- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Kızlar herkese günaydın güzel bir haftasonu olsun inşallah
Canlarını sıkanlar üzülmesinler herşeyin hayırlısı olsun "hayırlısıyla beri hayırsızsa geri"
Canım hiç takma kafana bana da sürekli soruyolar bir de sözlü olmama rağmen nişanlın nasıl diyolar :) Diyorum daha ben nişanlanmadım bahara inşallah hemen ardından "aaa a a düğün ne zaman peki seneye mi olucak o kadar beklemeyin " diyorlar. Ya ben zaten 5 sene beklemişim sevdiğimi sözlenmişim size ne canlarım
yani biz nasıl istersek öyle olucak , sanki düğün masraflarımızı etraftakiler mi karşılıcak hayır.. Evlenicez inşallah tmm ama neden yani evlenin bu yaz o kadar beklemeyin yani düğün bu kadar kolay mı hemde 2 şehirarası kimse bizim açımızdan düşünmüyo. Bende aynen şöyle diyorum biz henüz nişanlanmadık bahara inşallah düğünde kısmetse seneye olucak diyorum neyi bekliyosunuz.E herkes kendini ayarlamaya çalışıyo sanki çok zengin insanlarmıyız biz :) :) Ama hiç takmıyorum ben. İlk zamanlar dediğin gibi bende kısmet seneye inşallah derken içim buruk oluyodu üzülüyodum ister istemez.Ama şimdi hiç takmıyorum nişanlın nasıl diye soranlarada iyi çok şükür soranlara selamı var diyorum o kadar.Düğün konusuna girmiyoruz bile.Akışına bırak sende nişanlında kısmet diyormuş zaten ikinizde elbet hazır olucaksınız aceleye getirmeye gerek yok yavaş yavaş olsun hepsi bizimde baharda nişanımız var ama nasıl olucak ne zaman olucak bi tarihimiz bile yok düğün zamanımız bu sene mi seneye mi o da belli değil.Ama şunu biliyorum ki rahatça istediğimiz gibi evlenmek varken neden sıkıntıya sokalım ki kendimizi.Hayırlısı olsun herşeyin , beklemek gerekiyosa beklicez sabredicez.İnşallah en güzeli olur hakkımızda.

Ya kızlar biz şimdi nişanlandık ya. Düğünle ilgili hiçbir plan yapamıyoruz çok aklıma takılıyor. O günün atmosferinden midir nedir sanki düğün çok uzakmış gibi gelmemişti. Ama geçen gün nişanlımla konuştuk 1 yıla evlenmemiz çok zor dedi. Onun yurtdışı eğitim planları vardı. Düğüne mi ona mı para biriktiricez, nasıl hallederiz dedi. Tamam gitsin istiyorum zaten ama düğünün bu kadar belirsiz olması beni üzüyor. Ben de en sonunda düğünle ilgili hiçbir şey konuşmayalım çok üzülüyorum sonra dedim. Sonuç olarak ben her düğün ne zaman diye sorana kısmet diyorum, içimde bir burukluk kalıyor ama ses etmiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda artık başka bir şey demiyorum. Nişanlılığın tadını çıkarmaya bakarız artık. Büyük bir dert değil ama yazayım dedim öyle.
Canım hiç takma kafana bana da sürekli soruyolar bir de sözlü olmama rağmen nişanlın nasıl diyolar :) Diyorum daha ben nişanlanmadım bahara inşallah hemen ardından "aaa a a düğün ne zaman peki seneye mi olucak o kadar beklemeyin " diyorlar. Ya ben zaten 5 sene beklemişim sevdiğimi sözlenmişim size ne canlarım