- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Önceden NOT al bence :)Uzakta olanlar napsnhafta da bir saatr bile razym suan bu aralar cok ozluyorum yahu
Kızlar bende dugun salonunda nikah yapacam ama nasl evet diyecem bilmiyorum dilim tutulmaz umarm .p
Bi nazar duası şart :) hepimizin yüzü gülsün ya kimse üzülmesinOhh sayfada kalpler uçuşuyor kahkahalar duyuluyor
Sayfamız hep böyle olsun inşallah
Allah nazarlardan saklasin :)
Çok heyecanlııı. Ama anlamadığım sadece evet demeyecek misiniz farklı bir şeyler de mi söyleyeceksiniz ?Uzakta olanlar napsnhafta da bir saatr bile razym suan bu aralar cok ozluyorum yahu
Kızlar bende dugun salonunda nikah yapacam ama nasl evet diyecem bilmiyorum dilim tutulmaz umarm .p
Eğer öyleyse tabi çok daha mantıklı olur, boşuna ayrı bir günde de nikaha yorulmamış olursunuz. Sizin de ayrı şehirlerde düğünler olacak mı ? O zaman karışıyor işler
Ayy çok heyecanlı vala insan düşündükçe kalbi kut küt atıyor
Peki nasıl evet diyeceğini düşündün mu
Bşk bence şans özel bir cümleyle evet demelisin bn nisanlimla evlenmeye karar verdiğim ilk gün NOT defterine yazdım nasıl evet diyeceğimi
Sen düşündün mu
Kızlarr ben leyla oldum gülüp gülüp duruyorum çok komiğim şu an ya. Sevgilimi böyle gördüm iyice aşık oldum
Alışamadım hala nişanlım diyemiyorumAy nişanlım var benim. Bir de bütün gün bunu dinleyip sallandım durdum oturduğum yerde
Ben varimÖnceden NOT al bence :)
Millet ayakkabısının altına isim yazar biz elimize evet nasıl diyeceğimizi yazalım fark yaratalım
Uzakta olanlar napsnhafta da bir saatr bile razym suan bu aralar cok ozluyorum yahu
Bence size özel bir sözcük olmalı sen düşünmelisin sizden senden bir şeyBen varimfkrlerinz neler kizlar
Ne demek canım ya mutluluklarımız kadar üzüntülerimizi de paylaşıcaz tabi kiSöylicem canım bende merakla bekliyorum altından ne çıkacak bakalım..ayyy rahatladım valla yaa, ne iyi geldiniz bana..Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Evet kuzucum inanamıyorum yaklaştı çok şükür 3 ay falan kaldı ama sankli hala liseliyim ve sevgilimle buluşuyorum aileme göreİnsallah canımm evett senin mayıs dimi canımm
Bence çok iyi düşündün sevgilimle ben utangaç olmasak bizde öyle yapacaktık ama resmen utanmaktan belediye de ayrıca kıyacağız nikahı kısmetse canımKuzu ya düğün salonunda evet dmeek daha guzel olur diye düşündüm kuzu yaa belediyede degilde gelinlgmle evet dmeek istedim
Hahaha sen çok hazırlıklymışsın kuzum yaaAyy çok heyecanlı vala insan düşündükçe kalbi kut küt atıyor
Bşk bence şans özel bir cümleyle evet demelisin bn nisanlimla evlenmeye karar verdiğim ilk gün NOT defterine yazdım nasıl evet diyeceğimi
Sen düşündün mu
Yerim seniiii aynen yaa benim 1 ay oldu hala sanki nişanlanmamışım gibi hissediyorum, yüzük takılınca nişanlanmış mı oluyoruz bi yüzük mü değiştiriyor her şeyi ki hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor bana, mutluluk şükürler olsun hat safhada ama hala uyuşmuşum gibi sanki tuhaf nişanlıgörl olduğuma inanamıyorum halaKızlarr ben leyla oldum gülüp gülüp duruyorum çok komiğim şu an ya. Sevgilimi böyle gördüm iyice aşık oldum
Alışamadım hala nişanlım diyemiyorumAy nişanlım var benim. Bir de bütün gün bunu dinleyip sallandım durdum oturduğum yerde
Bence size özel bir sözcük olmalı sen düşünmelisin sizden senden bir şey
Bence çok iyi düşündün sevgilimle ben utangaç olmasak bizde öyle yapacaktık ama resmen utanmaktan belediye de ayrıca kıyacağız nikahı kısmetse canım
bende bendeCanım isteyene özelden atayım diyorum :) Atayım hemen
bizimlede paylaşırmısın :)Ayy çok heyecanlı vala insan düşündükçe kalbi kut küt atıyor
Sen düşündün mu
Heheh benimki komik komik konuşuyor ya. Memleketten dönüşte bi arkadaşıma uğrayacaktım. Git eve dinlen yeni nişanlı kız çıkar mı hiç dışarılara diyor beni bir gülme alıyor anlatamamHahaha sen çok hazırlıklymışsın kuzum yaapeki nasıl evet diyeceksin öze olmazsa?
Yerim seniiii aynen yaa benim 1 ay oldu hala sanki nişanlanmamışım gibi hissediyorum, yüzük takılınca nişanlanmış mı oluyoruz bi yüzük mü değiştiriyor her şeyi ki hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor bana, mutluluk şükürler olsun hat safhada ama hala uyuşmuşum gibi sanki tuhaf nişanlıgörl olduğuma inanamıyorum hala
Evlilik cüzdanı yeterli olur bence canımKizlar bisi sorcam aklimi kurcalio bizim dugun cmrtesi pazartesi balayi yerine gidicez ben ne ara kimligimi evlendrdgme dair degistrcem gttgm otelde kimligi deistrnedim diye sorun yasar miyim vaktm olmayablr evli gibi gorinmicem çünkü kimlik yenilemek lazim ne diosunuz
Takip ettiklerim albümü görebiliyorbende bende
canım bende kesinlikle böyle düşünüyorum. bazı arkadaşlarım düğün saatinden zaman gidiyor falan diyorlar ama ben giderse gitsin gelinlikle kıyılsın nikahımız istiyorumKuzu ya düğün salonunda evet dmeek daha guzel olur diye düşündüm kuzu yaa belediyede degilde gelinlgmle evet dmeek istedim
canım evlilik cüzdanı ile gireceksinKizlar bisi sorcam aklimi kurcalio bizim dugun cmrtesi pazartesi balayi yerine gidicez ben ne ara kimligimi evlendrdgme dair degistrcem gttgm otelde kimligi deistrnedim diye sorun yasar miyim vaktm olmayablr evli gibi gorinmicem çünkü kimlik yenilemek lazim ne diosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?