Senin nie bozuk canım moralinMorelermiz bozuk sanirim ondan kuzum
Senin nie bozuk canım moralin
Hyr paylasmadim. Sadece nisan aksami ufak bi tartismamiz olmustu mesjlari okumustu annem seninle nasil boyle konusur die soyledi annem bana olan davranisini balama soyledi dun halam bana bu simdiden seninle boylemi konusuyor felan diye soylendi bende hic bisey diyemedim. Cunku kendim istedim herseyi onu aileme kendim soktum
Amin canım. Aynı seyleri yasıyoruz kuzum inan bende yoruldum. Bıktım bu erkeklerden. Tek basıma yasamak istiyorum. Özgürce ama cok arkadasimda yok ailemdede oyle iletisim yok. Var olan arkadaslarim hep kendi kuzenleri esleriyle beraber takiliyor cok nadir cagirirlar oyuzden sıkılıyorum sıkılmasam kimseyi istemiyorum haytimdaCanim durduk yere hep kavgalar hatam olmadan bianda bagiirmalar bide kufurde ediyor sonra pisman oluyor ama aramamalar bende cok yoruldum artik dudagimda stresten ucuk cikti dayanacak dermanim kalmadi kuzum kavgalar benim heyecanimi mahvediyor hic hak etmedigm bianda ariyor sinirlenip kavga cikariyor sacma sapan canim burnumda kuzum
sanada cok üzüldüm İNŞALLAH cok mutlu olursun canim kuzum erkekleri cozmek cok zor
Duruma gore bakicaz canım suan hic bisey yapasım yok ne onunla ugrasabilirim ne baskasiyla kendi halimde takılıyorum sinavi bi atlatayimda ondan sora bakacam durumaCanim durduk yere hep kavgalar hatam olmadan bianda bagiirmalar bide kufurde ediyor sonra pisman oluyor ama aramamalar bende cok yoruldum artik dudagimda stresten ucuk cikti dayanacak dermanim kalmadi kuzum kavgalar benim heyecanimi mahvediyor hic hak etmedigm bianda ariyor sinirlenip kavga cikariyor sacma sapan canim burnumda kuzum
sanada cok üzüldüm İNŞALLAH cok mutlu olursun canim kuzum erkekleri cozmek cok zor
Amin canım. Aynı seyleri yasıyoruz kuzum inan bende yoruldum. Bıktım bu erkeklerden. Tek basıma yasamak istiyorum. Özgürce ama cok arkadasimda yok ailemdede oyle iletisim yok. Var olan arkadaslarim hep kendi kuzenleri esleriyle beraber takiliyor cok nadir cagirirlar oyuzden sıkılıyorum sıkılmasam kimseyi istemiyorum haytimda
Duruma gore bakicaz canım suan hic bisey yapasım yok ne onunla ugrasabilirim ne baskasiyla kendi halimde takılıyorum sinavi bi atlatayimda ondan sora bakacam duruma
benden iyi haberler var kızlar.sözlüm evimiz için uğraşıyo.usta girdi artık.petekler küçüktü onları değiştiriyoruz,mutfak tezgahını beğenmemiştim bugün onu da seçtik,balkonlara cam balkon için ölçü alındı.sözlüm dekorasyoncuyla da görüşüyo.asma tavan,parke,banyo dolapları,duvar kağıdı için onunla birlikte karar veriyolar.bana sadece seçme kalıcak.babamda yavaş yavaş düzeliyo.bugün annemi arayıp bütün damatları çağırıp yemek verelim dedi.sonra vazgeçtiler gibi ama neyse düşünmesi bile yeter.sözlümde babamın işyerine gitti bugün biraz oturmuşlar.işten güçten konuşmuşlar.babam kardeşime 'enişten ne içiyosa getir' demiş.
akşamda bizim ev hakkında konuştular ablam, annem, eniştem babama anlattılar.ablamla eniştem görmedi evi ama çevreden herkes çok beğenmiş binadaki daireleri,komşularda çok iyi,annemde görüp beğenmişti zaten anlattılar babama biraz.
benden iyi haberler var kızlar.sözlüm evimiz için uğraşıyo.usta girdi artık.petekler küçüktü onları değiştiriyoruz,mutfak tezgahını beğenmemiştim bugün onu da seçtik,balkonlara cam balkon için ölçü alındı.sözlüm dekorasyoncuyla da görüşüyo.asma tavan,parke,banyo dolapları,duvar kağıdı için onunla birlikte karar veriyolar.bana sadece seçme kalıcak.babamda yavaş yavaş düzeliyo.bugün annemi arayıp bütün damatları çağırıp yemek verelim dedi.sonra vazgeçtiler gibi ama neyse düşünmesi bile yeter.sözlümde babamın işyerine gitti bugün biraz oturmuşlar.işten güçten konuşmuşlar.babam kardeşime 'enişten ne içiyosa getir' demiş.
akşamda bizim ev hakkında konuştular ablam, annem, eniştem babama anlattılar.ablamla eniştem görmedi evi ama çevreden herkes çok beğenmiş binadaki daireleri,komşularda çok iyi,annemde görüp beğenmişti zaten anlattılar babama biraz.
Gözün aydın canm benim maşallah size :)
Hiç değilse sen mutlu ol senin işlerin yolunda gitsin *.*
Kızlar geldim eve. Geçen hafta bizim burdaki düğünden sonra anneannem düşmüş bacağı kırılmış. 1haftadır hastanedelermiş. Bana bişe dememişler. Bende şüphelenmiştim zaten. Şükür ki bunla atlattık. Çok yorgunum şimdi uyku zamanı:)
Çok sevindim senin adına tatlım. Her şey gonlunce olsunbenden iyi haberler var kızlar.sözlüm evimiz için uğraşıyo.usta girdi artık.petekler küçüktü onları değiştiriyoruz,mutfak tezgahını beğenmemiştim bugün onu da seçtik,balkonlara cam balkon için ölçü alındı.sözlüm dekorasyoncuyla da görüşüyo.asma tavan,parke,banyo dolapları,duvar kağıdı için onunla birlikte karar veriyolar.bana sadece seçme kalıcak.babamda yavaş yavaş düzeliyo.bugün annemi arayıp bütün damatları çağırıp yemek verelim dedi.sonra vazgeçtiler gibi ama neyse düşünmesi bile yeter.sözlümde babamın işyerine gitti bugün biraz oturmuşlar.işten güçten konuşmuşlar.babam kardeşime 'enişten ne içiyosa getir' demiş.
İnşallah yoluna girer her şe canım benim çok takip edemiyorum şu ara en son yazılanlara bakabildim sadece. Biraz sabır etmek gerekiyor galiba şu aralar. Tüm sıkıntılar geçer inşallah.Ole kuzucum hakkimzda hayırlı olsun kuzumm aynen benimde hic arkadasm yok en iyi arkadasm annem iyiki o var INŞALLAH ailemiz basimizda olur herzaman INŞALLAH nisanlilarimiz artik bizi uzmez kuzum bende evdeyim hep zmaana bıraktım aramadida konuşmuyoruz kendimi dinliyorum
Geçmiş olsun canımKızlar geldim eve. Geçen hafta bizim burdaki düğünden sonra anneannem düşmüş bacağı kırılmış. 1haftadır hastanedelermiş. Bana bişe dememişler. Bende şüphelenmiştim zaten. Şükür ki bunla atlattık. Çok yorgunum şimdi uyku zamanı:)
İnşallah yoluna girer her şe canım benim çok takip edemiyorum şu ara en son yazılanlara bakabildim sadece. Biraz sabır etmek gerekiyor galiba şu aralar. Tüm sıkıntılar geçer inşallah.
Bazen bikıyor insan haklısın ama güzel şeyler düşün meye çalış güzel olsun canım benim. Arada her ilişkide oluyor iniş çıkışlar hep mi boyleydi yoksa son zamanlarda oh oldu bu kavgalar. Belki sıkıntı ettiği problemleri falan vardırINŞALLAH tatlim INSALLAH artik mutlu olucagimmada pek inanmiyorum.simdi duzelse yine kavga cikaricak hep kiricak yine duzelttgm herseyim yikilcak yoruldum sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?