2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kız kocacım uyansın zaten giremem:)) şimdi o uyuyo diye burdayım:)
Kocanı yesinler senin (ayy töbe töbe yemesinler tabi) ne çabuk alıştın eşim demeye kocacım demeye kııızzzzzz daha dün bizdendin sende
Kızlar yaa şaka gibi artık nişanlı bir hatunummm
Benim girişime benzedi kuzum seninki de bende artık nişanlıgörlüm diye girmiştim nişanımdan sonra foruma kuzum benimmmmm Allah tamamına erdirsin tekrar tüm nişanlanan ve evlenen gelinlerimizi
Foto foto foto

Ayyy çok sıkıldım ya konuşmassam çatlicam ne dicem size aileleriniz nişanlı olduğunuz halde hala dışarıda vakit geçermenize birşey diyolar mı ? ben mi abartıyorum yoksa herkes mi böyle kızlar
Kuzum aynı dert bende de var bide ben ergenken bile dışarda pek gezip tozmazdım iyice ailemi evcilliğime alıştırdım şimdi nişanlandığımızdan beri 2 saat geç geliyorum eve yampiri yampiri saatleri uzatıyorum ama hoşlarına gitmiyor hiç bazen nerdesin diye arıyorlar sinir oluyorum

Konusmakla çözülmüyo defalarca denedik doğu kültürüne devam bizimkiler canm

Sanırım benimde o yüzden oluyor canm bende çok gezen biri değildim alıştılar onlarda dediğin gibi bizimkiler baya baya trip atıyolar ya

Bi an önce zaman geçsin diyorum bende canımm ama günler kağnı gbi ilerliyo bana ayyy senin düğün ne zamandı
Vallahi hiç bilmiyorum konuşmadık Kısmet artık ne zaman durumumuz uygun olursa. Bizim nişana da 2.5 ay öncesinde birden bire karar verdik, düğün de öyle olur muhtemelen
Bende istiorum resimlerinii gormeyi bende bendee bendeee .p
Takipteyimm :)

Vallahi hiç bilmiyorum konuşmadık Kısmet artık ne zaman durumumuz uygun olursa. Bizim nişana da 2.5 ay öncesinde birden bire karar verdik, düğün de öyle olur muhtemelen

Takipteyimm :)

Ayy canm benim cok guzel gorunuyor hersey masallah size :)

Böyle durumlarda gerçekten denecek birşey yok.Bol bol dua etmekten başka..İçimi rahatlattınız çok sağolun ya..tüm samimiyetimle iyiki varsınız..

Söylicem canım bende merakla bekliyorum altından ne çıkacak bakalım..ayyy rahatladım valla yaa, ne iyi geldiniz bana..Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…