2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

baktım hemen googledan çok güzele benziyor canımm hayırlısı olsunn

hemen doldurdum nazar boncuklarını buraya canımm

duman var kuzu bide indirime girmiş iki kişi 77 tl onu düşünüyoruz
saol canım manzarasına bayıldım konser nerede bende düşünebilirm

Canım ya kullanamıyorum instagramı ne yazık ki :/ Ama foto yükledim buraya

merhabalar güzel gelincikler :)

Eger watsup grubu varsa bn de dahil olmak isterim daha rahat takip edebilmek için konuşmaları hem burda foto paylaşımı da şkntili oluyor

öyle bi grup var mıı ? yoksa da kuralım mıııı ? :)

hayırlı olsun canım nereyi tuttunuz benden 11 gün sonra evleniorsun ağustos ayı bayağı yoğun :)

slm hatunlar nasılsıniz

slm canımm iyiyiz sen nasılsın :)

kızlar hızınıza yetişemiyorum yahuu :)

Ben hastayim yatiyorm kuzumm
İyileşmedin mi kuzu daha

Yok canım daha iyilesemedimm

hayırlı olsun canım nereyi tuttunuz benden 11 gün sonra evleniorsun ağustos ayı bayağı yoğun :)

cnm daha Adana'da tutmadık,Eskişehirde ki salon bu.Adana'da kına için bakıyoruz daha. senin tuttugun yer kapalı mıydı? ben Adana'da açık olsun istiyordum dalonu

canım bu watsap grubunu bende çok isterim çokta rahat olur ama benim için tehlikeli burda yazdıklarımı kimse görmüyor orası sıkıntılı

Ben hastayim yatiyorm kuzumm

Yok canım daha iyilesemedimm

Canım ya kendine iyi bak dinlen iyice de toparlan bian öncee

cnm daha Adana'da tutmadık,Eskişehirde ki salon bu.Adana'da kına için bakıyoruz daha. senin tuttugun yer kapalı mıydı? ben Adana'da açık olsun istiyordum dalonu

canım aslnda bende kır düğünü istiyordum ama nasip değilmiş baktığım yerler 15 bin 24 bin civarıydı maalesef

canım bu watsap grubunu bende çok isterim çokta rahat olur ama benim için tehlikeli burda yazdıklarımı kimse görmüyor orası sıkıntılı

canım orada dedikodu yapmayız bizde :) yoksa benim içinde tehlikeli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…