2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmiyorum canım zaman gösterecek herşeyi
Ah canım ya keşke elimden bir şey gelse böyle dinlemekten başka bir şey yapamıyorum ki. Azıcık nişanlının da dinlemesi gerek seni. Konuşmadan nasıl olacak ki. Kafanı toparladığın bir zaman ciddi ciddi konuşun bence. Sana gerçekten değer vermiyorsa da haketmemiştir hiçbir şeyi. Ama annesinin laflarıyla konuşuyorsa da durum başka. Bilemedim inan ki

Yok canım aramadı. Aramasında zaten kendimi ayrılığa alıştırmaya calısiyorum eger buna alışirsam aileme söyleyeceğim
Daha nişanın ilk haftasında nasıl bu kadar hevessiz heycansızz biri ki bu aramadan durabiliyor. sen elinden gelen herşeyi yaparken bi de ben bişiler yapıym nedn demiyo acaba ?

Anaaa valla mıı içim rahatladdııı 22-23 diyince herkes bunalma giricektim topikte en büyük ben miyim diyee allah gönderdi seni canımm
rahat ol rahat 9 gün sonra 29 bitiro 30dan gün alıyorum hehehe hiçte öle evde kalma durumu yok yaşım geçmiş durumu yok heleki bebek 35 dede olur hiç sorun yok taammmı

rahat ol rahat 9 gün sonra 29 bitiro 30dan gün alıyorum hehehe hiçte öle evde kalma durumu yok yaşım geçmiş durumu yok heleki bebek 35 dede olur hiç sorun yok taammmı
hahahah 29 u bile devirmişsinn sen aplaaa diyip moralini bozarmışım en güzeli aslında ya bende 30 dan sonra isterdim hep ama elin oğlu durdurmuyo işte

hahahah 29 u bile devirmişsinn sen aplaaa diyip moralini bozarmışım en güzeli aslında ya bende 30 dan sonra isterdim hep ama elin oğlu durdurmuyo işte
hahaa aplada teyzede diyebilirsin şekerim yaşımı göstermediğim için aksine hoşuma giddiyor bu sözler hihihi

hahaa aplada teyzede diyebilirsin şekerim yaşımı göstermediğim için aksine hoşuma giddiyor bu sözler hihihi
Bana teyzeee teyzeee dediler diye ağlamaa sonra ama sen de bendensnn 25 im ama minyon tipliyim bi Allahın kulu demez 25 gösteriyosun diye eskiden dezavantaj dı bu durum artık büyük avantaj benim için

Yarın dip boyatıp saç kestircektimm sabahtan beri tartışıyoruz kestirme sakın diyo ya belimde saçlarım bunaltıyo yani sizinkilerde karışıyo mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…