2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kendisiyle konusmadim annesiyle konustum . Annesi oglunu savunuyor cok bunaldim tiksindim
çok zor yaa. Allah yardımcın olsun.. bence nişanlınla konuş haftasonu.. ve yüzyüze konuş netleştirin bitiyorsada söyle ona dönüşü yok artık de ve bitir. ailenede ondan sonra açıklarsn

canım sakince bir kendiyse konuşmayı denesen ama yüz yüze

Kendisine dun yazdim ama duzgunce cvp vermedi aksamleyin sex konusmak istedi bende konusmadim . Duzgun konusursan yazarsin . Oda en iyisi konusmamak yazdi . Bukadr

Ciddi misin ya, erkeklerin bazen gerçekten beyinleri duruyor ya.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun ne doğruysa senin için onu yap başka hiç kimseye bakma
çünkü ilerrde ki herhanibir pişmanlıkta sadece kendini suçlarsın

Canım sakın bu şekilde düşünme. Sen istemiş olabilirsin ama hayatını mahvetmesine izin verme. Sen değerlisin kendini düşün. Zaten en yakınında olan insanlar sana kıyamadıkları için sinirlenmişlerdir. Onlar bilsin ki nişanlın bu kadar rahat davranamasın

Ne yapacagimi bilmiyorum. Suan beklemedeyim. Sınavım var bu ayın sonu onu bekliyorum sinava girip tercoh yapicam ne trabzon ne istqnbul cekip gidicem

Kendisine dun yazdim ama duzgunce cvp vermedi aksamleyin sex konusmak istedi bende konusmadim . Duzgun konusursan yazarsin . Oda en iyisi konusmamak yazdi . Bukadr
hey allahım ya bu erkeklern bazen beyinleriyle orası yer değiştiriyor öyle düşünüyorlar resmen.

Şaka gibi hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek ciddi ciddi karşına alıp konuşmalısın bi de nasıl konuşmadan duruyosunuz ki ben çatlarım içimdekileri dökmessem yani herşeyi bi netliğe kavuşturun bence ondan sonra gerekirse aline anlatırsın bi de mesajlarınızı falan annen görmese daha iyi canım çünkü yarın öbür gün barışınca bile annenin kafasındaki o kötü sözler silinmez sana da hatırlatır

Slm kızlar nasılsınız. Benim durumum aynı bi gelisme yok moralim cok bozuk ve cok mutsuzum asiri yoruldum.
Canım çok giremediğim için olayı pek bilmiyorum ama bir şeylerin yolunda gitmediği belli.. Aileme ben soktum şimdi istemiyorum desem olmaz diye düşünüyorsun sanırım ama kendine zarar.. Sırf bu yüzden susma, bu işin olmasını istemiyorsan bitir, başkası ne der, ne düşünürü bırak bir kenara.. Ömür boyu bunlara katlanmaktansa, birkaç gün milletin dırdırına katlanmak daha iyidir.

Hyr konusmadık. Konusmakta istemiyorum zaten
Ayıp etmiş ama yaa. O şekilde konuşmak isteme sebebi sorunları unutup normale dönmeye çalışmak ama ne kadar sinir bozucu olduğunu anlayamıyorlar ne yazık ki
Kendisiyle konusmadim annesiyle konustum . Annesi oglunu savunuyor cok bunaldim tiksindim
Aileyle konuşmak daha kötü değil mi. Zaten sorununuz annesinden de kaynaklıydı diye hatırlıyorum, öyle olunca onun annesi işleri sadece kötüleştirir bence

Slm kızlar nasılsınız. Benim durumum aynı bi gelisme yok moralim cok bozuk ve cok mutsuzum asiri yoruldum.
Geçmişi az biraz okudum da ahhh canım ya hep bi gel git içindesinn ama konuşmadan nasıl duruyosun bende anlam veremedim ben sessiz kalamazdım şahsen .. bazen bu erkekleri anlamak cidden zor gliba

Geçmişi az biraz okudum da ahhh canım ya hep bi gel git içindesinn ama konuşmadan nasıl duruyosun bende anlam veremedim ben sessiz kalamazdım şahsen .. bazen bu erkekleri anlamak cidden zor gliba
Canım konussak ne olacak neyi konusacagiz sinirle. Huylarımız degiemiyor. Bir sure sessiz kalacagım

Kızlar vallahi eski halimizden eser yok şimdi. Eskiden 1 saat girmesem konuları kaçırırdım. Artık ertesi gün bile girsem her şeyi okuyabiliyorum. Hepimiz bi yoğunlaştık iş güç dert derken galiba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…