2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Böyle durumlarda gerçekten denecek birşey yok.Bol bol dua etmekten başka..İçimi rahatlattınız çok sağolun ya..tüm samimiyetimle iyiki varsınız..
Sen de iyi ki varsın canım benim ne demekk, yorumlarımız bir işe yarıyorsa bile ne mutlu bize
Sen ne güzel hatunmuşsun öyle, Maşallah nazar değmesin..Allah nişanlına bağışlasın seni..
O ne güzel bir yorum öyle, asıl o senin bakışının güzelliği

Tabi giyilride kuzu kimse gelemicek akrablarmdan uzak herkes dugune gelicek herkesin önünde olsun istedm
Eğer öyleyse tabi çok daha mantıklı olur, boşuna ayrı bir günde de nikaha yorulmamış olursunuz. Sizin de ayrı şehirlerde düğünler olacak mı ? O zaman karışıyor işler

O Yuzden kuzum bizde dugun salonunda dusunduk INŞALLAH tabi cok heyecanliiiii
Ayy çok heyecanlı vala insan düşündükçe kalbi kut küt atıyor
Peki nasıl evet diyeceğini düşündün mu
Bşk bence şans özel bir cümleyle evet demelisin bn nisanlimla evlenmeye karar verdiğim ilk gün NOT defterine yazdım nasıl evet diyeceğimi
Sen düşündün mu

Ayyyy Allah her zaman böyle yüzünü güldürsünn canımm çok güzel bi duygu gercekten ben günlerce yüzüge bakıp gülümsemiştim

Günler uzuyor daaha rahat görüşürüz artık ne yapalım canım Allahtan bu sene evliliklerimiz

Uzakta olanlar napsn hafta da bir saatr bile razym suan bu aralar cok ozluyorum yahu

Kızlar bende dugun salonunda nikah yapacam ama nasl evet diyecem bilmiyorum dilim tutulmaz umarm .p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…