Canım sen antalyada mısın? Öyleysen bişey sorucam kuzum sana şu an şubat hava öyleyse mayısta hayli hayli sıcak olur diyorum ama hava da değişken sonuçta genelde mayıs ayı nasıl oluyor antalya? Balayımız içün
Oyy neyin var geçmiş olsun kuzum yaa 20 günlük rapor az değil
Kuzu kendin gibi ol o kadar denecek hiçbir şey yok.. He bi de heyecanlanman normal, belli etmicem diye kasma kendini daha beter olur, çok heyecanlı olursan karşındakileri çıplak yada afedersin tuvalettelermiş gibi düşün tüm heyecanın geçer
Canım öyle şarkılar dinleme daha beter olursun tam tersine moralini düzeltmeye çalış.. Hayırdır neden istemiyor sözlünü yada neden ağladı
Canım benim yaa 3ünüze de benzer tepki verdiyse o zaman direkt evlenmenizi istemiyordur baban bence.. Kızlara daha düşkün babalar da çok onlardan demek ki canım, sen üzülmü o kadar babanın gönlünü al bence seni kaybetmeyeceğine şnandır babanı o kızlarımın hepsi gidiyor diye üzülüyordur ama sizin sevgililerinizi istemiyormuş gibi yansıtıyordur size bilmiyorum
Canım şu dediğini anlıyorum bizler çok takıyoruz böyle şeyleri, bizde kültür farkı yok ama senin sevgilinin abisine benziyor biraz benim kayınvalidem ama o kadar boş ve saçma sapan konuşmuyor sadece çok fazla konuşuyor o da beni telaşlandırıyor hani annemle birbirlerini kıracaklar ağız dalaşına girecekler diye ama bu olayları biz abartıyoruz ailelerimiz görmüş geçirmiş belli bi yaşa gelmiş insanlar, ne tipler gördüler ne tipler... Onlar idare ederler birbirlerini sen kendini hiç kasma bu konuda zaten nadiren görüşecekler o yüzden olgun olan taraf idare eder geçinip giderler bi de buna üzülme boşver