canım aslnda bende kır düğünü istiyordum ama nasip değilmişbaktığım yerler 15 bin 24 bin civarıydı maalesef
eee sevgililer günüde geliyor napcez
Merhaba kızlarr :) işlerim çok yoğun yazamadım o yüzden ..Bende bilmiyorum ne yapacağımı üstelik sözlümün doğum günü 9 nda 14 ünde de yıldönümümüz var :) düşünücem artık birşeyler
evet kızlar fikir bulan bana da söylesinfırsatlardan baktım ama herşey cok pahalı orda
benimde doğum günüm 16 şubatMerhaba kızlarr :) işlerim çok yoğun yazamadım o yüzden ..Bende bilmiyorum ne yapacağımı üstelik sözlümün doğum günü 9 nda 14 ünde de yıldönümümüz var :) düşünücem artık birşeyler
evet kızlar fikir bulan bana da söylesinfırsatlardan baktım ama herşey cok pahalı orda
Artıkk yapcak bişey bulamadım valla bi atkı öreyim dedim onu öremeye çalışıyorummeee sevgililer günüde geliyor napcez
Ohhh ne güzelll canım :) napalım çalışıyoruz bizdeeeSelam kızlar:)) ayy çok gezdim çok yoruldum. Şimdi otele geldim:) geçmişi okumadım :) naslsınız napıyosunuz:)
Ayy benimde az kaldı okulaOhhh ne güzelll canım :) napalım çalışıyoruz bizdeee
çalışıyoruzSelam kızlar:)) ayy çok gezdim çok yoruldum. Şimdi otele geldim:) geçmişi okumadım :) naslsınız napıyosunuz:)
Ohhhh tabii yeni gelinn tadını çıkarAyy benimde az kaldı okulamüdürümle görüşüp 1hafta daha rapor istemeliyim:)
senin ki hafta sonuna mı denk geliyor? ben Adana'da hafta içi yapıcam umarım biraz daha uygun olur
eee sevgililer günüde geliyor napcez
Selam kızlar:)) ayy çok gezdim çok yoruldum. Şimdi otele geldim:) geçmişi okumadım :) naslsınız napıyosunuz:)
canım senin nişanlın askerdeydi sanırım dimi. Geçen sene benim nişanlım askerdeyken doğum günü hediyesi olarak saat göndermiştimbenimde salı günü canım
fikir bulan bana da söylesiin yaa bulamadm halaa
ohh bak keyfine tabii taze gelinn :) biz çalışıyoruzz kuzum :)
canım senin nişanlın askerdeydi sanırım dimi. Geçen sene benim nişanlım askerdeyken doğum günü hediyesi olarak saat göndermiştimorda sürekli olarak taşıyabileceği bir saat vardı pahalı bir şeyde değil. casio nun orta halli birşeyi silikon kayışlıda rahat etsin diye ve çok beğenmişti hatta halen takar hiç çıkarmaz asker arkadaşları bile giderken bize bırak diye çok istemişler tabi benimki vermemiş
kolay gelsin canımçalışıyoruz
Valla tadını çıkaramıyorum maalesefOhhhh tabii yeni gelinn tadını çıkar
Kolay gelsin canım.benimde salı günü canım
fikir bulan bana da söylesiin yaa bulamadm halaa
ohh bak keyfine tabii taze gelinn :) biz çalışıyoruzz kuzum :)
Valla ben daha çok anlamlı birşey olsun istiyorum .. Böyle giysi , aksesuar falan istemiyorum :) Evettt güzel fikirlerinizi bekliyoruum
benimde doğum günüm 16 şubatama ben nişanlımdan pek bişi beklemiyorum o malesef bu tarz konularda çok düşüncesizdir.
bende ne yapcam bilemedim hiç bakınmaya fırsatta yok
benimde salı günü canım
)
ben sizden bekliyorum asıl yaaa,önce ben söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?