- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Teşekkürlerr canım benim :) Darısı bekleyenlerin başına
Sen de iyi ki varsın canım benim ne demekk, yorumlarımız bir işe yarıyorsa bile ne mutlu bizeBöyle durumlarda gerçekten denecek birşey yok.Bol bol dua etmekten başka..İçimi rahatlattınız çok sağolun ya..tüm samimiyetimle iyiki varsınız..
O ne güzel bir yorum öyle, asıl o senin bakışının güzelliğiSen ne güzel hatunmuşsun öyle, Maşallah nazar değmesin..Allah nişanlına bağışlasın seni..
İnsallah canımm evett senin mayıs dimi canımmGünler uzuyor daaha rahat görüşürüz artık ne yapalım canım Allahtan bu sene evliliklerimiz
Niye değişiklik yaptın canmKizlar gelemedim kafam cok karisikti sizinlede paylasym ben nikahimi dugun salounda yapmaya karar verdim
Niye değişiklik yaptın canm
Selamlar bu aradaKizlar gelemedim kafam cok karisikti sizinlede paylasym ben nikahimi dugun salounda yapmaya karar verdim
Nikah salonunda da gelinlik giyilemiyor mu kiKuzu ya düğün salonunda evet dmeek daha guzel olur diye düşündüm kuzu yaa belediyede degilde gelinlgmle evet dmeek istedim
Selamlar bu arada
Seninle aynı düşüncedeyim canım bence de gelinlikle evet demek ayrı bir an yaşamamıza sebep olur bence ...
Nikah salonunda da gelinlik giyilemiyor mu ki
Bencede düğün günü yapabiliosan o gün yapman daha güzel canmKuzu ya düğün salonunda evet dmeek daha guzel olur diye düşündüm kuzu yaa belediyede degilde gelinlgmle evet dmeek istedim
Eğer öyleyse tabi çok daha mantıklı olur, boşuna ayrı bir günde de nikaha yorulmamış olursunuz. Sizin de ayrı şehirlerde düğünler olacak mı ? O zaman karışıyor işlerTabi giyilride kuzu kimse gelemicek akrablarmdan uzak herkes dugune gelicek herkesin önünde olsun istedm
Ayy çok heyecanlı vala insan düşündükçe kalbi kut küt atıyorO Yuzden kuzum bizde dugun salonunda dusunduk INŞALLAHtabi cok heyecanliiiii
Sen de iyi ki varsın canım benim ne demekk, yorumlarımız bir işe yarıyorsa bile ne mutlu bize
O ne güzel bir yorum öyle, asıl o senin bakışının güzelliği
İyiii olll kuzuÇok iyi geldi anlatmak, paylaşmak..Teşekkür ederim bu arada çok kibarsın
Ayyyy Allah her zaman böyle yüzünü güldürsünn canımm çok güzel bi duygu gercekten ben günlerce yüzüge bakıp gülümsemiştimKızlarr ben leyla oldum gülüp gülüp duruyorum çok komiğim şu an ya. Sevgilimi böyle gördüm iyice aşık oldum
Alışamadım hala nişanlım diyemiyorumAy nişanlım var benim. Bir de bütün gün bunu dinleyip sallandım durdum oturduğum yerde
Aminn inşallah böyle olalım hep. Mutluluktan sarhoş olmak böyle oluyormuşAyyyy Allah her zaman böyle yüzünü güldürsünn canımm çok güzel bi duygu gercekten ben günlerce yüzüge bakıp gülümsemiştim
Günler uzuyor daaha rahat görüşürüz artık ne yapalım canım Allahtan bu sene evliliklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?