- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte onu hatırlamıyorum kuzum ama bakıcam senin için :)Gerçekten miii nerde gördüğünü hatırlıyor musun canım yaa
ben nişana vermek isterken aldım inşallah verirsin canım düğün daha önemli şimdi vermem gerekiyo en acilindenHepsi evde var yapıcam bugün inşallah teşekkür ederim canım benimm Aslında sıkı diyete girmek niyetinde değilim şişman değilim çünkü bide 3-5 kilo verdim mi şimdilik yetecek ama uzun vade de 10 kilo vermek hedefim ve kendimi çok yormadan yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.. Şu an tek istediğim nişana kadar verebildiğimi vermek
Gerçekten miii nerde gördüğünü hatırlıyor musun canım yaa
Harikasınnnişte onu hatırlamıyorum kuzum ama bakıcam senin için :)
Bugün kilo vermeye başlıyoruz hacıben nişana vermek isterken aldım inşallah verirsin canım düğün daha önemli şimdi vermem gerekiyo en acilinden
Hoş bu da ama daha kaliteli görünsün istiyorumm.. Bide tek renkte olabilir mesela pudra rengi de düşünüyorum ama çok sade, süssüz püssüz ama kabarık mesela öyle de hoş olur ya da pembe altı kuş tüyünden kabarık ama gerçek tüy, tül falan değilaynısı değil ama böyle renkli şeyler var aradığında mutlaka bulunur daha önce gördüğüm bu değildi gerçi:)
benim kıyafetler hakkında hiç fikrim yok bakmıyorum bile görücem ve alıcam zaten ilk gördüğüme takılırımHarikasınnn
Bugün kilo vermeye başlıyoruz hacı
Hoş bu da ama daha kaliteli görünsün istiyorumm.. Bide tek renkte olabilir mesela pudra rengi de düşünüyorum ama çok sade, süssüz püssüz ama kabarık mesela öyle de hoş olur ya da pembe altı kuş tüyünden kabarık ama gerçek tüy, tül falan değil
Büyük ihtimal benimde öyle olur özellikle kına gecesi için.. O kadar çeşit var ki..benim kıyafetler hakkında hiç fikrim yok bakmıyorum bile görücem ve alıcam zaten ilk gördüğüme takılırım
Rica ederim :)En güzelini yapıyorsun heyecanlanacaksan son gün heyecanlanırsın onun keyfide başka
Ayyy canım benim zahmet etmişsin çok sağol hemen kopyala yapıştır yapıyorum Asıl eksikliğim istikrar işte bide yemek yemeyi çookkk seviyorum onunda cezasını çekiyorum bakalım hayırlısı
Rica ederim :)En güzelini yapıyorsun heyecanlanacaksan son gün heyecanlanırsın onun keyfide başka
Ayyy canım benim zahmet etmişsin çok sağol hemen kopyala yapıştır yapıyorum Asıl eksikliğim istikrar işte bide yemek yemeyi çookkk seviyorum onunda cezasını çekiyorum bakalım hayırlısı
Acaip motive oldum şu annn teşekkür ederim inşallah veririmmmRica ederim :)
seni çok iyi anlıyorum, ama istikrarlı olunca iştah falan kalmıyor.
nişanında zarif olmayı hayal et, buda motivasyon olur sana, unutma gözler senin üzerinde olacak.
oyüzden mümkün olduğunca sistemli zayıfla , şok diyet fln yaparsan faydasını görmezsin ben daha önce bu diyetle kilo verdim ve 1 sene boyunca kilomu korudum. şimdi yine kilo verme zamanı haydi bakalım bol hareket ve suyla birlikte başarmaslısın :)
geçmiş olsun canım :)
nasıl baba dedin bana dünyanın en zor şeyi gibi geliyor.:)
taşkı olsun canım nolcak ki...
benim tektaşımdada minik taşlar var 1 yılı geçti ve hep parmağımda tek bi taşı bile düşmedi:)
sağol canım hoşbulduk :)Hoş geldin canım :)
nasıl yani canımtopiğimizde bi dağınıklık hissediyorum ama nedenini çözemiyorum
pek bi sessiz sakin yada benim ruh halimden kaynaklanan bi durum :)nasıl yani canım
valla canım ben bu ara çok yoğunum, o yuzden giremiyorum sende ne var kipek bi sessiz sakin yada benim ruh halimden kaynaklanan bi durum :)