2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ablamın sebepleri daha farklıydı.önce bu belediye başkanının kızı var birde,onunla basılmış sözlüm güya onu söyledi.basıldığı yerde çok komik bi yer.ikisininde öyle bi halde bulunacağı bi yer değil.kız göz önünde olduğu için ve onla bunla konuştuğu için dedikodusu yapılıyo yalan yanlış bi şekilde.sözlümde benden önce konuşmuş ama ileriye gitmemiş.sonra biz tanıştık zaten.benimde haberim vardı benden önce konuştuklarından.ve bi kezde aramış telefonda konuşmuşlar biz başladıktan sonra.sözlüm hemen söylemişti bana.sonrasında yok çapkınmış, yok gözü dışarda olurmuş,beni aldatırmış, lisedeyken aynı okuldalardı ablam ordan biliyo.ama o haliyle bu hali arasında dağlar kadar fark var.şimdi 26 yaşında bi adam artık 15 yaşında ergen değilki.içki içiyomuş, pavyona falan gidiyomuş,yok hayat kadınlarıyla birlikte falan olmuştur hastalık bulaşmıştır banada bulaştırırmış.o kadar saçma sapan şey söyledi ki.hiç öyle bişey yok ama özel hayatını anlatamam ben ona şimdi orası sadece beni ilgilendirir.içki de ayda yılda bi içiyo ki benim için hiç bi sorun yok.sarhoş olup sapıtmaz çünkü.ve gittiği mekanlarda benimde kızlı erkekli arkadaşlarımın gittiği yerler.ben güveniyorum yaptığı herşeyi gittiği heryeri biliyorum diyorum.ama benim söylediklerim umrunda değil, sen nerden biliceksin sana evdeyim der yapıcağını yapar falan diye hala saçma sapan konuşup durdu.eve geldiğimde sinirden başıma ağrılar giriyodu artık.kendimi o kadar tutmuşumki.

Slm hatunlar ben baya bi hasta oldum . Kurum ici unvan degisikligi sinavim var bu ayin sonunda. Rapor alacaktim zaten haftaya. Hasta olunca simdiden rapor aldim 10 gun. . Bitince gekrar bi 10 gun daha rapor alicam yatiyorumm oyuzdn3 oek giremiyorumm
Geçmiş olsun canim
Başarılar aynı zamn da

Hayrlisi olsun kzuum sizin 5 gun kalaymis o guzel ben 3 bucuk ay kala yapicaktim ama vazgectm kuzum

canım yazdıklarını bende düşünüyorum sonra diyorum bukadar fesat olma yani fesatlıkmı bilmiyorum ama sonuçta değişen birşey olmuyor konuşmayı denicem.

Benide takip etsne kuzum
Takip etmişim zaten kuzu :)
Ah canım ya zaten aileden ayrılmak zor, bir de isteksiz oldular mı insanın içinde hep bir şeyler kalıyor. Umarım uzlaşırsınız vakitlice

Kız bana tüyolar verin, çok heyecanlıyım.

Canım heyecanlanma rahat davran , kendini sıkarsan karşındakilerde rahatsız olur hem

Günaydın gelin kızlar

Günaydın canım :)

Günaydın kızlaaar Akşam nişanlıcağzım geldi de giremedim buralara. Ayy bir de annesi aradı diyor nişanlımla oturuyoruz diye Ne güzel hismiş bu böyle

Günaydın canım :) hehehhhe ne güzel işte
Günaydınnnnnnn

Günaydın canım :)

Günaydın kızlarr nasılsınız? :)

İyiyimm sen nasılsın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…