhhh sanki 5 yıl sonra evlenicem

Dimi kuzum ah bu erkeklerrr haklsnnn
benim yasim 25 onunki 26 ama ne yazikki erkekler hep çocuk

cekilmez huylari var kuzumm orasi kesin kuzum
kuzum yine cocuk couk kavga cikardi kalp kirdi buarlalar strees kupu hakmzda haylisi

Aaa arada bizim de çekilmez oldugumuz zamanlar oluyo ben bazen nişanlımın sabrına hayret ediyorum

Aynen canım benimde öyle.. Bugün telefonumda ki sayaç programına baktım düğünüme tam olarak 3 ay 3 gün var ve bende ki rahatlık var ooooohhhhhhh sanki 5 yıl sonra evlenicem
Aslında yapı olarak çok acele ederim hep hayatta rahata bağlamam ama bu aralar rahattayımm ya kına yerim bile belli değil neden böyleyiz acaba

Dimi kuzum ah bu erkeklerrr haklsnnn
benim yasim 25 onunki 26 ama ne yazikki erkekler hep çocuk

cekilmez huylari var kuzumm orasi kesin kuzum
kuzum yine cocuk couk kavga cikardi kalp kirdi buarlalar strees kupu hakmzda haylisi
Hmm anladım genel tavrı öyle bu aralar, büyük ihtimalle bişeyin stresindendir canım o tamam seni kırması çok kötü ama dediğin gibi ciddi ciddi bi konuş bakalım bi kendine gelsin sorunu neyse çözmeye uğraşsın sana sataşacağına, insan malesef en sevdiklerini kırıyor sinirliyken bu arada gençmiş yani dediğin gibi 30 yaşındaki bi erkek bile 15 yaşındakinden çok farklı olmuyor çok çok geç olgunlaşıyorlar yaa resmen çocuk gibi bakacağız onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…