Canım üzüldüm böyle yapmalarına, ne gerek siz bencillikler var, kız tarafı erkek tarafı mı varmış artık, hayret bir şey

Amaan artık sen evli mutlu bir kadınsın. Mutluluğun daim olsun
Canım benim çok tatlı olmuşsun, hep mutlu olun inşallah
Tatlım valla çok sinirlenmiştim ama hep stresten işte. Sonra unuttum bile. Onun da huyu böyle napalım, sağolsun gelmiş işte. Sakinliğimi korudum çok şükür. Zaten benim derdim ilgi sürekli bende olsun değildi, aksine ondan da pek hoşlanmam. Bana normal davranılması hoşuma gider. Ama dışlanmaktan da hiç hoşlanmam. Hele ki böyle zamanda daha da sinirlendirdi.
Ben ikisini de kullanmak istiyorum. Babamın soyadı sonuçta, ayrıca yıllardır da bu benim ismim olmuş ve ben geçmişine fazla bağlı yaşayan biriyim, ufacık anısı olan bir çöp olsun atamam çöpe. O yüzden soyadımı tamamen değiştirmek çok koyar.
Kuzu nişan telaşı vardı.
Çok güzel bi gelin olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsin
Kütüğün eşinin kütüğüne geçiyor. Ben seviyodum kütüğümü ya, anamdan babamdan alır gibi diycem ama öyle oluyor zaten. Ay ben çok duygusal oldum böyle
Canım biraz kötü olduğunu okumuştum. Üzüldüm ama önemli olan zaten düzelmesi, ağzınızın tadı bozulmasın :)
Canım benim çok teşekkür ederim. Hadi hayırlısıyla düğününüzü yapmak da nasip olsun :)
Canım çok üzüldüm ya

Allah geride kalanlarınıza bol sabır versin, günahlarını affetsin :/ Böyle durumlarda da hiç konuşamam, ne denir ki sözün bittiği yer

İçinizi kararttım demişsin ama öyle şey olur mu, iyi kötü burada birbirimizin yanındayız sen iyi ol yeter ki
Sen gayet saygılı bir şekilde davranmışsın, ertelemesen ne olur, kutlayamadın ki içinden geldiğince, saygısızlık etmedin, cenazeyi unutup kendine odaklanmadın, olması gereken bir şeydi sonuçta. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Huzurlu olun inşallah