• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar herkese günaydın güzel bir haftasonu olsun inşallah ;) Canlarını sıkanlar üzülmesinler herşeyin hayırlısı olsun "hayırlısıyla beri hayırsızsa geri" ;)

Ya kızlar biz şimdi nişanlandık ya. Düğünle ilgili hiçbir plan yapamıyoruz çok aklıma takılıyor. O günün atmosferinden midir nedir sanki düğün çok uzakmış gibi gelmemişti. Ama geçen gün nişanlımla konuştuk 1 yıla evlenmemiz çok zor dedi. Onun yurtdışı eğitim planları vardı. Düğüne mi ona mı para biriktiricez, nasıl hallederiz dedi. Tamam gitsin istiyorum zaten ama düğünün bu kadar belirsiz olması beni üzüyor. Ben de en sonunda düğünle ilgili hiçbir şey konuşmayalım çok üzülüyorum sonra dedim. Sonuç olarak ben her düğün ne zaman diye sorana kısmet diyorum, içimde bir burukluk kalıyor ama ses etmiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda artık başka bir şey demiyorum. Nişanlılığın tadını çıkarmaya bakarız artık. Büyük bir dert değil ama yazayım dedim öyle.

Canım hiç takma kafana bana da sürekli soruyolar bir de sözlü olmama rağmen nişanlın nasıl diyolar :) Diyorum daha ben nişanlanmadım bahara inşallah hemen ardından "aaa a a düğün ne zaman peki seneye mi olucak o kadar beklemeyin " diyorlar. Ya ben zaten 5 sene beklemişim sevdiğimi sözlenmişim size ne canlarım :D yani biz nasıl istersek öyle olucak , sanki düğün masraflarımızı etraftakiler mi karşılıcak hayır.. Evlenicez inşallah tmm ama neden yani evlenin bu yaz o kadar beklemeyin yani düğün bu kadar kolay mı hemde 2 şehirarası kimse bizim açımızdan düşünmüyo. Bende aynen şöyle diyorum biz henüz nişanlanmadık bahara inşallah düğünde kısmetse seneye olucak diyorum neyi bekliyosunuz.E herkes kendini ayarlamaya çalışıyo sanki çok zengin insanlarmıyız biz :) :) Ama hiç takmıyorum ben. İlk zamanlar dediğin gibi bende kısmet seneye inşallah derken içim buruk oluyodu üzülüyodum ister istemez.Ama şimdi hiç takmıyorum nişanlın nasıl diye soranlarada iyi çok şükür soranlara selamı var diyorum o kadar.Düğün konusuna girmiyoruz bile.Akışına bırak sende nişanlında kısmet diyormuş zaten ikinizde elbet hazır olucaksınız aceleye getirmeye gerek yok yavaş yavaş olsun hepsi bizimde baharda nişanımız var ama nasıl olucak ne zaman olucak bi tarihimiz bile yok düğün zamanımız bu sene mi seneye mi o da belli değil.Ama şunu biliyorum ki rahatça istediğimiz gibi evlenmek varken neden sıkıntıya sokalım ki kendimizi.Hayırlısı olsun herşeyin , beklemek gerekiyosa beklicez sabredicez.İnşallah en güzeli olur hakkımızda.

Kızlar herkese günaydın güzel bir haftasonu olsun inşallah :KK66: Canlarını sıkanlar üzülmesinler herşeyin hayırlısı olsun "hayırlısıyla beri hayırsızsa geri" :KK66:

Canım hiç takma kafana bana da sürekli soruyolar bir de sözlü olmama rağmen nişanlın nasıl diyolar :) Diyorum daha ben nişanlanmadım bahara inşallah hemen ardından "aaa a a düğün ne zaman peki seneye mi olucak o kadar beklemeyin " diyorlar. Ya ben zaten 5 sene beklemişim sevdiğimi sözlenmişim size ne canlarım :KK70: yani biz nasıl istersek öyle olucak , sanki düğün masraflarımızı etraftakiler mi karşılıcak hayır.. Evlenicez inşallah tmm ama neden yani evlenin bu yaz o kadar beklemeyin yani düğün bu kadar kolay mı hemde 2 şehirarası kimse bizim açımızdan düşünmüyo. Bende aynen şöyle diyorum biz henüz nişanlanmadık bahara inşallah düğünde kısmetse seneye olucak diyorum neyi bekliyosunuz.E herkes kendini ayarlamaya çalışıyo sanki çok zengin insanlarmıyız biz :) :) Ama hiç takmıyorum ben. İlk zamanlar dediğin gibi bende kısmet seneye inşallah derken içim buruk oluyodu üzülüyodum ister istemez.Ama şimdi hiç takmıyorum nişanlın nasıl diye soranlarada iyi çok şükür soranlara selamı var diyorum o kadar.Düğün konusuna girmiyoruz bile.Akışına bırak sende nişanlında kısmet diyormuş zaten ikinizde elbet hazır olucaksınız aceleye getirmeye gerek yok yavaş yavaş olsun hepsi bizimde baharda nişanımız var ama nasıl olucak ne zaman olucak bi tarihimiz bile yok düğün zamanımız bu sene mi seneye mi o da belli değil.Ama şunu biliyorum ki rahatça istediğimiz gibi evlenmek varken neden sıkıntıya sokalım ki kendimizi.Hayırlısı olsun herşeyin , beklemek gerekiyosa beklicez sabredicez.İnşallah en güzeli olur hakkımızda.
bizdem sözlendiğimizde herkes hayırlı olsun diyordu nişanlandık diye ilk zamanlar yok nişan değil söz diyorduk. sonra sıkıldık nişan yapmak istemiyordum zaten aileleride bu duruma ikna edip tamamen mahalle baskısından tamam yaa nişanlandık dedik. nişan yapmadan nişanlı olduk:KK48:

Ya kızlar biz şimdi nişanlandık ya. Düğünle ilgili hiçbir plan yapamıyoruz çok aklıma takılıyor. O günün atmosferinden midir nedir sanki düğün çok uzakmış gibi gelmemişti. Ama geçen gün nişanlımla konuştuk 1 yıla evlenmemiz çok zor dedi. Onun yurtdışı eğitim planları vardı. Düğüne mi ona mı para biriktiricez, nasıl hallederiz dedi. Tamam gitsin istiyorum zaten ama düğünün bu kadar belirsiz olması beni üzüyor. Ben de en sonunda düğünle ilgili hiçbir şey konuşmayalım çok üzülüyorum sonra dedim. Sonuç olarak ben her düğün ne zaman diye sorana kısmet diyorum, içimde bir burukluk kalıyor ama ses etmiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda artık başka bir şey demiyorum. Nişanlılığın tadını çıkarmaya bakarız artık. Büyük bir dert değil ama yazayım dedim öyle.

canım biz evlenmek için acele ediyoruz ama doğrusu sizin yaptığınız gibi.tadını çıkara çıkara evleniceksin.evlilikten sonra biçok şey zorlaşıyo sen ya da o şuan şehirdışı yurtdışı planınız varsa yapmak daha doğru.evlendikten sonra olmaz çünkü ve ömür boyu içinizde kalır.evlilik nasılsa olucak önemli olan birlikte olmak.
evliliğin monotonluğunu düşün için burkulmaz.:KK51:
aslında hepimiz öyle düşünmeliyiz bence.biz güzel şeyler yaşıycağımızı düşünüp hayaller kuruyoruz sürekli.beklentilerimizi yüksek tutuyoruz.mutluluk da beklentilere bağlı.evlenince hayatımızda çok büyük değişiklikler olucağını düşüyoruz olmayınca da mutsuz oluyoruz.

bizdem sözlendiğimizde herkes hayırlı olsun diyordu nişanlandık diye ilk zamanlar yok nişan değil söz diyorduk. sonra sıkıldık nişan yapmak istemiyordum zaten aileleride bu duruma ikna edip tamamen mahalle baskısından tamam yaa nişanlandık dedik. nişan yapmadan nişanlı olduk:KK48:
Nişan yaptıgınızda da evlendi derlermiş artık :KK70::KK53:

Bekle bekle yaşlandık vallahi :KK53: Bir de çocuk istiyor, ben evlenir evlenmez çocuk istemiyorum. Artık 30dan sonra anne olurum, o da 40larına yaklaşır. Oyy zaman ne çabuk geçiyor :cry:
Aynen kuzum milleti takma. Sevdigin sana deger veriyosa gerisi fasa fiso. bak koskaca yillari geride birakmissiniz o vakitte elbet gelecektir

hiç sıkıntı yapma bunu. ben dert etmiştim kendimi belirsizlik çok canımı sıkmıştı seni çok iyi anlıyorum. ama emin ol hersey çorap söküğü gibi geliyor. siz ilk adımı atmısınız zaten bundan sonrda herseyi zamanı geldiğinde oluyor. ve o zman gelmeden bir yerini yırtsanda olmuyor. inş hersey gönlüne göre olur.
İnşallah canım ya. Zaten bu öyle ufakça aklıma takılan bir şey, ufak bir burukluk, yoksa huzurumuz yerinde çok şükür, daha da büyük beklentilerim yok.
Kızlar herkese günaydın güzel bir haftasonu olsun inşallah :KK66: Canlarını sıkanlar üzülmesinler herşeyin hayırlısı olsun "hayırlısıyla beri hayırsızsa geri" :KK66:

Canım hiç takma kafana bana da sürekli soruyolar bir de sözlü olmama rağmen nişanlın nasıl diyolar :) Diyorum daha ben nişanlanmadım bahara inşallah hemen ardından "aaa a a düğün ne zaman peki seneye mi olucak o kadar beklemeyin " diyorlar. Ya ben zaten 5 sene beklemişim sevdiğimi sözlenmişim size ne canlarım :KK70: yani biz nasıl istersek öyle olucak , sanki düğün masraflarımızı etraftakiler mi karşılıcak hayır.. Evlenicez inşallah tmm ama neden yani evlenin bu yaz o kadar beklemeyin yani düğün bu kadar kolay mı hemde 2 şehirarası kimse bizim açımızdan düşünmüyo. Bende aynen şöyle diyorum biz henüz nişanlanmadık bahara inşallah düğünde kısmetse seneye olucak diyorum neyi bekliyosunuz.E herkes kendini ayarlamaya çalışıyo sanki çok zengin insanlarmıyız biz :) :) Ama hiç takmıyorum ben. İlk zamanlar dediğin gibi bende kısmet seneye inşallah derken içim buruk oluyodu üzülüyodum ister istemez.Ama şimdi hiç takmıyorum nişanlın nasıl diye soranlarada iyi çok şükür soranlara selamı var diyorum o kadar.Düğün konusuna girmiyoruz bile.Akışına bırak sende nişanlında kısmet diyormuş zaten ikinizde elbet hazır olucaksınız aceleye getirmeye gerek yok yavaş yavaş olsun hepsi bizimde baharda nişanımız var ama nasıl olucak ne zaman olucak bi tarihimiz bile yok düğün zamanımız bu sene mi seneye mi o da belli değil.Ama şunu biliyorum ki rahatça istediğimiz gibi evlenmek varken neden sıkıntıya sokalım ki kendimizi.Hayırlısı olsun herşeyin , beklemek gerekiyosa beklicez sabredicez.İnşallah en güzeli olur hakkımızda.
Millet böyle diyor da hiç düşünmüyor bu insanların borcu mu var ihtiyaçları mı var nasıl yaparlar. Zaten öyle ne dediklerini taktığım yok ya sadece bana hatırlattıkları için öyle bi burukluk oluyor hafiften.

Millet böyle diyor da hiç düşünmüyor bu insanların borcu mu var ihtiyaçları mı var nasıl yaparlar. Zaten öyle ne dediklerini taktığım yok ya sadece bana hatırlattıkları için öyle bi burukluk oluyor hafiften.

Aynen öyle canım dediğim gibi o yüzden canını sıkma hiç ..Olur tabii için buruk sende bi tarihimiz olsun netleşsin istiyosun haklısın ama zaman lazım biraz, herşey zamanla hallolur ;)

İnşallah canım ya. Zaten bu öyle ufakça aklıma takılan bir şey, ufak bir burukluk, yoksa huzurumuz yerinde çok şükür, daha da büyük beklentilerim yok.

huzur olsunda gerisi hersey olur. inş yakın zamanda netlik olurda senyede ondan sonraki senede olsa belirlenir. seni anlıyorum ben senin canını sıkan belirsizlik zamnı değil.

oooo dahaaa çok gençsinn tabikiii takmaaa sen bişeyi kafanaa 25 olanlar napsın ben gibi :KK53::KK70::KK70:
Kız ne yaşlıymışsın seenn :KK70:Allah iyiliğini vermesin :KK48: Amaan valla insan yazınca rahatlıyomuş ama attım gitti derdi
Sizinki de değişik olmuş :KK48:
canım biz evlenmek için acele ediyoruz ama doğrusu sizin yaptığınız gibi.tadını çıkara çıkara evleniceksin.evlilikten sonra biçok şey zorlaşıyo sen ya da o şuan şehirdışı yurtdışı planınız varsa yapmak daha doğru.evlendikten sonra olmaz çünkü ve ömür boyu içinizde kalır.evlilik nasılsa olucak önemli olan birlikte olmak.
evliliğin monotonluğunu düşün için burkulmaz.:KK51:
aslında hepimiz öyle düşünmeliyiz bence.biz güzel şeyler yaşıycağımızı düşünüp hayaller kuruyoruz sürekli.beklentilerimizi yüksek tutuyoruz.mutluluk da beklentilere bağlı.evlenince hayatımızda çok büyük değişiklikler olucağını düşüyoruz olmayınca da mutsuz oluyoruz.
Ya aslında haklısın da işte biz de her şeyi rahatça beraber yapabilelim istiyoruz hayatımız ortak olsun istiyoruz. İlişki belli bir noktaya geldikten sonra bunlar gerçekten çok önemli oluyor artık. Ama tabi bu günleri de özlemek var o yüzden tadını çıkarmak lazım

Nişan yaptıgınızda da evlendi derlermiş artık :KK70::KK53:
Siz de nişan yerine düğünü yapıverin artık canım
Aynen kuzum milleti takma. Sevdigin sana deger veriyosa gerisi fasa fiso. bak koskaca yillari geride birakmissiniz o vakitte elbet gelecektir
Kendi kendime kalmayı özledim dermişim ileride de

Aynen öyle canım dediğim gibi o yüzden canını sıkma hiç ..Olur tabii için buruk sende bi tarihimiz olsun netleşsin istiyosun haklısın ama zaman lazım biraz, herşey zamanla hallolur :KK66:
Evett kesinlikle takıntım bu benim. Çünkü diyoum tarih belli olsa ona göre rahat hazırlanırım sondakikaya kalan işten hiç hoşlanmam. Hem sayılı gün de daha çabuk geçiyor

Kızlar bugün tam 1 hafta oldu nişanlanalı.Ama 2 gün sadece konusabildik. Suan nisanlimiyim degilmiyim belli degil canim cok yanıyor zaman gecmiyor. Yediremiyorum kendime. Benki bu kadr mucadele ettim bunu mu hakettim. Cok üzgünüm üzüntum gecsin istiyorum kalbimin uzerindeki agirlik kalksin istiyorumm :(

huzur olsunda gerisi hersey olur. inş yakın zamanda netlik olurda senyede ondan sonraki senede olsa belirlenir. seni anlıyorum ben senin canını sıkan belirsizlik zamnı değil.
Evett kesinlikle öyle. Neyse nişanlandık en azından ya insanlar bi kabul etti bizi beraber sevdiler herkes memnun bu bile ne kadar büyük bir şey, şükretmek gerek

Kızlar bugün tam 1 hafta oldu nişanlanalı.Ama 2 gün sadece konusabildik. Suan nisanlimiyim degilmiyim belli degil canim cok yanıyor zaman gecmiyor. Yediremiyorum kendime. Benki bu kadr mucadele ettim bunu mu hakettim. Cok üzgünüm üzüntum gecsin istiyorum kalbimin uzerindeki agirlik kalksin istiyorumm :KK43:
Canım aramıyor mu hiç ya :( Azıcık bi adım atması gerek sanki. Başka sıkıntılar mı var ya da annesi çok mu gaz veriyor ona acaba
25 de genç bi kereemm:KK69: amaa bu elalemm denen grup hep pskoloji bozucuuu evde kaldınlarr vah vahh 30 a ne kalmışlarrr :KK70::KK11::KK11:
Yemişim onları aaa laflara bak sen. Evde kalmak da neymiş ki hem, özgür irademle evlenmemiş olabilirim yani ne var :KK48:

Canım aramıyor mu hiç ya :KK43: Azıcık bi adım atması gerek sanki. Başka sıkıntılar mı var ya da annesi çok mu gaz veriyor ona acaba

Yemişim onları aaa laflara bak sen. Evde kalmak da neymiş ki hem, özgür irademle evlenmemiş olabilirim yani ne var :KK48:
Yok canım aramadı. Aramasında zaten kendimi ayrılığa alıştırmaya calısiyorum eger buna alışirsam aileme söyleyeceğim

Yok canım aramadı. Aramasında zaten kendimi ayrılığa alıştırmaya calısiyorum eger buna alışirsam aileme söyleyeceğim
Kesin kararlı mısın? Ayrıldıktan sonra da insan hep iyi şeyleri düşünmeye başlıyor ya, şimdiden kendi kafanda bi artı eksi listesi yap en azından. Pişman olmamak için. Ama en önemlisi ömrünün kalanında nasıl mutlu olursun? Şu an bunaldığın için de ayrıca bi uzaklaşma isteği olur çünkü içinde.

Kesin kararlı mısın? Ayrıldıktan sonra da insan hep iyi şeyleri düşünmeye başlıyor ya, şimdiden kendi kafanda bi artı eksi listesi yap en azından. Pişman olmamak için. Ama en önemlisi ömrünün kalanında nasıl mutlu olursun? Şu an bunaldığın için de ayrıca bi uzaklaşma isteği olur çünkü içinde.
Bilmiyorum canım zaman gösterecek herşeyi

Back
X