- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
Anlıyorum kuzu farklarınızı ama ne olursa olsun senin sevdiğin erkeği kendi davranışlarıyla yargılamaları lazım abisinin patavatsızlılarıyla değil. Madem sizin gibi biri sözlün tamam işte sonuçta abisiyle birlikte yaşamıcaksınız ayrı oturacaksınız bilmiyorum aslında direkt suçlu yok ama yinede senin baban ve yakınlarınız biraz suçlu denebilir bu konuda, yine sözlün aynı şekilde devam etsin saygı göstermede davranışlarında falan gerisi zamana kalmış dediğim gibi onu iyice tanımaları güvenmeleri gerekiyor.. Peki ablanda aynı sebeplerde mi istemedi sözlünü?
ablamın sebepleri daha farklıydı.önce bu belediye başkanının kızı var birde,onunla basılmış sözlüm güya onu söyledi.basıldığı yerde çok komik bi yer.ikisininde öyle bi halde bulunacağı bi yer değil.kız göz önünde olduğu için ve onla bunla konuştuğu için dedikodusu yapılıyo yalan yanlış bi şekilde.sözlümde benden önce konuşmuş ama ileriye gitmemiş.sonra biz tanıştık zaten.benimde haberim vardı benden önce konuştuklarından.ve bi kezde aramış telefonda konuşmuşlar biz başladıktan sonra.sözlüm hemen söylemişti bana.sonrasında yok çapkınmış, yok gözü dışarda olurmuş,beni aldatırmış, lisedeyken aynı okuldalardı ablam ordan biliyo.ama o haliyle bu hali arasında dağlar kadar fark var.şimdi 26 yaşında bi adam artık 15 yaşında ergen değilki.içki içiyomuş, pavyona falan gidiyomuş,yok hayat kadınlarıyla birlikte falan olmuştur hastalık bulaşmıştır banada bulaştırırmış.o kadar saçma sapan şey söyledi ki.hiç öyle bişey yok ama özel hayatını anlatamam ben ona şimdi orası sadece beni ilgilendirir.içki de ayda yılda bi içiyo ki benim için hiç bi sorun yok.sarhoş olup sapıtmaz çünkü.ve gittiği mekanlarda benimde kızlı erkekli arkadaşlarımın gittiği yerler.ben güveniyorum yaptığı herşeyi gittiği heryeri biliyorum diyorum.ama benim söylediklerim umrunda değil, sen nerden biliceksin sana evdeyim der yapıcağını yapar falan diye hala saçma sapan konuşup durdu.eve geldiğimde sinirden başıma ağrılar giriyodu artık.kendimi o kadar tutmuşumki.