2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sizin nikah dugunden ayrimi olcak kuzum nezmn
Canım düğün mayısın 10unda nikah 5inde ayrı olacak yani

Hahhaahaha
ücülme sen biz varıız
Biliyorum canım Allah razı olsun epinizden böyle sohbet muhabbet süper oluyor
Canım fesatlık olacak benim görüşüm biraz ama bana sanki hep böyleymişte karakteri evlenince meydana çıkmış gibi geldi, değişme yokmuş gibi sanki bilmiyorum tabi eski halini sen biliyorsun değişti dediğine göre eskiden böyle değildi ama sizleri kıskanması, kendini sürekli öne atması, sizi çekememesi falan ne bileyim insan evlenince karakter bu kadar kolay değişir mi ki? Yada aslında sorunları var kapatmaya mı çalışıyor acaba belki de mutlu dğeil o kadar yada bütün ilgi onun üzerindeyken evlenince birden bitti herşey sıra size geçti gibi oldu rahatsız mı oldu acaba? Çok uzattım ama bayılırım karakter tahlili yapmaya Ama ne olursa olsun sana hayırlı olsun dememesi yada ilgilenmemesi çok yanlış, sana özel trip atıyor olabilir yada gerçek yüzünü gösterdi evlenince (kusra bakma canım baya fesat düşündüm ama evlilikle karakterin bu derece değişeceğine inanmıyorum, değişen şey size vakit ayıramaması olabilir, ilgilenememesi olabilir anlarım ama kıskançlık çekememezlik bana karakteri bozuk gibi göründü) İstersen net konuş hamile olabilir ama dünyanın sonu değil bu üslubunu zaten güzel tutarsın sen sinirlenmeden gerilmeden derdini söyle hatta hep beraber söyleyin ki kız sana özel bi durum sanmasın, belki kendine gelir yada kaybedersiniz onu artık nasıl olur Allah bilir

karakter olarak çok inanıyorum ona.inşallah canım çok teşekkürler desteğin için.

İnşallah iyi olur siz elinizden geleni yapın beraber gerisi gelir gelmezse de yapacak çok bir şey yok kendi aileni kurup mutlu olmaya bakacaksın. Baba sonuçta kalbini kırmamaya özen göster ama sen mutlu olacağına inandıktan sonra bazen aile de geride kalıyor malesef.

bu saatten sonra o beni kırsa bile kırmam artık.
istemeden sonra o kadar çok şey söylediler ki vazgeçicektim.ablamın eşini hiç istemediler halada hiç sevmiyolar.sözlümü sevmediğimden değil ama ablamın eşine yaptıkları gibi ömür boyu sevmiycekler diye vazgeçicektim.konuşmak için gittim yanına ertesi gün.o da zaten herşeyin farkında, bitiriceğimi düşünerek mesafeliydi.sonradan ben konuşmaya anlatmaya başlayınca yumuşadı.ogün söz verdi bana kendini sevdiriceğine.inşallah canım biz elimizden geleni yapıcaz dediğin gibi.

359 tl salona cagrma kuzum oncrden ayarlamak lazimmis

Benide takip etsne kuzum

Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)
Canım kınanı anlatır mısın aşamalarını falan?
Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)
Kızlar sizin insyagramda hesabınız var mı ben niye takip etmiyorum sizi??????
Bende dedim ben bunu bile düşünmüştüm insan seni seviyorum falan der dedim :) korktuğum olmadı düşmedim de:) üstelik hiçte üşümedim:)
Hahaha dimi senin üşütme mevzun vardı tayt falan giyecektin düğünde Çok şükür gerek kalmamış kuzum ya
Kızlar farkındamısınız Tikkabilla ve @tubbb bayadır yoklar :)
Tikkabilla nın farkındayım canım geçen sevgilisiyle görüşmüştü heralde tatil ya gezip duruyordur ama @tubbb zaten son zamanlarda nadir girmeye başlamıştı, iş değiştirmişti diye hatırlıyorum pek giremiyordu son zamanlarda

İnşallah iyi olur. Canım benim.

Tebrikler bu arada

Acar açar
Antalyamm birçok memlekete göre daha ılıman şu dönemde gezin tamam mı bir sürü de foto çekilin yaaa ben olsam öyle yapardım da ondan
Canım sen antalyada mısın? Öyleysen bişey sorucam kuzum sana şu an şubat hava öyleyse mayısta hayli hayli sıcak olur diyorum ama hava da değişken sonuçta genelde mayıs ayı nasıl oluyor antalya? Balayımız içün
Slm hatunlar ben baya bi hasta oldum . Kurum ici unvan degisikligi sinavim var bu ayin sonunda. Rapor alacaktim zaten haftaya. Hasta olunca simdiden rapor aldim 10 gun. . Bitince gekrar bi 10 gun daha rapor alicam yatiyorumm oyuzdn3 oek giremiyorumm
Oyy neyin var geçmiş olsun kuzum yaa 20 günlük rapor az değil
Ah ah ben sözlü bile değilim. Perşembe ailesiyle tanışmaya gidiyorum, çok heyecanlıyım, bana akıl verin biraz ya

Canım ailemle vakit geçiriyorum bol bol, tatilin bitmesine az kaldı. :)
Kuzu kendin gibi ol o kadar denecek hiçbir şey yok.. He bi de heyecanlanman normal, belli etmicem diye kasma kendini daha beter olur, çok heyecanlı olursan karşındakileri çıplak yada afedersin tuvalettelermiş gibi düşün tüm heyecanın geçer
Canım öyle şarkılar dinleme daha beter olursun tam tersine moralini düzeltmeye çalış.. Hayırdır neden istemiyor sözlünü yada neden ağladı
Canım benim yaa 3ünüze de benzer tepki verdiyse o zaman direkt evlenmenizi istemiyordur baban bence.. Kızlara daha düşkün babalar da çok onlardan demek ki canım, sen üzülmü o kadar babanın gönlünü al bence seni kaybetmeyeceğine şnandır babanı o kızlarımın hepsi gidiyor diye üzülüyordur ama sizin sevgililerinizi istemiyormuş gibi yansıtıyordur size bilmiyorum
Canım şu dediğini anlıyorum bizler çok takıyoruz böyle şeyleri, bizde kültür farkı yok ama senin sevgilinin abisine benziyor biraz benim kayınvalidem ama o kadar boş ve saçma sapan konuşmuyor sadece çok fazla konuşuyor o da beni telaşlandırıyor hani annemle birbirlerini kıracaklar ağız dalaşına girecekler diye ama bu olayları biz abartıyoruz ailelerimiz görmüş geçirmiş belli bi yaşa gelmiş insanlar, ne tipler gördüler ne tipler... Onlar idare ederler birbirlerini sen kendini hiç kasma bu konuda zaten nadiren görüşecekler o yüzden olgun olan taraf idare eder geçinip giderler bi de buna üzülme boşver

Oyyy kıyamam sana onların hepsi olur canım sadece zaman gerekiyor ve babanın sözlünü iyice tanıması bu kadar

herşeyine bi bahane buldular işte canım.mesleğine ailesine maddi durumuna görünüşüne haklı haksız yorumda bulundular.hatta beni en çok anlaması gerekn ablam bile istemedi şaka gibi.şimdi biraz biraz sözlüm benim hiçbişeyi istememe fırsat vermeden herşeyi yapınca, saygıda kusur etmeyince,bikaç iyi yorum yapan olunca biraz olsun yumuşadılar gibi.başında doğru düzgün olgun oturmasını kalkmasını bilen bi abi olsaydı bu kadar olmazdı diyorum.kendimde hiç sevmiyorum abisini.kabullenemiyorum onun kardeşi olduğunu bi türlü.aslında bizde de kültür farkı yok kuşak farkı var.öyle olunca da daha eski bi yaşam sürüyolar.nası anlatsam bilmiyorum ama bizimkiler daha elit onların yanında.erkek arkadaşım da bizim gibi.gidiyorum diye de üzülüyodur ama istemediği de açık.yalnız ablamın birinde olduğu gibi aşırı karşı çıkmadı.zaten bi kez daha benimle konuşsaydı vazgeçerdim heralde dayanamazdım.ablama o kadar şey yaptılarki şimdi hayretle bakıyorum nası vazgeçmedi diye.üzülmemeye çalışıyorum ama arada geliyolar işte.

Anlıyorum kuzu farklarınızı ama ne olursa olsun senin sevdiğin erkeği kendi davranışlarıyla yargılamaları lazım abisinin patavatsızlılarıyla değil. Madem sizin gibi biri sözlün tamam işte sonuçta abisiyle birlikte yaşamıcaksınız ayrı oturacaksınız bilmiyorum aslında direkt suçlu yok ama yinede senin baban ve yakınlarınız biraz suçlu denebilir bu konuda, yine sözlün aynı şekilde devam etsin saygı göstermede davranışlarında falan gerisi zamana kalmış dediğim gibi onu iyice tanımaları güvenmeleri gerekiyor.. Peki ablanda aynı sebeplerde mi istemedi sözlünü?

Kız o nasıl taktik Ben çok heyecanlı olsam da belli etmem ama sürekli tuvalete çıkarım, işte o çok kötü

Kız o nasıl taktik Ben çok heyecanlı olsam da belli etmem ama sürekli tuvalete çıkarım, işte o çok kötü
Hmm söylemiştin daha önce evet bende dışardan belli etmem ama içimden çok rahatsız olurum böyle dikkatimi toparlayamam falan her neyse.. Bak o taktik cidden işe yarıyor bi yabancı filmde görmüştüm deniyorum ara ara tavsiye ederim

Mayıs ayında evet çok daha güzel olur
Tam gezmelkk
Deniz ısınmamis olabilir tam xma yine de girebilen girer
Hoş artık pek kestiremiyorsun havaları ama olsun genel itibariyle iyi bir zaman mayıs antalya için

Mayıs ayında evet çok daha güzel olur
Tam gezmelkk
Deniz ısınmamis olabilir tam xma yine de girebilen girer
Hoş artık pek kestiremiyorsun havaları ama olsun genel itibariyle iyi bir zaman mayıs antalya için
Hadi inşallah canım yani ince kıyafetler getireyim dimi üşümem gezerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…