2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy çok sıkıldım ya konuşmassam çatlicam ne dicem size aileleriniz nişanlı olduğunuz halde hala dışarıda vakit geçermenize birşey diyolar mı ? ben mi abartıyorum yoksa herkes mi böyle kızlar

Ayyy çok sıkıldım ya konuşmassam çatlicam ne dicem size aileleriniz nişanlı olduğunuz halde hala dışarıda vakit geçermenize birşey diyolar mı ? ben mi abartıyorum yoksa herkes mi böyle kızlar
Yok canım benim ailem karışmaz, gerçi ayrı şehirlerdeyiz ama eve gelip gitmesine de bir şey demiyorlar. Ama bazı aileler daha korumacı olabiliyor.

Canım biz ayrı şehirlerde olduğumuz için pek yorum yapamıcam , ayda 1 ya ben ya sözlüm geliyo .. Aynı şehirde de olsak müsade ederlerdi çıkmamıza bence

Maşallah canım baktım şimdi çok yakışmışsınız ve herşey çok güzel görünüyo elbisende gayet hoş durmuş saçın da doğru bir seçim , ömür boyu mutlu olun inşallah ...
Canım benim çok teşekkür ederimm Allah herkese böyle güzellerini nasip etsin :) Saç konusunda şanslı çıktım hiç bilmediğim bir kuaföre gittim tam olarak bu değildi istediğim daha minik bir topuzdu ama saçlar gür olduğu için pek mümkün olamadı, onun dışında memnunum. Sevgilim de etkilendi ya daha ne isterim

Bn göremedim fotolarıni yaa

Yok canım benim ailem karışmaz, gerçi ayrı şehirlerdeyiz ama eve gelip gitmesine de bir şey demiyorlar. Ama bazı aileler daha korumacı olabiliyor.
Yok ya bizdede eve gidip gelmesinde sıkıntı yok ama dışarı çıksak ki haftada bi 2 -3 saat sonra evde olmam bekleniyo bunalıyorum artık

Canım biz ayrı şehirlerde olduğumuz için pek yorum yapamıcam , ayda 1 ya ben ya sözlüm geliyo .. Aynı şehirde de olsak müsade ederlerdi çıkmamıza bence
Bi bizde sıkıntı yani takmak istemiyorum ama çok sıkıldım artık

Şansına güzel olmuş ama canım

Bi bizde sıkıntı yani takmak istemiyorum ama çok sıkıldım artık

Üzülme canım olur öyle şeyler

Bn göremedim fotolarıni yaa
Takipleşmiyoruz galiba, hemen takibe alıyorum :)
Yok ya bizdede eve gidip gelmesinde sıkıntı yok ama dışarı çıksak ki haftada bi 2 -3 saat sonra evde olmam bekleniyo bunalıyorum artık
Bir de düğüne zaman var ya o yüzden daha çok takarsın normal canım ya. Ailenle konuştun mu bundan rahatsız olduğunu, güzel güzel açıklasan olur sanki.
Tebrikler bu arada cancazim
Çok teşekkür ederim canımm :)
Maşallah canım çok güzelsiniz
Çok teşekkürler çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca :)

Cok güzel canım benimm. Rabbim hayırlı eylesin tamamına erdirsin insaAllah. Resimde isteriz :))

Amin canım benim, hepimiz için hayırlısını, huzurlusunu nasip etsin ALLAH..Tek korkum insanlar beni yanlış anlar diye..
Haklısın sen kimse yanlış anlamaz ki anlasalarda boşver kimseye hesap verme zorunda değilsin zaten yaşamayan zor anlar senin durumunu
Anladım kuzum sonucunu bizede söyle. Sevgili
Amin canım benim, hepimiz için hayırlısını, huzurlusunu nasip etsin ALLAH..Tek korkum insanlar beni yanlış anlar diye..
Kimse yanlış anlamaz canım anlasalar da yaşamayan kolay kolay anlayamaz zaten.. Hem yakının kaybı bi yandan hem nişanlandın bi de başkalarının ne diyeceklerini düşünme boşver
Canım sonucu bizede söyle olur mu cidden normal görünmüyor durum Allah bilir tabi de bakalım ne çıkacak
Aleyküm selam canım hoşgeldinn
Hoşbulduk kuzucum sende hoşgeldin nişanlı hatun =) bi giriyorum bi çıkıyorum bi sevdicek arıyor ekrana baka baka saatlerce onunla konuşuyorum size cevap yazamıyorum ama genelde burdayım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…