- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ayyyy evet yaa bende aynı şeyi söylüyorum hepNe demek canım ya mutluluklarımız kadar üzüntülerimizi de paylaşıcaz tabi ki
Evet kuzucum inanamıyorum yaklaştı çok şükür 3 ay falan kaldı ama sankli hala liseliyim ve sevgilimle buluşuyorum aileme göre
Salon da kıyılınca daha fazla ücret alıyolar diye duymuştum canımcanım bende kesinlikle böyle düşünüyorum. bazı arkadaşlarım düğün saatinden zaman gidiyor falan diyorlar ama ben giderse gitsin gelinlikle kıyılsın nikahımız istiyorumaraştırıyorum şuan başvuru nasıl yapılıyor ne kadara mal oluyor diye bilgin varmı senin
öyle ya netten baktım ama 250 gibi bi rakam çıkıyor ama aayıp sorduğumda 350ye falan mal olur gelin konuşalım dediler bilemedim bendeSalon da kıyılınca daha fazla ücret alıyolar diye duymuştum canım
Bende 300 civarı diye duymuştum canım :)öyle ya netten baktım ama 250 gibi bi rakam çıkıyor ama aayıp sorduğumda 350ye falan mal olur gelin konuşalım dediler bilemedim bende
ücülme sen biz varıızEvet tuhaf ya sanki gerçekten oturup kıonuşuyormuşuz gibi oluyor, şahsen şu ara sizden daha yakın arkadaşım yokharbiden bikaç arkadaşım var zaten onlarda hep şehir dışında yaşıyorlar öyle de asosyalim
Bu daha iyi değilmi canımgünaydın kızlar kbb doktorunun yanındayım artık hasta kabulde sıra vermiyorum burdada tanıları ezberlemek zor ama alıştım sanırım:)
Arkadaşın çok bencilmiş, ben olsam mesafemi koyardım. Hamile diye düşünceli davranırsın, sonra lohusa olur aman üzülmesin, sürekli bir şey çıkar siz üzmemeye çalıştıkça tepenize biner. Onca insanı üzmüş, farkında da değildir muhtemelen. Belki güzelce konuşursanız çözülebilir ama ters tepki de verebilir aksine. Bilemedim :/Kızlar ya sizinle bir şey paylaşacağım. Benim çok güzel bir arkadaş grubum var uzun yıllardır süren iyi kötü her zmaanda birbiirmize destek olduğumuz. Bunlardan biri evlenince çok değiştiherkesin herşeyini kıskanıyormuş gibi davranıyor. örneğin bir arkadaşımız bebiş istiyor ancak olmuyor ve bu kıskana arkadaşım daha yeni evli olmasına karşı ve 2-3 sene çocuk yapmam diyen şimdi hamile. ve hamile oldğunu bebeişle ilgili herşeyi diğer arkadaşın güzüne soka soka anlaıyor. başka biri ev alacak ev arıyor hemen diyor bizde alıcaktık bizde oraya bakalım. Başka bir arkadaşım söz arefesinde ailelerden dolayı ayrıldılar ve zor günler yaşıyor ona ramen bebek sevincini paylaşmak istiyor. ona diyorki sen git önce seni bi istesinler...Bana gelincede ben heyecanımı paylaşıyorum şöle yaptık şunu aldık. hiç bir zaman hayırlı olsun demedi bana ortak konuşma grubumuz var ordan yazıyorum düğün tarihim belli olduğunu hepsiyle konuştuk ettik o hayırlı olsu bile demedi ya ben bunu konuşurken o başka konu hakkında yazdı bişiler. ve sonra bana özelden soruyor sadece düğün nerdeydi diye hamile diye üzmekte istemiyorum ama ister istemez kafama takıyorum üstelik benim ağustosta düğün yapacğımı bildiği halde hamile kaldı doğumu ağustosta şimdide bana diyor bebeiş varken neden o tarihe gün aldın
Bazı insanlar böyledir canım ilgi hep onlarda olsun isterler arkadaşında böyle biri heralde çok bencilce ama yani sen kimse için düğün tarihini ayarlamak zorunda değilsin.Kızlar ya sizinle bir şey paylaşacağım. Benim çok güzel bir arkadaş grubum var uzun yıllardır süren iyi kötü her zmaanda birbiirmize destek olduğumuz. Bunlardan biri evlenince çok değiştiherkesin herşeyini kıskanıyormuş gibi davranıyor. örneğin bir arkadaşımız bebiş istiyor ancak olmuyor ve bu kıskana arkadaşım daha yeni evli olmasına karşı ve 2-3 sene çocuk yapmam diyen şimdi hamile. ve hamile oldğunu bebeişle ilgili herşeyi diğer arkadaşın güzüne soka soka anlaıyor. başka biri ev alacak ev arıyor hemen diyor bizde alıcaktık bizde oraya bakalım. Başka bir arkadaşım söz arefesinde ailelerden dolayı ayrıldılar ve zor günler yaşıyor ona ramen bebek sevincini paylaşmak istiyor. ona diyorki sen git önce seni bi istesinler...Bana gelincede ben heyecanımı paylaşıyorum şöle yaptık şunu aldık. hiç bir zaman hayırlı olsun demedi bana ortak konuşma grubumuz var ordan yazıyorum düğün tarihim belli olduğunu hepsiyle konuştuk ettik o hayırlı olsu bile demedi ya ben bunu konuşurken o başka konu hakkında yazdı bişiler. ve sonra bana özelden soruyor sadece düğün nerdeydi diye hamile diye üzmekte istemiyorum ama ister istemez kafama takıyorum üstelik benim ağustosta düğün yapacğımı bildiği halde hamile kaldı doğumu ağustosta şimdide bana diyor bebeiş varken neden o tarihe gün aldın
Teşekkür ederimm, amin inşallah canım :)Gunaydin kizlar. Kac gundur gelemedim yogunluktan. Kardesim yarin askere gidiyor cumartesi evde mevlut okuttuk pazar da calistim. Dun de özel bi grup gezisi yaptirmam gerekti. Bugun ancak gelebildim.
greenandblue canim okudum biraz gecmisi, basiniz sagolsun. Kardesim de askere gidiyor. icim acidi cok uzuldum akrabaniz icin. Allah affetsin gunahlarini.
YEKTA61 canim nisanim guzel olmadi demissin. Bende tam senin yasadiklarin olmasin diye nisan yapmadim. Ne guzel ama nisanlin gonlunu almis. Artik nisanli bi kizcesin tebrik ederim
math canim tekrar tebrik ederim
N Nyks01 canim seninde nisanin oldu sanirsam cok tebrik ederim,Allah tamamina erdirsin
Love01 canim seni goremedim. Nasil gecti nisanin
evet canım ya sorsan ne yapıyorumki derArkadaşın çok bencilmiş, ben olsam mesafemi koyardım. Hamile diye düşünceli davranırsın, sonra lohusa olur aman üzülmesin, sürekli bir şey çıkar siz üzmemeye çalıştıkça tepenize biner. Onca insanı üzmüş, farkında da değildir muhtemelen. Belki güzelce konuşursanız çözülebilir ama ters tepki de verebilir aksine. Bilemedim :/
aslında eskiden bencil değildi evlendikten sonra çok değişti. ben onu hiç umursamadan tarihimi aldım valla. Çünkü aylar öncesinden ağustosta yapmak istediğimi söylüyordum sonuçta genç insanlar çok düşünceli olsa bebek için bi kaç ay beklerdi. o beni zerre düşünmedi bende umursmaadım ama şuan üzüldüğüm snaki ben yeni birşey çıkartmışım gibi tüm arkadaşlarımnıza diyor daha erkene almadı o tarihe aldı die. diyecen aslında iki ay sıkaydın dişini diyede olmuyor töbe töbeBazı insanlar böyledir canım ilgi hep onlarda olsun isterler arkadaşında böyle biri heralde çok bencilce ama yani sen kimse için düğün tarihini ayarlamak zorunda değilsin.
Evlenince ne oluyor bu insanlara yahu? Acaba artık yalnız kalmam, ihitiyacım yok rahatlığı mı geliyor ?evet canım ya sorsan ne yapıyorumki derdaha önce diğerlerine böyle davranmaması için konuştum. ona göre hayatı çok iyi olduğu için etrafındakiler onu kıskanıyor
canım bende onu sorguluyorum şuan ya. çünkü gerçekten bizim hep dipdibe bir arkadaşlığımız vardı. Şimdi bukadar bazı şeyleri göze sokmak bilmiyorum ya. İnsanlarsa sürekli bir dalga geçme modunda sürekli bir yarış Allah akıl fikir versin diyorum hep.Evlenince ne oluyor bu insanlara yahu? Acaba artık yalnız kalmam, ihitiyacım yok rahatlığı mı geliyor ?
Hey Allahımm kendi gelmicek diye diğerlerinide etkiliyo senin düğün günü bebeğe mevlüt yaparsa hiç şaşırmamaslında eskiden bencil değildi evlendikten sonra çok değişti. ben onu hiç umursamadan tarihimi aldım valla. Çünkü aylar öncesinden ağustosta yapmak istediğimi söylüyordum sonuçta genç insanlar çok düşünceli olsa bebek için bi kaç ay beklerdi. o beni zerre düşünmedi bende umursmaadım ama şuan üzüldüğüm snaki ben yeni birşey çıkartmışım gibi tüm arkadaşlarımnıza diyor daha erkene almadı o tarihe aldı die. diyecen aslında iki ay sıkaydın dişini diyede olmuyor töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?