• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Uzakta olanlar napsn :KK43: hafta da bir saatr bile razym suan bu aralar cok ozluyorum yahu :KK53::KK14::KK14::KK14:

Kızlar bende dugun salonunda nikah yapacam ama nasl evet diyecem bilmiyorum dilim tutulmaz umarm .p
Önceden NOT al bence :) ;)
Millet ayakkabısının altına isim yazar biz elimize evet nasıl diyeceğimizi yazalım fark yaratalım ;)

Ohh sayfada kalpler uçuşuyor kahkahalar duyuluyor
Sayfamız hep böyle olsun inşallah
Allah nazarlardan saklasin :) :KK66:
Bi nazar duası şart :) hepimizin yüzü gülsün ya kimse üzülmesin
Uzakta olanlar napsn :KK43: hafta da bir saatr bile razym suan bu aralar cok ozluyorum yahu :KK53::KK14::KK14::KK14:

Kızlar bende dugun salonunda nikah yapacam ama nasl evet diyecem bilmiyorum dilim tutulmaz umarm .p
Çok heyecanlııı. Ama anlamadığım sadece evet demeyecek misiniz farklı bir şeyler de mi söyleyeceksiniz ?

Eğer öyleyse tabi çok daha mantıklı olur, boşuna ayrı bir günde de nikaha yorulmamış olursunuz. Sizin de ayrı şehirlerde düğünler olacak mı ? O zaman karışıyor işler

Kuzum baska sehirde kina dugun gibi olucak dugun de baska sehirde olcak INŞALLAH ;)

Ayy çok heyecanlı vala insan düşündükçe kalbi kut küt atıyor
Peki nasıl evet diyeceğini düşündün mu
Bşk bence şans özel bir cümleyle evet demelisin bn nisanlimla evlenmeye karar verdiğim ilk gün NOT defterine yazdım nasıl evet diyeceğimi
Sen düşündün mu :KK66:

Kuzummm bilmiyorummm ya cok heyecanli sen nediceksin ;) ALLAHIM Nasp etsin INŞALLAH kuzummm

Kızlarr ben leyla oldum gülüp gülüp duruyorum çok komiğim şu an ya. Sevgilimi böyle gördüm iyice aşık oldum :KK37:
Alışamadım hala nişanlım diyemiyorum :KK48: Ay nişanlım var benim. Bir de bütün gün bunu dinleyip sallandım durdum oturduğum yerde

MAŞALLAH kuzumm ;) ALLAH mutluluğumuzu daim etsin INŞALLAH

Bende uzzaktayimm 14 subatta bile gelememe durumu var evlenipte sevdikcelrimize kavusalim INŞALLAH bitsin bu hasret :(

Bende salonda yapmaya karar verdim nasil evet dicem ;)

Söylicem canım bende merakla bekliyorum altından ne çıkacak bakalım..ayyy rahatladım valla yaa, ne iyi geldiniz bana..Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Ne demek canım ya mutluluklarımız kadar üzüntülerimizi de paylaşıcaz tabi ki Hoppa
İnsallah canımm evett senin mayıs dimi canımm
Evet kuzucum inanamıyorum yaklaştı çok şükür 3 ay falan kaldı ama sankli hala liseliyim ve sevgilimle buluşuyorum aileme göre :KK14:

Bşk bence şans özel bir cümleyle evet demelisin bn nisanlimla evlenmeye karar verdiğim ilk gün NOT defterine yazdım nasıl evet diyeceğimi
Hahaha sen çok hazırlıklymışsın kuzum yaa :KK70: peki nasıl evet diyeceksin öze olmazsa? :KK8:

Kızlarr ben leyla oldum gülüp gülüp duruyorum çok komiğim şu an ya. Sevgilimi böyle gördüm iyice aşık oldum :KK37:
Alışamadım hala nişanlım diyemiyorum :KK48: Ay nişanlım var benim. Bir de bütün gün bunu dinleyip sallandım durdum oturduğum yerde

Yerim seniiii aynen yaa benim 1 ay oldu hala sanki nişanlanmamışım gibi hissediyorum, yüzük takılınca nişanlanmış mı oluyoruz bi yüzük mü değiştiriyor her şeyi ki hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor bana, mutluluk şükürler olsun hat safhada ama hala uyuşmuşum gibi sanki tuhaf nişanlıgörl olduğuma inanamıyorum hala :KK45::p:KK73::KK36:

Kizlar bisi sorcam aklimi kurcalio bizim dugun cmrtesi pazartesi balayi yerine gidicez ben ne ara kimligimi evlendrdgme dair degistrcem gttgm otelde kimligi deistrnedim diye sorun yasar miyim vaktm olmayablr evli gibi gorinmicem çünkü kimlik yenilemek lazim ne diosunuz

bizimlede paylaşırmısın :)

Hahaha sen çok hazırlıklymışsın kuzum yaa :KK70: peki nasıl evet diyeceksin öze olmazsa? :KK8:

Yerim seniiii aynen yaa benim 1 ay oldu hala sanki nişanlanmamışım gibi hissediyorum, yüzük takılınca nişanlanmış mı oluyoruz bi yüzük mü değiştiriyor her şeyi ki hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor bana, mutluluk şükürler olsun hat safhada ama hala uyuşmuşum gibi sanki tuhaf nişanlıgörl olduğuma inanamıyorum hala :KK45::p:KK73::KK36:
Heheh benimki komik komik konuşuyor ya. Memleketten dönüşte bi arkadaşıma uğrayacaktım. Git eve dinlen yeni nişanlı kız çıkar mı hiç dışarılara diyor beni bir gülme alıyor anlatamam :KK48: Ailedekiler de öyle, akşam arkadaşımı bırakmaya çıkıyoruz dışarı, nereye gidiyorsun diyorlar, ben de gecelere akalım azıcık dedik beklemeyin bizi dedim, damat nerde arayalım hemen böyle bi başına izinsiz nereye gidiyosun diye dalga geçiyorlar :KK48:
Kizlar bisi sorcam aklimi kurcalio bizim dugun cmrtesi pazartesi balayi yerine gidicez ben ne ara kimligimi evlendrdgme dair degistrcem gttgm otelde kimligi deistrnedim diye sorun yasar miyim vaktm olmayablr evli gibi gorinmicem çünkü kimlik yenilemek lazim ne diosunuz
Evlilik cüzdanı yeterli olur bence canım
Takip ettiklerim albümü görebiliyor :KK39:

Kuzu ya düğün salonunda evet dmeek daha guzel olur diye düşündüm kuzu yaa belediyede degilde gelinlgmle evet dmeek istedim
canım bende kesinlikle böyle düşünüyorum. bazı arkadaşlarım düğün saatinden zaman gidiyor falan diyorlar ama ben giderse gitsin gelinlikle kıyılsın nikahımız istiyorum :D araştırıyorum şuan başvuru nasıl yapılıyor ne kadara mal oluyor diye bilgin varmı senin

canım evlilik cüzdanı ile gireceksin ;)

Back
X