- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kocanı yesinler senin (ayy töbe töbe yemesinler tabi)kız kocacım uyansın zaten giremem:)) şimdi o uyuyo diye burdayım:)
Benim girişime benzedi kuzum seninki de bende artık nişanlıgörlüm diye girmiştim nişanımdan sonra forumaKızlar yaa şaka gibi artık nişanlı bir hatunummm
Foto foto fotoKızlarrr nişanlandım geldiim
Çok güzel geçti. Aileler birbirini sevdi. Gelenler beni çok beğenmiş bu arada, sevgilim de çok güzel olmuştun diyorMasa düzenini hayal ettiğim gibi yapabildim. Sevgilim de çok yakışıklı olmuştuu İkimizin de gözünün içi gülüyordu, huzurlu bir akşam oldu. Ama beni istediklerinde babamı öperken benim gözümden bir yaşlar boşaldı anlatamam. Hiç beklemiyordum da. Rezil oldum vallahi. Yüzüklerimizi iki aile büyüğü taktı, babam da kurdeleyi kesti. Ya böyle anlatıyorum ama ne anlattığımı bilemiyorum. Çok çok mutluyum kızlar valla nazar değecek diye korkuyorum, hiç böyle geçeceğini beklemiyordum. Alnımızın akıyla tamamladık bu işi de. Artık ben de nişanlı bir hatunuum
Albüm yaptım hemen takibe alıyorum seni de:)Foto foto foto
BendeeeeeeCanım isteyene özelden atayım diyorum :) Atayım hemen
Kuzum aynı dert bende de var bide ben ergenken bile dışarda pek gezip tozmazdım iyice ailemi evcilliğime alıştırdım şimdi nişanlandığımızdan beri 2 saat geç geliyorum eve yampiri yampiri saatleri uzatıyorum ama hoşlarına gitmiyor hiç bazen nerdesin diye arıyorlar sinir oluyorumAyyy çok sıkıldım ya konuşmassam çatlicam ne dicem size aileleriniz nişanlı olduğunuz halde hala dışarıda vakit geçermenize birşey diyolar mı ? ben mi abartıyorum yoksa herkes mi böyle kızlar
Canım albüm ekledim ben. Takip ettiklerim görüyor eksik varsa söyleyin takip edeyim :)BendeeeeeeKuzu albümüne ekle istersen merak edenler bakar tek tek uğraşma hepimizle
Harikasınızz kuzucum gerçekten çok hoş olmuşsun çok yakışıyorsunuz birbirinizeCanım albüm ekledim ben. Takip ettiklerim görüyor eksik varsa söyleyin takip edeyim :)
Konusmakla çözülmüyo defalarca denedik doğu kültürüne devam bizimkiler canmTakipleşmiyoruz galiba, hemen takibe alıyorum :)
Bir de düğüne zaman var ya o yüzden daha çok takarsın normal canım ya. Ailenle konuştun mu bundan rahatsız olduğunu, güzel güzel açıklasan olur sanki.
Çok teşekkür ederim canımm :)
Çok teşekkürler çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca :)
Çok teşekkür ederim canımcımmHarikasınızz kuzucum gerçekten çok hoş olmuşsun çok yakışıyorsunuz birbirinize
Sanırım benimde o yüzden oluyor canm bende çok gezen biri değildim alıştılar onlarda dediğin gibi bizimkiler baya baya trip atıyolar yaKuzum aynı dert bende de var bide ben ergenken bile dışarda pek gezip tozmazdım iyice ailemi evcilliğime alıştırdım şimdi nişanlandığımızdan beri 2 saat geç geliyorum eve yampiri yampiri saatleri uzatıyorum ama hoşlarına gitmiyor hiç bazen nerdesin diye arıyorlar sinir oluyorum
Düğünden sonra rahat edersiniz ama bak çok da fazla kalmamış zaten sayılı gün çabuk geçiyor :)Konusmakla çözülmüyo defalarca denedik doğu kültürüne devam bizimkiler canm
Bi an önce zaman geçsin diyorum bende canımm ama günler kağnı gbi ilerliyo bana ayyy senin düğün ne zamandıDüğünden sonra rahat edersiniz ama bak çok da fazla kalmamış zaten sayılı gün çabuk geçiyor :)
Düğünden sonra rahat edersiniz ama bak çok da fazla kalmamış zaten sayılı gün çabuk geçiyor :)
Vallahi hiç bilmiyorum konuşmadıkBi an önce zaman geçsin diyorum bende canımm ama günler kağnı gbi ilerliyo bana ayyy senin düğün ne zamandı
Takipteyimm :)Bende istiorum resimlerinii gormeyi bende bendee bendeee .p
Vallahi hiç bilmiyorum konuşmadıkKısmet artık ne zaman durumumuz uygun olursa. Bizim nişana da 2.5 ay öncesinde birden bire karar verdik, düğün de öyle olur muhtemelen
Takipteyimm :)
Kuzu evlilik ne zamandı sizin?Sanırım benimde o yüzden oluyor canm bende çok gezen biri değildim alıştılar onlarda dediğin gibi bizimkiler baya baya trip atıyolar ya
Teşekkürlerr canım benim :) Darısı bekleyenlerin başınaAyy canm benim cok guzel gorunuyor hersey masallah size :)
Ağustos ta canım 6 ay var dahaaKuzu evlilik ne zamandı sizin?
Canım üzüldüm böyle yapmalarına, ne gerek siz bencillikler var, kız tarafı erkek tarafı mı varmış artık, hayret bir şeyAmaan artık sen evli mutlu bir kadınsın. Mutluluğun daim olsun
Canım benim çok tatlı olmuşsun, hep mutlu olun inşallah
Tatlım valla çok sinirlenmiştim ama hep stresten işte. Sonra unuttum bile. Onun da huyu böyle napalım, sağolsun gelmiş işte. Sakinliğimi korudum çok şükür. Zaten benim derdim ilgi sürekli bende olsun değildi, aksine ondan da pek hoşlanmam. Bana normal davranılması hoşuma gider. Ama dışlanmaktan da hiç hoşlanmam. Hele ki böyle zamanda daha da sinirlendirdi.
Ben ikisini de kullanmak istiyorum. Babamın soyadı sonuçta, ayrıca yıllardır da bu benim ismim olmuş ve ben geçmişine fazla bağlı yaşayan biriyim, ufacık anısı olan bir çöp olsun atamam çöpe. O yüzden soyadımı tamamen değiştirmek çok koyar.
Kuzu nişan telaşı vardı.
Çok güzel bi gelin olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsin
Kütüğün eşinin kütüğüne geçiyor. Ben seviyodum kütüğümü ya, anamdan babamdan alır gibi diycem ama öyle oluyor zaten. Ay ben çok duygusal oldum böyle
Canım biraz kötü olduğunu okumuştum. Üzüldüm ama önemli olan zaten düzelmesi, ağzınızın tadı bozulmasın :)
Canım benim çok teşekkür ederim. Hadi hayırlısıyla düğününüzü yapmak da nasip olsun :)
Canım çok üzüldüm yaAllah geride kalanlarınıza bol sabır versin, günahlarını affetsin :/ Böyle durumlarda da hiç konuşamam, ne denir ki sözün bittiği yer İçinizi kararttım demişsin ama öyle şey olur mu, iyi kötü burada birbirimizin yanındayız sen iyi ol yeter ki
Sen gayet saygılı bir şekilde davranmışsın, ertelemesen ne olur, kutlayamadın ki içinden geldiğince, saygısızlık etmedin, cenazeyi unutup kendine odaklanmadın, olması gereken bir şeydi sonuçta. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Huzurlu olun inşallah
Haklısın sen kimse yanlış anlamaz ki anlasalarda boşver kimseye hesap verme zorunda değilsin zaten yaşamayan zor anlar senin durumunu
Anladım kuzum sonucunu bizede söyle. Sevgili
Kimse yanlış anlamaz canım anlasalar da yaşamayan kolay kolay anlayamaz zaten.. Hem yakının kaybı bi yandan hem nişanlandın bi de başkalarının ne diyeceklerini düşünme boşver
Canım sonucu bizede söyle olur mu cidden normal görünmüyor durum Allah bilir tabi de bakalım ne çıkacak
Hoşbulduk kuzucum sende hoşgeldin nişanlı hatun =) bi giriyorum bi çıkıyorum bi sevdicek arıyor ekrana baka baka saatlerce onunla konuşuyorum size cevap yazamıyorum ama genelde burdayım =)
Günler uzuyor daaha rahat görüşürüz artık ne yapalım canım Allahtan bu sene evliliklerimizAğustos ta canım 6 ay var dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?