2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gecmis olsun canm

Sagol kuzum yuregine saglik destekk oldun
INŞALLAH hepimiz cok mutlu oluruz canimcim hakimzda hayrlisi bende zmana bıraktım iNSALLAH benim icn mucadele eder cunku benim dermanin kalmadi bakalim uzulmekten yoruldum hakimda hayrlisi

herkese günaydın kızlar. akşam yazılanları okuyamadım tam ama YEKTA61 @hayatbos boşverin, bu erkekler sizin kadar üzülüyorlarmı acaba bırakın akışına

Günaydın kızlaar. Nasılsınız.

merhaba canım, iyiydim ama an itibari ile işyerinde bir şeye sinir oldum insanlarla uğraşmak ne zor ya. sen nasılsın?
Cok sukur kuzum iyi olmaya calisiyorum bende aynen cok zor insanlar ugrasmak sıkma canını
günaydınlar.. iyim düğün tarihim alındı dün aksam inş bir terslik olmazsa 10 ekim de evlencez

Vaayyy gozunaydın kuzumm. Rabbim hayırlı eylesin insaAllah

Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

merhaba canım, iyiydim ama an itibari ile işyerinde bir şeye sinir oldum insanlarla uğraşmak ne zor ya. sen nasılsın?

hayırdır ya kim sinir etti seni

günaydınlar.. iyim düğün tarihim alındı dün aksam inş bir terslik olmazsa 10 ekim de evlencez

Hayırlı olsun canım :)

Hadi gözün aydıın :)
Çok geçmiş olsun canım :/
INŞALLAH tatlim INSALLAH artik mutlu olucagimmada pek inanmiyorum.simdi duzelse yine kavga cikaricak hep kiricak yine duzelttgm herseyim yikilcak yoruldum sanirim.
Düşünmemeye çalış inan düşündükçe boğulursun Umarım güzel bir olay olur da aranız düzelir.
Günaydın kuzu :) İyiyim çok şükür. Sen nasılsın?
Ay hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza

inş herşey herkesin gönlüne göre olsun, hep aşk olsun

Ya kızlar biz şimdi nişanlandık ya. Düğünle ilgili hiçbir plan yapamıyoruz çok aklıma takılıyor. O günün atmosferinden midir nedir sanki düğün çok uzakmış gibi gelmemişti. Ama geçen gün nişanlımla konuştuk 1 yıla evlenmemiz çok zor dedi. Onun yurtdışı eğitim planları vardı. Düğüne mi ona mı para biriktiricez, nasıl hallederiz dedi. Tamam gitsin istiyorum zaten ama düğünün bu kadar belirsiz olması beni üzüyor. Ben de en sonunda düğünle ilgili hiçbir şey konuşmayalım çok üzülüyorum sonra dedim. Sonuç olarak ben her düğün ne zaman diye sorana kısmet diyorum, içimde bir burukluk kalıyor ama ses etmiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda artık başka bir şey demiyorum. Nişanlılığın tadını çıkarmaya bakarız artık. Büyük bir dert değil ama yazayım dedim öyle.

Millete bakma sen herkes sorar artık normal bu sen aynen hayırlısı -kısmet de geç belki hiç beklemediğiniz bi anda güzel gelişmeler olur şuan nişanlı olmanın tadını çıkar bizde herşeyi kafamızda planladık ağustos-eylül düğün falan dedik ama henüz söz-nişan bile olmadı bizim bizimde belki seneye kalıcak yani belkide bu sene olucak hayırlısı ne zaman olsun diyoruz bizde.

Bekle bekle yaşlandık vallahi Bir de çocuk istiyor, ben evlenir evlenmez çocuk istemiyorum. Artık 30dan sonra anne olurum, o da 40larına yaklaşır. Oyy zaman ne çabuk geçiyor

Bekle bekle yaşlandık vallahi Bir de çocuk istiyor, ben evlenir evlenmez çocuk istemiyorum. Artık 30dan sonra anne olurum, o da 40larına yaklaşır. Oyy zaman ne çabuk geçiyor
şuan yaş kaç canım ? evlenir evlenmez bende istemiyorum ya 1 yıl falan geçmesi lazım benim içinde

şuan yaş kaç canım ? evlenir evlenmez bende istemiyorum ya 1 yıl falan geçmesi lazım benim içinde
Yaşlandık kısmı işin esprisiydi ya ilişki 6 yıllık da Yoksa 23 yaşındayım yaşım daha genç. Ama bu gidişle çook zaman alır evlilik

hiç sıkıntı yapma bunu. ben dert etmiştim kendimi belirsizlik çok canımı sıkmıştı seni çok iyi anlıyorum. ama emin ol hersey çorap söküğü gibi geliyor. siz ilk adımı atmısınız zaten bundan sonrda herseyi zamanı geldiğinde oluyor. ve o zman gelmeden bir yerini yırtsanda olmuyor. inş hersey gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…