• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende 1,69 boy 56 kiloyum :KK69:

ama kiloya hiç takılmayın, ben 36 bedene giriyorum gerisi teferruat:KK14:

tartılar bu dünyanın en gereksiz varlığı canım:KK71:
ben de eve almıyorum sadece kafayı yedirtirler :) gördüğüm tartıda tartılıyorum gittiğim evde ilk sorduğum tartı var mı kııız :KK70: kızlar bu arada boylar maşallah yani ben minyonum olsun bodur tavuk her daim piliçmiş :p

ben de eve almıyorum sadece kafayı yedirtirler :) gördüğüm tartıda tartılıyorum gittiğim evde ilk sorduğum tartı var mı kııız :KK70: kızlar bu arada boylar maşallah yani ben minyonum olsun bodur tavuk her daim piliçmiş :p
kızz o nasıl laf öylee:KK70::KK70:

Nasıl faydasını gördün canım? Daha hızlı mı kilo verdin yoksa detoks gibi bir fayda mı? Gerçi ikisine de ihtiyacım var aynı kapıya çıkıyor :)

valla cnaım her ikisine de çıkıyor dediğin gibi :D kilo vermeme yardımcı oldu.1 ayda 5kilo vermiştm.
öyle aman aman da bişey yapmadım. sadece oryantal oynadım haftada 3 gün yarım saat filan :)
bide akşam 7den snra hiçbirşey yemedm.ama yatarken varsa yeşil elma yiyordum.ki ben su ve yeşil çay gibi şeyler de içemeyen biriyim :mad: canım almıyo nedense :eek:
benimde bakınca fiziğin iyi derler ama belli etmiyorum kilomu :KK53:
düğüne kadar 10 kilo versem süper olcak. daha var diye kasmıyorum kendimi..uzun uzadıya diyet yapamıcam :KK70:

Back