2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlarr :) işlerim çok yoğun yazamadım o yüzden ..Bende bilmiyorum ne yapacağımı üstelik sözlümün doğum günü 9 nda 14 ünde de yıldönümümüz var :) düşünücem artık birşeyler

eee sevgililer günüde geliyor napcez

evet kızlar fikir bulan bana da söylesin fırsatlardan baktım ama herşey cok pahalı orda

benimde doğum günüm 16 şubat ama ben nişanlımdan pek bişi beklemiyorum o malesef bu tarz konularda çok düşüncesizdir.
evet kızlar fikir bulan bana da söylesin fırsatlardan baktım ama herşey cok pahalı orda

bende ne yapcam bilemedim hiç bakınmaya fırsatta yok

senin ki hafta sonuna mı denk geliyor? ben Adana'da hafta içi yapıcam umarım biraz daha uygun olur

benimde salı günü canım

eee sevgililer günüde geliyor napcez

fikir bulan bana da söylesiin yaa bulamadm halaa

Selam kızlar:)) ayy çok gezdim çok yoruldum. Şimdi otele geldim:) geçmişi okumadım :) naslsınız napıyosunuz:)

ohh bak keyfine tabii taze gelinn :) biz çalışıyoruzz kuzum :)

benimde salı günü canım

fikir bulan bana da söylesiin yaa bulamadm halaa

ohh bak keyfine tabii taze gelinn :) biz çalışıyoruzz kuzum :)
canım senin nişanlın askerdeydi sanırım dimi. Geçen sene benim nişanlım askerdeyken doğum günü hediyesi olarak saat göndermiştim orda sürekli olarak taşıyabileceği bir saat vardı pahalı bir şeyde değil. casio nun orta halli birşeyi silikon kayışlıda rahat etsin diye ve çok beğenmişti hatta halen takar hiç çıkarmaz asker arkadaşları bile giderken bize bırak diye çok istemişler tabi benimki vermemiş

evet canım askerde
ben o saatten aldım ya askere giderken :) herşeyden almışım biz normal günlerde de kafamıza estikçe hediye alıyoruz o yüzden şimdi alacak hediye bulamıyorum

Valla ben daha çok anlamlı birşey olsun istiyorum .. Böyle giysi , aksesuar falan istemiyorum :) Evettt güzel fikirlerinizi bekliyoruum

ben sizden bekliyorum asıl yaaa,önce ben söyledim

benimde doğum günüm 16 şubat ama ben nişanlımdan pek bişi beklemiyorum o malesef bu tarz konularda çok düşüncesizdir.

bende ne yapcam bilemedim hiç bakınmaya fırsatta yok

fikir bulan diğerine söylesin :)

benimde salı günü canım

)

hafta içi olacağı için yer kolay bulurum diye düşünüyorum umarım yanılmam

İki senedir kurabiye yapıyorum isyan ediyor artıkın he kendisine sorsan hiç bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…