- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bayram öncesi işten güçten kimsecikler odaklanamıyor canımpek bi sessiz sakin yada benim ruh halimden kaynaklanan bi durum :)
yaşlanıyorum daha ne olsunvalla canım ben bu ara çok yoğunum, o yuzden giremiyorumsende ne var ki
mantıklı valla :)bayram öncesi işten güçten kimsecikler odaklanamıyor canım
Muhteşemleeerrrrr nasılllar :)
canım tabiki şirinler ama ne bilim hiç tarzım değil bana japon iç giyimlerini hatırlattı sanki onların modasıymış gibi nasılllar :)
evet blogda japon bi kız vardıcanım tabiki şirinler ama ne bilim hiç tarzım değil bana japon iç giyimlerini hatırlattı sanki onların modasıymış gibi
A-telye diye bi sayfada buldum canım :)Muhteşemleeerrrrrbir tanesini bile eleştiremiyorum hepsi muhteşemmmm hangi marka canım?
Kızlarr tahminen 1 ay sonra nişanım var (henüz tarih kesinleşmedi) ve kilo vermem lazım. Allahtan 1 ay uzun bir süre aranızda böyle diyete şimdi yada önceden giripte kilo veren var mı? Yönteminiz nedir? Şunu kesin yap dediğiniz şeyler mesela? Bugünden itibaren su tüketimimi arttırıyorum, akşamları hiç bir şey yemicem inşallah (bu biraz zor), bir de ara ara yapabilirsem evde mekik çekmeye başlıyorum.
onlar tabi küçücük oldukları için seviyolar kostümleşmeyi biz giyince hediye paketi gibi oluyoruz anacımevet blogda japon bi kız vardı
Nasıl faydasını gördün canım? Daha hızlı mı kilo verdin yoksa detoks gibi bir fayda mı? Gerçi ikisine de ihtiyacım var aynı kapıya çıkıyor :)Kızlar bircok sey soylemis ama ek olarak 1greyfyrt ve yarim limonu sık gunde uc ogun ac karna ic. Ben bazen uc bazen iki kez iciyordum. Cok faydasini gordum
boyum çok uzun değil ama bi japonun yanında deve gibi kalıyorumonlar tabi küçücük oldukları için seviyolar kostümleşmeyi biz giyince hediye paketi gibi oluyoruz anacım
göremiyorum ya nasılllar :)
http://www.a-telye.com/guzellik/ic-guzellik-ic-camasirlarinin-yenileri-geldi/310/ burdan bak canım :)tıkladım ama facebook sayfası çıktıfotoğraf göremedim
benim de uzun değil taş patlasın 1.62 tipik türk kızı da vucut proporsiyonları da küçük bunların dal gibiler biz üç kilo verdim beş kilo aldım hayat geçiriyoruzboyum çok uzun değil ama bi japonun yanında deve gibi kalıyorum
herkes gördü amagöremiyorum yaçarpı var merak ettim
1.71 im bende diyete gircem ama kaç kiloyum bilmiyorum tartılara küsümbenim de uzun değil taş patlasın 1.62 tipik türk kızı da vucut proporsiyonları da küçük bunların dal gibiler biz üç kilo verdim beş kilo aldım hayat geçiriyoruz
anlamadım kiherkes gördü ama
senin boy iyimiş canım uzunsun ben bu boya 59 kiloyum1.71 im bende diyete gircem ama kaç kiloyum bilmiyorum tartılara küsüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?