2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hey Allahımm kendi gelmicek diye diğerlerinide etkiliyo senin düğün günü bebeğe mevlüt yaparsa hiç şaşırmam
he valla doğru diyorsun kız :) hazır herkes gelmişken mevlüdüde yapam der :) benim korkum düğünde doğurması valla :D

dün akşam girmeyince yazılanları okuyup yorum yaptım ama günaydını unuttum telaştan :D günaydınlar hepinize :D

Günaydın canım :)

Günaydınnnn güzel huzurlu bi gün olsun inşallah :KK37:

Günaydın canım inşallahh :)

Günaydın canım ;)

günaydın kızlar kbb doktorunun yanındayım artık hasta kabulde sıra vermiyorum burdada tanıları ezberlemek zor ama alıştım sanırım :KK43: :)

Günaydın canım , alışırsın zamanla üzülme ;)

Günaydın hatunlar

Günaydın canım beniim :KK15:

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah Hoppa

Bana kalırsa doğurmasa bile ilgi odağı olmak için yarışır, düğün boyu kendi hamileliğini, bebeği konuşur, canı bişeyler çeker ne bileyim bahane çok :KK48:
canım inşallah öyle bişi yapmaz valla o durumda kendimi hiç düşünmem çünkü komik duruma düşer. ama bebişi çok isteyen fakat olmayan arkadaşımı düşünürüm ne çok üzülür :(

canım inşallah öyle bişi yapmaz valla o durumda kendimi hiç düşünmem çünkü komik duruma düşer. ama bebişi çok isteyen fakat olmayan arkadaşımı düşünürüm ne çok üzülür :KK43:
Ahh ahh keşke insanlar ne yaptıklarını nasıl göründüklerini bir görseler, umarım kimse üzülmez, o arkadaşının da bebişi olur

Bu arada canlarim nasıl evet diyeceğimi merak etmişsiniz ama anlayışlı olacağınızi tahmin ediyorum nişanlim da merakla bikaç defa sormuştu ama söylemedim kimseyle paylaşmadim yani
Lütfen bana kizmayin olur mu kızlar :oops::KK43:

Bu arada canlarim nasıl evet diyeceğimi merak etmişsiniz ama anlayışlı olacağınızi tahmin ediyorum nişanlim da merakla bikaç defa sormuştu ama söylemedim kimseyle paylaşmadim yani
Lütfen bana kizmayin olur mu kızlar :oops::KK43:
Nikahtan sonra öğrendiğimiz sürece sıkıntı yok bence :P

sürpriz olacak yani ne güzel :D niye kızalım hatun :D
Çok sağol canım ya ne bilim ben belki sacmaladigimi dusunursjnuz diye dedim
Ben biraz farklı takıntılar sahibim
Mesela gelinlik seçiminde nişanlım hiç olmasın istiyorum beni gelip kuaför den aldığı an tas tamam olduğum an gorsun istiyorum ama bu biraz sıkıntılı nişanlım kabul etmiyor
Sizce abartiyor muyum ya

Mesela gelinlik seçiminde nişanlım hiç olmasın istiyorum beni gelip kuaför den aldığı an tas tamam olduğum an gorsun istiyorum ama bu biraz sıkıntılı nişanlım kabul etmiyor
Sizce abartiyor muyum ya
Abartma olarak düşünme ama sen onun damatlık seçiminde yanında olacakmısın onu düşün. Sen görmeden almasını giymisini istermisin? yani bunlar tercih ben her detayı beraber karar verelim istiyorum mesela.

Canım bu arada arkadaşınla ilgili şunu söyleyebilirim insanlar zaman zaman karakterleri de değişiklik yasayabiliyorlar
Yıllar yılı tanıdığın insan hiç tanımadığın birine dönüşebiliyor ama burada asıl önemli olan diğer insanların uzuntulerine tuz basması ben senin yerinde olsam en kisa zaman da konuşurdum
Çocuğu olmayan arkadaşın ve ayrılık arifesinde olan arkadaşın için belki de gerçekten farkında değil insanlara neler yasattiginin en iyisi aklı başında birinin bunları söylemesi zaten samimi ve arkadasliginizda bir sorun yoksa yılların samimiyetinden sen de bir artniyet olmadığını anlayarak kendine çeki düzen verir..

Sizce abartiyor muyum ya
bende aynen son anda görsün isterim ama sabırsız ben hayatta duramam heycandan fotografını ceker ceker yollarım=)

Canım bu arada arkadaşınla ilgili şunu söyleyebilirim insanlar zaman zaman karakterleri de değişiklik yasayabiliyorlar
Yıllar yılı tanıdığın insan hiç tanımadığın birine dönüşebiliyor ama burada asıl önemli olan diğer insanların uzuntulerine tuz basması ben senin yerinde olsam en kisa zaman da konuşurdum
Çocuğu olmayan arkadaşın ve ayrılık arifesinde olan arkadaşın için belki de gerçekten farkında değil insanlara neler yasattiginin en iyisi aklı başında birinin bunları söylemesi zaten samimi ve arkadasliginizda bir sorun yoksa yılların samimiyetinden sen de bir artniyet olmadığını anlayarak kendine çeki düzen verir..
Haklısın canım uygun bi zamanda konuşmak lazım inş. işe yarar

Abartma olarak düşünme ama sen onun damatlık seçiminde yanında olacakmısın onu düşün. Sen görmeden almasını giymisini istermisin? yani bunlar tercih ben her detayı beraber karar verelim istiyorum mesela.
Ben de farkındayım ben de har detayda birlikte olalım isterim ama gelinlikte böyle bir isteğim vardı ama ustelemoyorum zaten onun dediği daha mantikli zaten benim ki biraz daha ütopik bir düşünce ;)

Haklısın canım uygun bi zamanda konuşmak lazım inş. işe yarar
Bak o zaman anlarsın samimiyetini ya da fldegisip değişmediğini
Artık tepkisine göre arkadasliginizda ayar verirsiniz canım dostluklar arkadaşlıklar insanların iç huzurunu sağlamak amaçlıdır yoksa yanında huzursuz olduğun bir insana neden tahamul edesin ki .

Back
X