- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Tamam canımm :)Canım isteyene özelden atayım diyorum :) Atayım hemen
Yok canım benim ailem karışmaz, gerçi ayrı şehirlerdeyiz ama eve gelip gitmesine de bir şey demiyorlar. Ama bazı aileler daha korumacı olabiliyor.Ayyy çok sıkıldım ya konuşmassam çatlicam ne dicem size aileleriniz nişanlı olduğunuz halde hala dışarıda vakit geçermenize birşey diyolar mı ? ben mi abartıyorum yoksa herkes mi böyle kızlar
Ayyy çok sıkıldım ya konuşmassam çatlicam ne dicem size aileleriniz nişanlı olduğunuz halde hala dışarıda vakit geçermenize birşey diyolar mı ? ben mi abartıyorum yoksa herkes mi böyle kızlar
Kızlar albüm oluşturdum :)
Canım benim çok teşekkür ederimm Allah herkese böyle güzellerini nasip etsin :) Saç konusunda şanslı çıktım hiç bilmediğim bir kuaföre gittim tam olarak bu değildi istediğim daha minik bir topuzdu ama saçlar gür olduğu için pek mümkün olamadı, onun dışında memnunum. Sevgilim de etkilendi ya daha ne isterimMaşallah canım baktım şimdi çok yakışmışsınız ve herşey çok güzel görünüyo elbisende gayet hoş durmuş saçın da doğru bir seçim , ömür boyu mutlu olun inşallah ...
Bn göremedim fotolarıni yaaKızlarrr nişanlandım geldiim
Çok güzel geçti. Aileler birbirini sevdi. Gelenler beni çok beğenmiş bu arada, sevgilim de çok güzel olmuştun diyorMasa düzenini hayal ettiğim gibi yapabildim. Sevgilim de çok yakışıklı olmuştuu İkimizin de gözünün içi gülüyordu, huzurlu bir akşam oldu. Ama beni istediklerinde babamı öperken benim gözümden bir yaşlar boşaldı anlatamam. Hiç beklemiyordum da. Rezil oldum vallahi. Yüzüklerimizi iki aile büyüğü taktı, babam da kurdeleyi kesti. Ya böyle anlatıyorum ama ne anlattığımı bilemiyorum. Çok çok mutluyum kızlar valla nazar değecek diye korkuyorum, hiç böyle geçeceğini beklemiyordum. Alnımızın akıyla tamamladık bu işi de. Artık ben de nişanlı bir hatunuum
Yok ya bizdede eve gidip gelmesinde sıkıntı yok ama dışarı çıksak ki haftada bi 2 -3 saat sonra evde olmam bekleniyo bunalıyorum artıkYok canım benim ailem karışmaz, gerçi ayrı şehirlerdeyiz ama eve gelip gitmesine de bir şey demiyorlar. Ama bazı aileler daha korumacı olabiliyor.
Tebrikler bu arada cancazimBn göremedim fotolarıni yaa
Maşallah canım çok güzelsinizKızlar albüm oluşturdum :)
Bi bizde sıkıntı yani takmak istemiyorum ama çok sıkıldım artıkCanım biz ayrı şehirlerde olduğumuz için pek yorum yapamıcam , ayda 1 ya ben ya sözlüm geliyo .. Aynı şehirde de olsak müsade ederlerdi çıkmamıza bence
Canım benim çok teşekkür ederimm Allah herkese böyle güzellerini nasip etsin :) Saç konusunda şanslı çıktım hiç bilmediğim bir kuaföre gittim tam olarak bu değildi istediğim daha minik bir topuzdu ama saçlar gür olduğu için pek mümkün olamadı, onun dışında memnunum. Sevgilim de etkilendi ya daha ne isterim
Bi bizde sıkıntı yani takmak istemiyorum ama çok sıkıldım artık
Takipleşmiyoruz galiba, hemen takibe alıyorum :)Bn göremedim fotolarıni yaa
Bir de düğüne zaman var ya o yüzden daha çok takarsın normal canım ya. Ailenle konuştun mu bundan rahatsız olduğunu, güzel güzel açıklasan olur sanki.Yok ya bizdede eve gidip gelmesinde sıkıntı yok ama dışarı çıksak ki haftada bi 2 -3 saat sonra evde olmam bekleniyo bunalıyorum artık
Çok teşekkür ederim canımm :)Tebrikler bu arada cancazim
Çok teşekkürler çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca :)Maşallah canım çok güzelsiniz
Cok güzel canım benimm. Rabbim hayırlı eylesin tamamına erdirsin insaAllah. Resimde isteriz :))Kızlarrr nişanlandım geldiim
Çok güzel geçti. Aileler birbirini sevdi. Gelenler beni çok beğenmiş bu arada, sevgilim de çok güzel olmuştun diyorMasa düzenini hayal ettiğim gibi yapabildim. Sevgilim de çok yakışıklı olmuştuu İkimizin de gözünün içi gülüyordu, huzurlu bir akşam oldu. Ama beni istediklerinde babamı öperken benim gözümden bir yaşlar boşaldı anlatamam. Hiç beklemiyordum da. Rezil oldum vallahi. Yüzüklerimizi iki aile büyüğü taktı, babam da kurdeleyi kesti. Ya böyle anlatıyorum ama ne anlattığımı bilemiyorum. Çok çok mutluyum kızlar valla nazar değecek diye korkuyorum, hiç böyle geçeceğini beklemiyordum. Alnımızın akıyla tamamladık bu işi de. Artık ben de nişanlı bir hatunuum
Canım albüm ekledim :)Cok güzel canım benimm. Rabbim hayırlı eylesin tamamına erdirsin insaAllah. Resimde isteriz :))
Bende album olusturmak istiyorum ama yapamadim nerden olusturuyoruzCanım albüm ekledim :)
Yukarıda albümler sekmesi var ya, ona tıklayınca sağ üstte albüm ekle çıkıyor :)Bende album olusturmak istiyorum ama yapamadim nerden olusturuyoruz
Haklısın sen kimse yanlış anlamaz ki anlasalarda boşver kimseye hesap verme zorunda değilsin zaten yaşamayan zor anlar senin durumunuAmin canım benim, hepimiz için hayırlısını, huzurlusunu nasip etsin ALLAH..Tek korkum insanlar beni yanlış anlar diye..
Anladım kuzum sonucunu bizede söyle. SevgiliKaçıyordu askerlikten..Ben askere gitmicem, gidip en güzel zamanlarımı orda harcamak istemiyorum diyordu..Gittiğinde de beni buraya gönderdiniz ölümü teslim alırsınız demiş teyzesine..Mardinde yapıyordu canım..Çarşı iznine bile çıkarmazlarmış..kendine zarar verir diye.Almayacaklardı askere, gitti de ne oldu ki?Ahh bu mahalle baskısı yokmu , askere gitmeyene adam denmez bilmem ne! Hep baskıdan gitti çocuk..Zar zor kız arkadaşı ikna etmiş, git gel evleniriz demiş..Ama söylenene göre çok tartışıyorlarmış, kız arkadaşı ayrılmak istemiş..Telefonla konuşmuş kız arkadaşı ile,kendimi öldürücem sende o vicdan azabı ile yaşayacaksın demiş..Sanırım mektupta da kız arkadaşı yüzünden olduğu yazıyormuş..Savcılık el koydu şimdi olaya, otopsi sonucunu bekliyorlar..Birde dinlemeye alınmış telefonları,inceleyecekler şimdi o mektubu kendimi yazdı diye..Çünkü zaten izine gelecekti dün..Şüpheli bulundu intiharı..
Kimse yanlış anlamaz canım anlasalar da yaşamayan kolay kolay anlayamaz zaten.. Hem yakının kaybı bi yandan hem nişanlandın bi de başkalarının ne diyeceklerini düşünme boşverAmin canım benim, hepimiz için hayırlısını, huzurlusunu nasip etsin ALLAH..Tek korkum insanlar beni yanlış anlar diye..
Canım sonucu bizede söyle olur mu cidden normal görünmüyor durum Allah bilir tabi de bakalım ne çıkacakKaçıyordu askerlikten..Ben askere gitmicem, gidip en güzel zamanlarımı orda harcamak istemiyorum diyordu..Gittiğinde de beni buraya gönderdiniz ölümü teslim alırsınız demiş teyzesine..Mardinde yapıyordu canım..Çarşı iznine bile çıkarmazlarmış..kendine zarar verir diye.Almayacaklardı askere, gitti de ne oldu ki?Ahh bu mahalle baskısı yokmu , askere gitmeyene adam denmez bilmem ne! Hep baskıdan gitti çocuk..Zar zor kız arkadaşı ikna etmiş, git gel evleniriz demiş..Ama söylenene göre çok tartışıyorlarmış, kız arkadaşı ayrılmak istemiş..Telefonla konuşmuş kız arkadaşı ile,kendimi öldürücem sende o vicdan azabı ile yaşayacaksın demiş..Sanırım mektupta da kız arkadaşı yüzünden olduğu yazıyormuş..Savcılık el koydu şimdi olaya, otopsi sonucunu bekliyorlar..Birde dinlemeye alınmış telefonları,inceleyecekler şimdi o mektubu kendimi yazdı diye..Çünkü zaten izine gelecekti dün..Şüpheli bulundu intiharı..
Hoşbulduk kuzucum sende hoşgeldin nişanlı hatun =) bi giriyorum bi çıkıyorum bi sevdicek arıyor ekrana baka baka saatlerce onunla konuşuyorum size cevap yazamıyorum ama genelde burdayım =)Aleyküm selam canım hoşgeldinn
Ooooooo çiftimiz balayındaAz önce geldik canım eşim uyudu bende size bakayım dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?