- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
http://www.a-telye.com/guzellik/ic-guzellik-ic-camasirlarinin-yenileri-geldi/310/ burdan dene istersen kuzum :)anlamadım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.a-telye.com/guzellik/ic-guzellik-ic-camasirlarinin-yenileri-geldi/310/ burdan dene istersen kuzum :)anlamadım ki
benimde göbişim bana sinyal vermeye başladı resmen alır başımı giderim ruhun duymaz diyosenin boy iyimiş canım uzunsun ben bu boya 59 kiloyum inşallah düğüne kadar hedef 52
aman dikkat şeker bunların hiç şakası yok söyliyim sana arkalarına bile bakmıyolarbenimde göbişim bana sinyal vermeye başladı resmen alır başımı giderim ruhun duymaz diyo
Kesinlikleee olay sadece boy değil vücut yapıları ufak :)benim de uzun değil taş patlasın 1.62 tipik türk kızı da vucut proporsiyonları da küçük bunların dal gibiler biz üç kilo verdim beş kilo aldım hayat geçiriyoruz
çocuğunluğum bi kısmı topaç gibiymiş ayy yine öyle olursamaman dikkat şeker bunların hiç şakası yok söyliyim sana arkalarına bile bakmıyolar
Bende 1,73üm ama kilomu ne siz sorun ne ben söyleyim unutalım gitsin1.71 im bende diyete gircem ama kaç kiloyum bilmiyorum tartılara küsüm
tartılar bu dünyanın en gereksiz varlığı canımBende 1,73üm ama kilomu ne siz sorun ne ben söyleyim unutalım gitsin
ben de eve almıyorum sadece kafayı yedirtirler :) gördüğüm tartıda tartılıyorum gittiğim evde ilk sorduğum tartı var mı kııız kızlar bu arada boylar maşallah yani ben minyonum olsun bodur tavuk her daim piliçmiştartılar bu dünyanın en gereksiz varlığı canım
kızz o nasıl laf öyleeben de eve almıyorum sadece kafayı yedirtirler :) gördüğüm tartıda tartılıyorum gittiğim evde ilk sorduğum tartı var mı kııız kızlar bu arada boylar maşallah yani ben minyonum olsun bodur tavuk her daim piliçmiş
yarınn görüşürüzzzkızlar ben kactım, mesi bitti :) yihuuu :) opuyorum sizi, kendinize cici bakın
kısa kadınların kendi aralarındaki avuntusu canım siz bilmezsinizkızz o nasıl laf öylee
ben begeniyorum minnak kadınlarıkısa kadınların kendi aralarındaki avuntusu canım siz bilmezsiniz
işte boydan minnak olup enden olmayınca pek bi anlamsızlaşıyo herşeyben begeniyorum minnak kadınları
benim de savunma yöntemim çok severim boyla ilgili triplere girdiğim an aklıma getiriveririmçok sevdiğim sözdür o elmol
Nasıl faydasını gördün canım? Daha hızlı mı kilo verdin yoksa detoks gibi bir fayda mı? Gerçi ikisine de ihtiyacım var aynı kapıya çıkıyor :)