Anlıyorum kuzu farklarınızı ama ne olursa olsun senin sevdiğin erkeği kendi davranışlarıyla yargılamaları lazım abisinin patavatsızlılarıyla değil. Madem sizin gibi biri sözlün tamam işte sonuçta abisiyle birlikte yaşamıcaksınız ayrı oturacaksınız bilmiyorum aslında direkt suçlu yok ama yinede senin baban ve yakınlarınız biraz suçlu denebilir bu konuda, yine sözlün aynı şekilde devam etsin saygı göstermede davranışlarında falan gerisi zamana kalmış dediğim gibi onu iyice tanımaları güvenmeleri gerekiyor.. Peki ablanda aynı sebeplerde mi istemedi sözlünü?
Hmm söylemiştin daha önce evetbende dışardan belli etmem ama içimden çok rahatsız olurum böyle dikkatimi toparlayamam falan her neyse.. Bak o taktik cidden işe yarıyor bi yabancı filmde görmüştüm deniyorum ara ara tavsiye ederim
Eger watsup grubu varsa bn de dahil olmak isterim daha rahat takip edebilmek için konuşmaları hem burda foto paylaşımı da şkntili oluyorİnstagram, whatsaap ta konuştuğum kişiler var benimde..
Geçmiş olsun canimSlm hatunlar ben baya bi hasta oldum . Kurum ici unvan degisikligi sinavim var bu ayin sonunda. Rapor alacaktim zaten haftaya. Hasta olunca simdiden rapor aldim 10 gun. . Bitince gekrar bi 10 gun daha rapor alicam yatiyorumm oyuzdn3 oek giremiyorumm
Canım düğün mayısın 10unda nikah 5inde ayrı olacak yani
Hahhaahaha
Biliyorum canım Allah razı olsun epinizden böyle sohbet muhabbet süper oluyor
Canım fesatlık olacak benim görüşüm biraz ama bana sanki hep böyleymişte karakteri evlenince meydana çıkmış gibi geldi, değişme yokmuş gibi sanki bilmiyorum tabi eski halini sen biliyorsun değişti dediğine göre eskiden böyle değildi ama sizleri kıskanması, kendini sürekli öne atması, sizi çekememesi falan ne bileyim insan evlenince karakter bu kadar kolay değişir mi ki? Yada aslında sorunları var kapatmaya mı çalışıyor acaba belki de mutlu dğeil o kadar yada bütün ilgi onun üzerindeyken evlenince birden bitti herşey sıra size geçti gibi oldu rahatsız mı oldu acaba? Çok uzattım ama bayılırım karakter tahlili yapmayaAma ne olursa olsun sana hayırlı olsun dememesi yada ilgilenmemesi çok yanlış, sana özel trip atıyor olabilir yada gerçek yüzünü gösterdi evlenince (kusra bakma canım baya fesat düşündüm ama evlilikle karakterin bu derece değişeceğine inanmıyorum, değişen şey size vakit ayıramaması olabilir, ilgilenememesi olabilir anlarım ama kıskançlık çekememezlik bana karakteri bozuk gibi göründü) İstersen net konuş hamile olabilir ama dünyanın sonu değil bu üslubunu zaten güzel tutarsın sen sinirlenmeden gerilmeden derdini söyle hatta hep beraber söyleyin ki kız sana özel bi durum sanmasın, belki kendine gelir yada kaybedersiniz onu artık nasıl olur Allah bilir
BendeeeeeeUyuyamıyorum bilmm neden
Kimse var mı
canım yazdıklarını bende düşünüyorum sonra diyorum bukadar fesat olmaCanım düğün mayısın 10unda nikah 5inde ayrı olacak yani
Hahhaahaha
Biliyorum canım Allah razı olsun epinizden böyle sohbet muhabbet süper oluyor
Canım fesatlık olacak benim görüşüm biraz ama bana sanki hep böyleymişte karakteri evlenince meydana çıkmış gibi geldi, değişme yokmuş gibi sanki bilmiyorum tabi eski halini sen biliyorsun değişti dediğine göre eskiden böyle değildi ama sizleri kıskanması, kendini sürekli öne atması, sizi çekememesi falan ne bileyim insan evlenince karakter bu kadar kolay değişir mi ki? Yada aslında sorunları var kapatmaya mı çalışıyor acaba belki de mutlu dğeil o kadar yada bütün ilgi onun üzerindeyken evlenince birden bitti herşey sıra size geçti gibi oldu rahatsız mı oldu acaba? Çok uzattım ama bayılırım karakter tahlili yapmayaAma ne olursa olsun sana hayırlı olsun dememesi yada ilgilenmemesi çok yanlış, sana özel trip atıyor olabilir yada gerçek yüzünü gösterdi evlenince (kusra bakma canım baya fesat düşündüm ama evlilikle karakterin bu derece değişeceğine inanmıyorum, değişen şey size vakit ayıramaması olabilir, ilgilenememesi olabilir anlarım ama kıskançlık çekememezlik bana karakteri bozuk gibi göründü) İstersen net konuş hamile olabilir ama dünyanın sonu değil bu üslubunu zaten güzel tutarsın sen sinirlenmeden gerilmeden derdini söyle hatta hep beraber söyleyin ki kız sana özel bi durum sanmasın, belki kendine gelir yada kaybedersiniz onu artık nasıl olur Allah bilir
canım ben aradım 6 ay iiçinde başvurmanız lazım evrak süreleri 6 ay dediler. sen başvuruyu yaptınmı359 tl salona cagrma kuzum oncrden ayarlamak lazimmis
Takip etmişim zaten kuzu :)Benide takip etsne kuzum
Ah canım ya zaten aileden ayrılmak zor, bir de isteksiz oldular mı insanın içinde hep bir şeyler kalıyor. Umarım uzlaşırsınız vakitliceherşeyine bi bahane buldular işte canım.mesleğine ailesine maddi durumuna görünüşüne haklı haksız yorumda bulundular.hatta beni en çok anlaması gerekn ablam bile istemedi şaka gibi.şimdi biraz biraz sözlüm benim hiçbişeyi istememe fırsat vermeden herşeyi yapınca, saygıda kusur etmeyince,bikaç iyi yorum yapan olunca biraz olsun yumuşadılar gibi.başında doğru düzgün olgun oturmasını kalkmasını bilen bi abi olsaydı bu kadar olmazdı diyorum.kendimde hiç sevmiyorum abisini.kabullenemiyorum onun kardeşi olduğunu bi türlü.aslında bizde de kültür farkı yok kuşak farkı var.öyle olunca da daha eski bi yaşam sürüyolar.nası anlatsam bilmiyorum ama bizimkiler daha elit onların yanında.erkek arkadaşım da bizim gibi.gidiyorum diye de üzülüyodur ama istemediği de açık.yalnız ablamın birinde olduğu gibi aşırı karşı çıkmadı.zaten bi kez daha benimle konuşsaydı vazgeçerdim heralde dayanamazdım.ablama o kadar şey yaptılarki şimdi hayretle bakıyorum nası vazgeçmedi diye.üzülmemeye çalışıyorum ama arada geliyolar işte.
:)) Ne güzelll maşallahhGünaydın kızlaaarAkşam nişanlıcağzım geldi de giremedim buralara. Ayy bir de annesi aradı diyor nişanlımla oturuyoruz diye Ne güzel hismiş bu böyle
Kız bana tüyolar verin, çok heyecanlıyım.
Günaydın gelin kızlar
Günaydın kızlaaarAkşam nişanlıcağzım geldi de giremedim buralara. Ayy bir de annesi aradı diyor nişanlımla oturuyoruz diye Ne güzel hismiş bu böyle
Günaydınnnnnnn
İyiyimm sen nasılsın canım :)Canım heyecanlanma rahat davran , kendini sıkarsan karşındakilerde rahatsız olur hem
Günaydın canım :)
Günaydın canım :) hehehhhe ne güzel işte
Günaydın canım :)
Günaydın kızlarr nasılsınız? :)
İyiyimm sen nasılsın canım :)
Canım rahat ol kasma kendiniii içinden nasıl geliyosa öyle davrann :))Kız bana tüyolar verin, çok heyecanlıyım.
Canım perşembe tanışıyoruz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?