2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben nişana vermek isterken aldım inşallah verirsin canım düğün daha önemli şimdi vermem gerekiyo en acilinden

işte onu hatırlamıyorum kuzum ama bakıcam senin için :)
Harikasınnn
ben nişana vermek isterken aldım inşallah verirsin canım düğün daha önemli şimdi vermem gerekiyo en acilinden
Bugün kilo vermeye başlıyoruz hacı
aynısı değil ama böyle renkli şeyler var aradığında mutlaka bulunur daha önce gördüğüm bu değildi gerçi:)
Hoş bu da ama daha kaliteli görünsün istiyorumm.. Bide tek renkte olabilir mesela pudra rengi de düşünüyorum ama çok sade, süssüz püssüz ama kabarık mesela öyle de hoş olur ya da pembe altı kuş tüyünden kabarık ama gerçek tüy, tül falan değil

benim kıyafetler hakkında hiç fikrim yok bakmıyorum bile görücem ve alıcam zaten ilk gördüğüme takılırım

Rica ederim :)
seni çok iyi anlıyorum, ama istikrarlı olunca iştah falan kalmıyor.
nişanında zarif olmayı hayal et, buda motivasyon olur sana, unutma gözler senin üzerinde olacak.
oyüzden mümkün olduğunca sistemli zayıfla , şok diyet fln yaparsan faydasını görmezsin ben daha önce bu diyetle kilo verdim ve 1 sene boyunca kilomu korudum. şimdi yine kilo verme zamanı haydi bakalım bol hareket ve suyla birlikte başarmaslısın :)

Rica ederim :)
seni çok iyi anlıyorum, ama istikrarlı olunca iştah falan kalmıyor.
nişanında zarif olmayı hayal et, buda motivasyon olur sana, unutma gözler senin üzerinde olacak.
oyüzden mümkün olduğunca sistemli zayıfla , şok diyet fln yaparsan faydasını görmezsin ben daha önce bu diyetle kilo verdim ve 1 sene boyunca kilomu korudum. şimdi yine kilo verme zamanı haydi bakalım bol hareket ve suyla birlikte başarmaslısın :)

Acaip motive oldum şu annn teşekkür ederim inşallah veririmmm

valla aslında annesi vefat etmeden ona da anne demek içimden gelmişti dememiştim çok erken olduğundan. keşke deseymişim pişman oldum sonra.. babasına da baba demek içimden geliyor çünkü hakkaten baba gibi davranıyor bana

alyansta da o modeli alıcam başka bişey görüp aşık olmazsam

herkese selam

söylemesi ayıp haftaya cumartesiye kadar izinliyim, acil bişey olmazsa haftaya cumartesi pazar bile izinliyim 8gün ve devamı olabilir

bu arada sabah 6.15te kalkıyorum ben

topiğimizde bi dağınıklık hissediyorum ama nedenini çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…