- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
Çok sevindim senin adına tatlım. Her şey gonlunce olsun
teşekkür ederim canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim senin adına tatlım. Her şey gonlunce olsun
Kızlar geldim eve. Geçen hafta bizim burdaki düğünden sonra anneannem düşmüş bacağı kırılmış. 1haftadır hastanedelermiş. Bana bişe dememişler. Bende şüphelenmiştim zaten. Şükür ki bunla atlattık. Çok yorgunum şimdi uyku zamanı:)
Bazen bikıyor insan haklısın ama güzel şeyler düşün meye çalış güzel olsun canım benim. Arada her ilişkide oluyor iniş çıkışlar hep mi boyleydi yoksa son zamanlarda oh oldu bu kavgalar. Belki sıkıntı ettiği problemleri falan vardır
merhaba canım, iyiydim ama an itibari ile işyerinde bir şeye sinir oldum insanlarla uğraşmak ne zor ya. sen nasılsın?Günaydın kızlaar. Nasılsınız.
günaydınlar.. iyim düğün tarihim alındı dün aksam inş bir terslik olmazsa 10 ekim de evlencezGünaydın kızlaar. Nasılsınız.
Cok sukur kuzum iyi olmaya calisiyorum bende aynen cok zor insanlar ugrasmak sıkma canınımerhaba canım, iyiydim ama an itibari ile işyerinde bir şeye sinir oldum insanlarla uğraşmak ne zor ya. sen nasılsın?
günaydınlar.. iyim düğün tarihim alındı dün aksam inş bir terslik olmazsa 10 ekim de evlencez![]()
Günaydın kızlaar. Nasılsınız.
merhaba canım, iyiydim ama an itibari ile işyerinde bir şeye sinir oldum insanlarla uğraşmak ne zor ya. sen nasılsın?
günaydınlar.. iyim düğün tarihim alındı dün aksam inş bir terslik olmazsa 10 ekim de evlencez![]()
Bende iyi olmaya calisiyorum canimmGünaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
hayırdır ya kim sinir etti seni
Hayırlı olsun canım :)
Hadi gözün aydıın :)benden iyi haberler var kızlar.sözlüm evimiz için uğraşıyo.usta girdi artık.petekler küçüktü onları değiştiriyoruz,mutfak tezgahını beğenmemiştim bugün onu da seçtik,balkonlara cam balkon için ölçü alındı.sözlüm dekorasyoncuyla da görüşüyo.asma tavan,parke,banyo dolapları,duvar kağıdı için onunla birlikte karar veriyolar.bana sadece seçme kalıcak.babamda yavaş yavaş düzeliyo.bugün annemi arayıp bütün damatları çağırıp yemek verelim dedi.sonra vazgeçtiler gibi ama neyse düşünmesi bile yeter.sözlümde babamın işyerine gitti bugün biraz oturmuşlar.işten güçten konuşmuşlar.babam kardeşime 'enişten ne içiyosa getir' demiş.![]()
akşamda bizim ev hakkında konuştular ablam, annem, eniştem babama anlattılar.ablamla eniştem görmedi evi ama çevreden herkes çok beğenmiş binadaki daireleri,komşularda çok iyi,annemde görüp beğenmişti zaten anlattılar babama biraz.
Çok geçmiş olsun canım :/Kızlar geldim eve. Geçen hafta bizim burdaki düğünden sonra anneannem düşmüş bacağı kırılmış. 1haftadır hastanedelermiş. Bana bişe dememişler. Bende şüphelenmiştim zaten. Şükür ki bunla atlattık. Çok yorgunum şimdi uyku zamanı:)
Düşünmemeye çalış inan düşündükçe boğulursunINŞALLAH tatlim INSALLAH artik mutlu olucagimmada pek inanmiyorum.simdi duzelse yine kavga cikaricak hep kiricak yine duzelttgm herseyim yikilcak yoruldum sanirim.
Günaydın kuzu :) İyiyim çok şükür. Sen nasılsın?Günaydın kızlaar. Nasılsınız.
Ay hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımızagünaydınlar.. iyim düğün tarihim alındı dün aksam inş bir terslik olmazsa 10 ekim de evlencez![]()
inş herşey herkesin gönlüne göre olsun, hep aşk olsunHadi gözün aydıın :)
Çok geçmiş olsun canım :/
Düşünmemeye çalış inan düşündükçe boğulursunUmarım güzel bir olay olur da aranız düzelir.
Günaydın kuzu :) İyiyim çok şükür. Sen nasılsın?
Ay hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza
GünaydıınGünaydınlarrr
Ya kızlar biz şimdi nişanlandık ya. Düğünle ilgili hiçbir plan yapamıyoruz çok aklıma takılıyor. O günün atmosferinden midir nedir sanki düğün çok uzakmış gibi gelmemişti. Ama geçen gün nişanlımla konuştuk 1 yıla evlenmemiz çok zor dedi. Onun yurtdışı eğitim planları vardı. Düğüne mi ona mı para biriktiricez, nasıl hallederiz dedi. Tamam gitsin istiyorum zaten ama düğünün bu kadar belirsiz olması beni üzüyor. Ben de en sonunda düğünle ilgili hiçbir şey konuşmayalım çok üzülüyorum sonra dedim. Sonuç olarak ben her düğün ne zaman diye sorana kısmet diyorum, içimde bir burukluk kalıyor ama ses etmiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda artık başka bir şey demiyorum. Nişanlılığın tadını çıkarmaya bakarız artık. Büyük bir dert değil ama yazayım dedim öyle.
Bekle bekle yaşlandık vallahiMillete bakma sen herkes sorar artık normal bu sen aynen hayırlısı -kısmet de geç belki hiç beklemediğiniz bi anda güzel gelişmeler olur şuan nişanlı olmanın tadını çıkar bizde herşeyi kafamızda planladık ağustos-eylül düğün falan dedik ama henüz söz-nişan bile olmadı bizim bizimde belki seneye kalıcak yani belkide bu sene olucak hayırlısı ne zaman olsun diyoruz bizde.![]()
şuan yaş kaç canım ? evlenir evlenmez bende istemiyorum yaBekle bekle yaşlandık vallahiBir de çocuk istiyor, ben evlenir evlenmez çocuk istemiyorum. Artık 30dan sonra anne olurum, o da 40larına yaklaşır. Oyy zaman ne çabuk geçiyor
![]()
Yaşlandık kısmı işin esprisiydi ya ilişki 6 yıllık daşuan yaş kaç canım ? evlenir evlenmez bende istemiyorum ya1 yıl falan geçmesi lazım benim içinde
![]()
hiç sıkıntı yapma bunu. ben dert etmiştim kendimi belirsizlik çok canımı sıkmıştı seni çok iyi anlıyorum. ama emin ol hersey çorap söküğü gibi geliyor. siz ilk adımı atmısınız zaten bundan sonrda herseyi zamanı geldiğinde oluyor. ve o zman gelmeden bir yerini yırtsanda olmuyor. inş hersey gönlüne göre olur.Ya kızlar biz şimdi nişanlandık ya. Düğünle ilgili hiçbir plan yapamıyoruz çok aklıma takılıyor. O günün atmosferinden midir nedir sanki düğün çok uzakmış gibi gelmemişti. Ama geçen gün nişanlımla konuştuk 1 yıla evlenmemiz çok zor dedi. Onun yurtdışı eğitim planları vardı. Düğüne mi ona mı para biriktiricez, nasıl hallederiz dedi. Tamam gitsin istiyorum zaten ama düğünün bu kadar belirsiz olması beni üzüyor. Ben de en sonunda düğünle ilgili hiçbir şey konuşmayalım çok üzülüyorum sonra dedim. Sonuç olarak ben her düğün ne zaman diye sorana kısmet diyorum, içimde bir burukluk kalıyor ama ses etmiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda artık başka bir şey demiyorum. Nişanlılığın tadını çıkarmaya bakarız artık. Büyük bir dert değil ama yazayım dedim öyle.