Biliyorum canım benim o yüzden demediğini, üzmeyeyim diye susayım dedim
Canım okudum ve gerçekten çok kötü bi durum. Bilmiyorum ne denir ki bu duruma. Benim eşim yazın gitti gataya. İltihaplı romatizmadan dolayı rapor aldı. Ve zorda olmadı 1yıl erteleme verdiler. Ama bunu nasıl farkedemezler onu aklım almıyo. Benimde dedem geliyodu aklıma hep. Yatağa bağımlı çünkü. Çok şükür gittim elini öptümde öyle gelin çıktımBiliyorum canım benim o yüzden demediğini, üzmeyeyim diye susayım dedim
canım sen şuan balayındasın dimiCanım okudum ve gerçekten çok kötü bi durum. Bilmiyorum ne denir ki bu duruma. Benim eşim yazın gitti gataya. İltihaplı romatizmadan dolayı rapor aldı. Ve zorda olmadı 1yıl erteleme verdiler. Ama bunu nasıl farkedemezler onu aklım almıyo. Benimde dedem geliyodu aklıma hep. Yatağa bağımlı çünkü. Çok şükür gittim elini öptümde öyle gelin çıktım
Az önce geldik canım eşim uyudu bende size bakayım dedim:)canım sen şuan balayındasın dimi
ihihihAz önce geldik canım eşim uyudu bende size bakayım dedim:)
kız kocacım uyansın zaten giremem:)) şimdi o uyuyo diye burdayım:)ihihihozmana snaa bir kaçgün burayı yasaklıyorum gitte tadını çıkar canımcım
Canım sizin ölümlere de Allah rahmet eylesin çok zor yaa 3 yılda 5 kişiAllah son etsin yaşatmasın bir daha
Az önce geldik canım eşim uyudu bende size bakayım dedim:)
Kızlar yaa şaka gibi artık nişanlı bir hatunummm
Kız 5buçuktan bu yana araba kullandı bide yollar çok kötüydü nasıl kıyıpta uyandırayım ben onuAmin canım saolgerçekten çok ama çok zorr
eşini uyutup bize gelen hatun git eşinle ilgilen uyandır onu
:) çok güzel bir duygu demii
evet canımmmAmin canım saolgerçekten çok ama çok zorr
eşini uyutup bize gelen hatun git eşinle ilgilen uyandır onu
:) çok güzel bir duygu demii
Kız 5buçuktan bu yana araba kullandı bide yollar çok kötüydü nasıl kıyıpta uyandırayım ben onu
Alanyadayız canım:)Ay yazk ya uyusun o zaman siz simdi nerdesiniz :)
Canım üzüldüm böyle yapmalarına, ne gerek siz bencillikler var, kız tarafı erkek tarafı mı varmış artık, hayret bir şeyKızlar dünkü düğünde resmen rol icabı ordaydım. Salondaki görevli hep erkek tarafını çağırdı oyuna. Ben ne zaman oyuna kalkacak olsam gelin hanım siz oturun diye ikaz etti. Benim bi sürü akrabam gelmişti onları hiç çağırmadı bile. 3 4 kere ben istek yaptım gelin hanımın akrabaları diye ancak 1kere çıkarabildi. Berbat bi düğündü. Bizim ordaki düğünde iyiki oynamışım. Düğün sonunda da kayınvalidem 2çeyrek altın derdine düştü. Onada ayrı sinir oldum
Canım benim çok tatlı olmuşsun, hep mutlu olun inşallahDıs cekimimizden kızlar.
Eki Görüntüle 1396681
Tatlım valla çok sinirlenmiştim ama hep stresten işte. Sonra unuttum bile. Onun da huyu böyle napalım, sağolsun gelmiş işte. Sakinliğimi korudum çok şükür. Zaten benim derdim ilgi sürekli bende olsun değildi, aksine ondan da pek hoşlanmam. Bana normal davranılması hoşuma gider. Ama dışlanmaktan da hiç hoşlanmam. Hele ki böyle zamanda daha da sinirlendirdi.Canım senin kuzeninin aynısından benim yengem var üstelik dayımla evlendiğinde 26 yaşındaydı ben 14 o yaştan beri benimle yarışır halaaa halaaa benim için önemli durumlarda o kendini öne atıp dikkat çeker kendinden bahseder konuyu olayı değiştirmeye çalışır şu an 40 yaşında bu kadın.... Sen hiç takma bunların tek yaptıkları kendilerini rezil etmek nişanın başlasın ilgi odağı olamıcak bütün ilgi senin üstünde olacak millet seninle ilgilenip senin fotolarını videonu çekmeye çalışacak hiçbir şey yapamıcak, o yüzden rahatla hiç takma sen keyfini çıkardıkça daha uyuz olur o
Ben ikisini de kullanmak istiyorum. Babamın soyadı sonuçta, ayrıca yıllardır da bu benim ismim olmuş ve ben geçmişine fazla bağlı yaşayan biriyim, ufacık anısı olan bir çöp olsun atamam çöpe. O yüzden soyadımı tamamen değiştirmek çok koyar.Size bi soru kızlar evlendikten sonra iki soyad mi kullancaksiniz yksa sadece eşinizin soyadınımi nedenini de belirtirseniz çok sevinirim çok karışık bu konuda kafsm
Kuzu nişan telaşı vardı.Kizlar nerdesiniz?
Çok güzel bi gelin olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsinBenimde dış çekimimden bi resim atayım size:) daha almadım ama nette paylaşmış fotoğrafçı:)
Kütüğün eşinin kütüğüne geçiyor. Ben seviyodum kütüğümü ya, anamdan babamdan alır gibi diycem ama öyle oluyor zaten. Ay ben çok duygusal oldum böyleCanım hiç duymadım öyle bişey kişinin memleketi nasıl değişsin ki? Ama evlendiğiniz yerin ilçesi nüfus cüzdanında verildiği yer olarak yazıyor onu mu dediler sana acaba?
Canım biraz kötü olduğunu okumuştum. Üzüldüm ama önemli olan zaten düzelmesi, ağzınızın tadı bozulmasın :)Kızlaar canlarr hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ederimmmmm. Bugün biraz daha iyiydi cogu kiside gidince. Birde nisanlımla bugun basbasa birazcık gezdik cok guzel davrandı bana. Stresstendi dedi. Birde okadar insani idare edemiyordum dedi kendimden buyukler felan. Kayinvalide onlarida 1 saat önce yolculadik. Herseyi nosanlimin guzel huyu yuzu sozleri unutturdu :)
Canım benim çok teşekkür ederim. Hadi hayırlısıyla düğününüzü yapmak da nasip olsun :)Günaydın gelincikler :)
Canım benim tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. Bu tarz sıkıntılar olabiliyor. boşver takılma. benimde nişanımda sorun olmadı ama istememde sıkıntılar olmuştu nazarlık diyelim artık.sonuca odaklanalım yüzüğünüzü taktınız yolunuza bakın artık :) resimide çok beğendim harika görünüyorsunuz.
Canım senide tebrik ederim. Bugün fotoğraflarını bekliyoruz inşkuzenleri takma. bazen en yakınım dediğin insan bile bu tarz şeyler çekememezlik yaptığını görüyorsun. ama emin ol o komik duruma düşüyor. beni istemeye gelecekler dediğimde sevgilisi olduğunu bile bilmediğimiz kuzenimi aynı tarihte istemeye geldiler dolayısı ile ben ertelemek zorunda kaldım. ama gene o rezil oldu herkes özellikle yaptığının farkına vardı.boşver sen mutluluğuna bak. insanların seni çekememesi senin doğru yolda olduğunu gösterir
math27 canım ya seni çok tebrik ederim. fotoğraflara bayıldım, sizde harika görünüyorsunuz. iyisiyle kötüsüyle kurtuldun artık balayının tadını çıkar
@greenandblue senide çok merak ettim canım nasılsın acaba naptın?
hafta sonu nişanı olan başka gelincik varmıydı hatırlamıyorum ama benim içinde güzel geçen bir pazar oldu. Sanırım artık düğün yerimiz ve tarihimiz belli oldu. yarsın sözleşmemizi yapıyoruz. 09.08.2015 tarihimiz kızlar. Bugün sabahtan beri düşündükçe garip oluyorum ya. tarih belli değilken çok rahattım sanki çok zaman var gibi geliyordu. Şimdi bi telaş başladı, kalbimin ritmi değişti resmen ve sanki duygusal olmayada başladım bunlar normaldir inş
Canım çok üzüldüm yaGünaydın canım..Allah razı olsun..
Canım cuma günü işten çıktıktan sonra kuaföre gittim...Ben yoldayken ezan okunuyordu, içime doğdu sanırım..Hep dua ederek gittim eve..Kazasız, belasız olsun diye..Korkuyordum çünkü, içimde hep bir isteksizlik vardı..Stresten sanıyordum..Sonra kuaförde gelinin cenaze nedeni ile kınasını iptal ettiğini duydum..Eve geldim anneme dedim..Öyle birşey olsa ben ne yaparım diye konuşmuştuk..
Sağol canım..Amin inşallah..
Maalesef yok, Allah rahöet eylesin demekten dua etmekten başka yapacağım hiçbirşey yok..
Amin canım..Çok sağol..Allah razı olsun..
,
Canım benim ya, seninde moralini bozdum..Ne diyeceğimi bilemiyorum..çok yanımda oldun Allah razı olsun senden de..
Günaydın canım, biraz daha iyi sayılırım düne göre..Çok derinden etkiledi beni..Kendi canına kıyması..Zaten kimseye zararı yoktu..Yine kendine zararı oldu..Hiç gitmek istemedi askere zorla gönderdi kız arkadaşı, askere git evleniriz dönüşte diye..Birçok şey söyleniyor..Cebinden mektup çıkmış, asker arkadaşları kız arkadaşı ile kavga etti diye ifade vermişler..Komutanı almış ipten..İp bile değil ki inşaat demiri ile asmış kendini..Canı çok yanmıştır..Anlatsam neler neler var var..Dram içimden dram çıkıyor..
Sen gayet saygılı bir şekilde davranmışsın, ertelemesen ne olur, kutlayamadın ki içinden geldiğince, saygısızlık etmedin, cenazeyi unutup kendine odaklanmadın, olması gereken bir şeydi sonuçta. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Huzurlu olun inşallahCanım şöyle oldu,Cuma günü isteme vardı..isteme oldu, misafirler gitti..Bizde yatmaya hazırlanıyorduk..Hatta ben yatağa girdim tam uykuya dalıyordum..Bağırma sesine uyandım..Alt kata indik hemen..O sırada Komutan içeri girmiş vefat notunu okuyordu..Annesi de aşağıdaki ambulansların içine bakmaya inmiş, yaralı sanmış..Cuma günü akşam 7 de vefat etmiş..haberi gece 12 de geldi..
Bizimde ertesi gün nişan vardı biliyorsunuz..Ya iptal edecektik en az 3 ay..Aklımıza başka birşey gelmedi..En son benim aklıma erkek arkadaşımın evinde yüzüğü takıp, hemen geri gelmek geldi..Çünkü herkes şehir dışından gelmişti..pazar günü dönecekti..Apar topar çıktık evden 2 de yüzüğü taktık, birçok misafirin gelişini iptal ettik..4 te de geri geldik işte..Belki çoğunuz hem cenaze var bu kadar üzüldüğünü söylüyorsun, hemde nişanı yapmışsın diyeceksiniz..Ama 3 ayda geçse ben kendi evimde yine nişan yapmazdım.
Maşallah hayırlı uğurlu olsunn Allah tamamına erdirsin. Eee fotoğraf göremicekmiyiz ?Kızlarrr nişanlandım geldiim
Çok güzel geçti. Aileler birbirini sevdi. Gelenler beni çok beğenmiş bu arada, sevgilim de çok güzel olmuştun diyorMasa düzenini hayal ettiğim gibi yapabildim. Sevgilim de çok yakışıklı olmuştuu İkimizin de gözünün içi gülüyordu, huzurlu bir akşam oldu. Ama beni istediklerinde babamı öperken benim gözümden bir yaşlar boşaldı anlatamam. Hiç beklemiyordum da. Rezil oldum vallahi. Yüzüklerimizi iki aile büyüğü taktı, babam da kurdeleyi kesti. Ya böyle anlatıyorum ama ne anlattığımı bilemiyorum. Çok çok mutluyum kızlar valla nazar değecek diye korkuyorum, hiç böyle geçeceğini beklemiyordum. Alnımızın akıyla tamamladık bu işi de. Artık ben de nişanlı bir hatunuum
Kızlarrr nişanlandım geldiim
Çok güzel geçti. Aileler birbirini sevdi. Gelenler beni çok beğenmiş bu arada, sevgilim de çok güzel olmuştun diyorMasa düzenini hayal ettiğim gibi yapabildim. Sevgilim de çok yakışıklı olmuştuu İkimizin de gözünün içi gülüyordu, huzurlu bir akşam oldu. Ama beni istediklerinde babamı öperken benim gözümden bir yaşlar boşaldı anlatamam. Hiç beklemiyordum da. Rezil oldum vallahi. Yüzüklerimizi iki aile büyüğü taktı, babam da kurdeleyi kesti. Ya böyle anlatıyorum ama ne anlattığımı bilemiyorum. Çok çok mutluyum kızlar valla nazar değecek diye korkuyorum, hiç böyle geçeceğini beklemiyordum. Alnımızın akıyla tamamladık bu işi de. Artık ben de nişanlı bir hatunuum
Canım isteyene özelden atayım diyorum :) Atayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?