2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr selam nasılsınızz ? hepinizin keyfi yerindedir umarım. geçmiş çok birikti okuyamadım sadece
Tikkabilla canım olduğun gibi davran hiç kasma kendini. ne kadar raht o kadr iyi :)
math27 canım biraz sorun yaşıyormuşssun eşinle bdv de gördüm o konuda çok bilgim olmadığı için pek bişey diyemicem ama kendini hiç kasma herkes bunu söylüyor zaten :)
Orya greenandblue YEKTA61 Love01 @serp07 evintekprensesi curlygirl N Nyks01 ve unuttuklarım :) sizler nasılsınız kızlar ?? keyifleriniz ve her şey umarım yolundadır. çook özledim sizleri

Hoşgeldin canıım :) çok şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?Ne zamandır yoksun :)

Oyy nerelerdeydin senn :) Valla çok şükür bomba gibiyim. Sen neler yaptın nasılsın

bizde seni özledik canım ya iyi olmana sevindim ama sen yokken bendeki tek değişiklik düğün tarihimin ve yerimin belli olması

İyiyimm canm sen nasılsınn nerelerdesinn uğramıyosun artııık özledik

Oyy nerelerdeydin senn :) Valla çok şükür bomba gibiyim. Sen neler yaptın nasılsın
buralardayım kuzu pek uğrayamadım yeni iş alışma süreci derken:)
iyiym ben de kuzu bildiğin gibi çalışmaca işte
bizde seni özledik canım ya iyi olmana sevindim ama sen yokken bendeki tek değişiklik düğün tarihimin ve yerimin belli olması

ayy çok sevindim canımm. ne zaman ve neredeeee hayırlı uğurlu olsunn

buralardayım kuzu pek uğrayamadım yeni iş alışma süreci derken:)
iyiym ben de kuzu bildiğin gibi çalışmaca işte

ayy çok sevindim canımm. ne zaman ve neredeeee hayırlı uğurlu olsunn
sağol canım :) 09.08.2015 pazar akşamı Yakacık Çamlı Davet Düğün Salonunda canım ama harika bir yer çok beğendim ben

günaydın kızlarrrr,,hepinize güzel bir gün olsun.dün düğün salonunun kaporası verdik bizde,kısmetse 29 Ağustos düğün tarihimizzzzzz

Kızlar aranızda nişanı olacaklar vardı, hepinizi tebrik ederim :)

Ah ah ben sözlü bile değilim. Perşembe ailesiyle tanışmaya gidiyorum, çok heyecanlıyım, bana akıl verin biraz ya

:)

tebriklerin için çok tşkler cnm.kasma kendini rahat ol,herşey gönlünce olsun :)

sen de instagram var mı?

sen bana yazsana özelden instagram hesabını,ben seni eklerim.

sağol canım :) 09.08.2015 pazar akşamı Yakacık Çamlı Davet Düğün Salonunda canım ama harika bir yer çok beğendim ben

tebrikler caaanımm senden 20 gün sonra da benim düğünüm var kısmetse

Günaydın canımm ne güzel çok sevindim hayırlısı olsun inşallahhh :) Hepimiz için de güzel bir gün olsun :)

baktım hemen googledan çok güzele benziyor canımm hayırlısı olsunn
Memnunsan ne güzel :) Aman aman hepimiz iyi olalım böyle. Nazar boncuğu gerek sayfamıza.
hemen doldurdum nazar boncuklarını buraya canımm
Hııım Mustafa Ceceli nin var diye duymuştum :)
duman var kuzu bide indirime girmiş iki kişi 77 tl onu düşünüyoruz

ağustos ayı bizim ayımız olacak öyleyse

Hayırlı olsunn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…