• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

dantel-bordo.png
gelinlik.png
mavili2.png
kelebek.png2_.png
%C5%9Firine.png
nasılllar :)

Kızlarr tahminen 1 ay sonra nişanım var (henüz tarih kesinleşmedi) ve kilo vermem lazım. Allahtan 1 ay uzun bir süre aranızda böyle diyete şimdi yada önceden giripte kilo veren var mı? Yönteminiz nedir? Şunu kesin yap dediğiniz şeyler mesela? Bugünden itibaren su tüketimimi arttırıyorum, akşamları hiç bir şey yemicem inşallah (bu biraz zor :KK14:), bir de ara ara yapabilirsem evde mekik çekmeye başlıyorum.

Kızlar bircok sey soylemis ama ek olarak 1greyfyrt ve yarim limonu sık gunde uc ogun ac karna ic. Ben bazen uc bazen iki kez iciyordum. Cok faydasini gordum

Kızlar bircok sey soylemis ama ek olarak 1greyfyrt ve yarim limonu sık gunde uc ogun ac karna ic. Ben bazen uc bazen iki kez iciyordum. Cok faydasini gordum
Nasıl faydasını gördün canım? Daha hızlı mı kilo verdin yoksa detoks gibi bir fayda mı? Gerçi ikisine de ihtiyacım var aynı kapıya çıkıyor :)

boyum çok uzun değil ama bi japonun yanında deve gibi kalıyorum:KK70:
benim de uzun değil taş patlasın 1.62 tipik türk kızı da vucut proporsiyonları da küçük bunların dal gibiler biz üç kilo verdim beş kilo aldım hayat geçiriyoruz :KK70:

benim de uzun değil taş patlasın 1.62 tipik türk kızı da vucut proporsiyonları da küçük bunların dal gibiler biz üç kilo verdim beş kilo aldım hayat geçiriyoruz :KK70:
1.71 im bende diyete gircem ama kaç kiloyum bilmiyorum tartılara küsüm:confused:

Back