2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Senin nie bozuk canım moralin

Canim durduk yere hep kavgalar hatam olmadan bianda bagiirmalar bide kufurde ediyor sonra pisman oluyor ama aramamalar bende cok yoruldum artik dudagimda stresten ucuk cikti dayanacak dermanim kalmadi kuzum kavgalar benim heyecanimi mahvediyor hic hak etmedigm bianda ariyor sinirlenip kavga cikariyor sacma sapan canim burnumda kuzum

sanada cok üzüldüm İNŞALLAH cok mutlu olursun canim kuzum erkekleri cozmek cok zor

canım sen soktun ailene ama bu nişan söz işleri zaten birbirini daha iyi tanımak için gibi geliyo aslında bana.ciddi düşündünüz adım attınız,anlaşamıycağınızı anladınız ayrılıyosunuz.bi ömür geçiriceksiniz beraber yol yakınken bişeylerin farkına varıp vazgeçmek daha doğru.bence ailende sana destek olur mahçup hissetmene gerek yok.insanları tanımak bazen çok zor oluyo.bazıları iç yüzünü sonradan gösteriyo.onlarda farkındalardır bunun.hakkında en hayırlısı neyse o olsun.

Amin canım. Aynı seyleri yasıyoruz kuzum inan bende yoruldum. Bıktım bu erkeklerden. Tek basıma yasamak istiyorum. Özgürce ama cok arkadasimda yok ailemdede oyle iletisim yok. Var olan arkadaslarim hep kendi kuzenleri esleriyle beraber takiliyor cok nadir cagirirlar oyuzden sıkılıyorum sıkılmasam kimseyi istemiyorum haytimda

Duruma gore bakicaz canım suan hic bisey yapasım yok ne onunla ugrasabilirim ne baskasiyla kendi halimde takılıyorum sinavi bi atlatayimda ondan sora bakacam duruma

benden iyi haberler var kızlar.sözlüm evimiz için uğraşıyo.usta girdi artık.petekler küçüktü onları değiştiriyoruz,mutfak tezgahını beğenmemiştim bugün onu da seçtik,balkonlara cam balkon için ölçü alındı.sözlüm dekorasyoncuyla da görüşüyo.asma tavan,parke,banyo dolapları,duvar kağıdı için onunla birlikte karar veriyolar.bana sadece seçme kalıcak.babamda yavaş yavaş düzeliyo.bugün annemi arayıp bütün damatları çağırıp yemek verelim dedi.sonra vazgeçtiler gibi ama neyse düşünmesi bile yeter.sözlümde babamın işyerine gitti bugün biraz oturmuşlar.işten güçten konuşmuşlar.babam kardeşime 'enişten ne içiyosa getir' demiş.
akşamda bizim ev hakkında konuştular ablam, annem, eniştem babama anlattılar.ablamla eniştem görmedi evi ama çevreden herkes çok beğenmiş binadaki daireleri,komşularda çok iyi,annemde görüp beğenmişti zaten anlattılar babama biraz.

Ah kuzum cok yoruldum üzüldüm kirildim mutsuzum hakimzda hayrlisi olsun kuzum sende sinavina odaklan INŞALLAH mutlu oluruz kuzucum

Duruma gore bakicaz canım suan hic bisey yapasım yok ne onunla ugrasabilirim ne baskasiyla kendi halimde takılıyorum sinavi bi atlatayimda ondan sora bakacam duruma

Ole kuzucum hakkimzda hayırlı olsun kuzumm aynen benimde hic arkadasm yok en iyi arkadasm annem iyiki o var INŞALLAH ailemiz basimizda olur herzaman INŞALLAH nisanlilarimiz artik bizi uzmez kuzum bende evdeyim hep zmaana bıraktım aramadida konuşmuyoruz kendimi dinliyorum

Hado gozunaydin fistik

Gözün aydın canm benim maşallah size :)
Hiç değilse sen mutlu ol senin işlerin yolunda gitsin *.*

Gözün aydın canm benim maşallah size :)
Hiç değilse sen mutlu ol senin işlerin yolunda gitsin *.*

teşekkür ederim canım

yine de içimde bi sıkıntı oluyo kızlar normal mi bilmiyorum ama.herşeyi düşünüp dünüşüp kuruyorum kafamda sonrada canım sıkılıyo.inanın mutlu olmam sadece bi kaç saat sürüyo. yine kafamda kötü düşüncelerle boğuşmaya başladım.

Kızlar geldim eve. Geçen hafta bizim burdaki düğünden sonra anneannem düşmüş bacağı kırılmış. 1haftadır hastanedelermiş. Bana bişe dememişler. Bende şüphelenmiştim zaten. Şükür ki bunla atlattık. Çok yorgunum şimdi uyku zamanı:)

geçmiş olsun canım

Çok sevindim senin adına tatlım. Her şey gonlunce olsun

İnşallah yoluna girer her şe canım benim çok takip edemiyorum şu ara en son yazılanlara bakabildim sadece. Biraz sabır etmek gerekiyor galiba şu aralar. Tüm sıkıntılar geçer inşallah.

Geçmiş olsun canım

İnşallah yoluna girer her şe canım benim çok takip edemiyorum şu ara en son yazılanlara bakabildim sadece. Biraz sabır etmek gerekiyor galiba şu aralar. Tüm sıkıntılar geçer inşallah.

INŞALLAH tatlim INSALLAH artik mutlu olucagimmada pek inanmiyorum.simdi duzelse yine kavga cikaricak hep kiricak yine duzelttgm herseyim yikilcak yoruldum sanirim.

INŞALLAH tatlim INSALLAH artik mutlu olucagimmada pek inanmiyorum.simdi duzelse yine kavga cikaricak hep kiricak yine duzelttgm herseyim yikilcak yoruldum sanirim.
Bazen bikıyor insan haklısın ama güzel şeyler düşün meye çalış güzel olsun canım benim. Arada her ilişkide oluyor iniş çıkışlar hep mi boyleydi yoksa son zamanlarda oh oldu bu kavgalar. Belki sıkıntı ettiği problemleri falan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…