2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarr tahminen 1 ay sonra nişanım var (henüz tarih kesinleşmedi) ve kilo vermem lazım. Allahtan 1 ay uzun bir süre aranızda böyle diyete şimdi yada önceden giripte kilo veren var mı? Yönteminiz nedir? Şunu kesin yap dediğiniz şeyler mesela? Bugünden itibaren su tüketimimi arttırıyorum, akşamları hiç bir şey yemicem inşallah (bu biraz zor ), bir de ara ara yapabilirsem evde mekik çekmeye başlıyorum.

günaydınn şekerr tanışmışmıydıkk bizz
Hiç hatırlamıyorum canım hala karıştırıyorum herkesi Kendimi tanıtayım ben: Adım ValentinusNF 27 yaşına girdim (hala alışamadım bu şoka) y.lisans öğrencisiyim ve halihazırda işsizim sevgilimle olan aşamamız: aileleri tanıştırdık, bayramdan sonra onlara oturmaya gidiyoruz ve kız isteme tarihini kesinleştiriyoruz inşallahh nişan büyük ihtimalle kasım da olacak düğünde büyük ihtimalle mayıs diyoruz bakalım hayırlısı.. Sen canım?

aynen ben de karıştırabiliyorumm bazenn ben de 23 yaşındayım açıköğretim okuyorum erkek arkadaşımla 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıldır görüşüyoruz annelerimizin haberi var ama babaların haberi yokk ramazan bayramından hemen sonra gelceklerdi ama anneannesinin vefatından dolayı ertelendi Allah kısmet ederse bu bayramdan sonra gelcekler..hakkımızda hayırlısı

Selam canım :) benim nişanda kısmetse 19 ekimde,
2 haftada 2 kilo verdim bile, aşağıdaki tavsiyelerimi dikkate alırsan kesin kilo verirsin.
önce 2 haftalık program her gün aynı yemek
Uyanınca: 1 Bardak Süt
SABAH: Kahvaltı tabağı; domates,salatalık,peynir,zeytin,yeşillik, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün: 1 meyve-yeşil çay
ÖĞLEN: çorba,salata 1 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün: 1 Activia veya 10 fındık veya 8 badem
AKŞAM: sebze yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara Öğün: meyve

bu listeyi 2 hafta düzenli yaptıktan sonra listedeki ara ve ana öğünleri değiştir.
SABAH: Kahvaltı tabağı
Ara öğün: yarım paket diyet bisküvi-yeşil çay
ÖĞLEN: Salata (köfte,balık veya tavuklu)1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün: Sütlü nescafe (şekersiz)
AKŞAM: Sebze yemeği

tek önemli olan istikrar, başarılar

ben marttan bu zamana kadar 9 kilo verdim tatlım ama diyet denemez yaptığıma yürüyüş ve yediklerime dikkatle şimdi kısı bi diyete girmeye çalışıyorum 6 7 kilo daha vermem lazım spora başlıcam inşallah bayramdan sonra da su çok çok önemli bide sana bi çay tarifi vereyim bi hafta yapmaya çalış vücuttaki ödemi atmak için bire bir :)
1 yeşil elmayı dörde böl,
1 adet limonu " ",
1 kabuk tarçın,
5 6 tane tohum çekilmemiş kara biber,
1.5 litre suda 3 dk kaynat süz bunu gün içinde iç hergün yenile faydasını göreceksin :)

iyiyim bende kuzum ya ileler nişan düğün arası çok uzun olmasın dediler o yüzden 2015 benim yılım :)
benim deeee :) biz de arası çok olmasın istiyoduk ama bakınca 2013 de nişanlandım 2015 de evleniyorum hayırlısı olsun hepimiz için

aynen ama geçen defa da heyecan yaptımm maleseff olmadıı o yüzden akışına bıraktımm herşeyin hayırlısı diyorum hep
En güzelini yapıyorsun heyecanlanacaksan son gün heyecanlanırsın onun keyfide başka
Ayyy canım benim zahmet etmişsin çok sağol hemen kopyala yapıştır yapıyorum Asıl eksikliğim istikrar işte bide yemek yemeyi çookkk seviyorum onunda cezasını çekiyorum bakalım hayırlısı

Hepsi evde var yapıcam bugün inşallah teşekkür ederim canım benimm Aslında sıkı diyete girmek niyetinde değilim şişman değilim çünkü bide 3-5 kilo verdim mi şimdilik yetecek ama uzun vade de 10 kilo vermek hedefim ve kendimi çok yormadan yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.. Şu an tek istediğim nişana kadar verebildiğimi vermek

Buna aşığımmmmmmmm bi tek bunu beğendim koca googledaki tüm siteler içinde ama türkiyede nerde bulacam bunu yabancı bir firmanın belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…