2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biliyorum canım benim o yüzden demediğini, üzmeyeyim diye susayım dedim
Canım okudum ve gerçekten çok kötü bi durum. Bilmiyorum ne denir ki bu duruma. Benim eşim yazın gitti gataya. İltihaplı romatizmadan dolayı rapor aldı. Ve zorda olmadı 1yıl erteleme verdiler. Ama bunu nasıl farkedemezler onu aklım almıyo. Benimde dedem geliyodu aklıma hep. Yatağa bağımlı çünkü. Çok şükür gittim elini öptümde öyle gelin çıktım

canım sen şuan balayındasın dimi

Canım sizin ölümlere de Allah rahmet eylesin çok zor yaa 3 yılda 5 kişi Allah son etsin yaşatmasın bir daha

Amin canım saol gerçekten çok ama çok zorr

Az önce geldik canım eşim uyudu bende size bakayım dedim:)

eşini uyutup bize gelen hatun git eşinle ilgilen uyandır onu
Kızlar yaa şaka gibi artık nişanlı bir hatunummm

:) çok güzel bir duygu demii

Canım üzüldüm böyle yapmalarına, ne gerek siz bencillikler var, kız tarafı erkek tarafı mı varmış artık, hayret bir şey Amaan artık sen evli mutlu bir kadınsın. Mutluluğun daim olsun
Canım benim çok tatlı olmuşsun, hep mutlu olun inşallah

Tatlım valla çok sinirlenmiştim ama hep stresten işte. Sonra unuttum bile. Onun da huyu böyle napalım, sağolsun gelmiş işte. Sakinliğimi korudum çok şükür. Zaten benim derdim ilgi sürekli bende olsun değildi, aksine ondan da pek hoşlanmam. Bana normal davranılması hoşuma gider. Ama dışlanmaktan da hiç hoşlanmam. Hele ki böyle zamanda daha da sinirlendirdi.
Size bi soru kızlar evlendikten sonra iki soyad mi kullancaksiniz yksa sadece eşinizin soyadınımi nedenini de belirtirseniz çok sevinirim çok karışık bu konuda kafsm
Ben ikisini de kullanmak istiyorum. Babamın soyadı sonuçta, ayrıca yıllardır da bu benim ismim olmuş ve ben geçmişine fazla bağlı yaşayan biriyim, ufacık anısı olan bir çöp olsun atamam çöpe. O yüzden soyadımı tamamen değiştirmek çok koyar.
Kizlar nerdesiniz?
Kuzu nişan telaşı vardı.
Benimde dış çekimimden bi resim atayım size:) daha almadım ama nette paylaşmış fotoğrafçı:)
Çok güzel bi gelin olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsin
Canım hiç duymadım öyle bişey kişinin memleketi nasıl değişsin ki? Ama evlendiğiniz yerin ilçesi nüfus cüzdanında verildiği yer olarak yazıyor onu mu dediler sana acaba?
Kütüğün eşinin kütüğüne geçiyor. Ben seviyodum kütüğümü ya, anamdan babamdan alır gibi diycem ama öyle oluyor zaten. Ay ben çok duygusal oldum böyle
Canım biraz kötü olduğunu okumuştum. Üzüldüm ama önemli olan zaten düzelmesi, ağzınızın tadı bozulmasın :)

Canım benim çok teşekkür ederim. Hadi hayırlısıyla düğününüzü yapmak da nasip olsun :)
Canım çok üzüldüm ya Allah geride kalanlarınıza bol sabır versin, günahlarını affetsin :/ Böyle durumlarda da hiç konuşamam, ne denir ki sözün bittiği yer İçinizi kararttım demişsin ama öyle şey olur mu, iyi kötü burada birbirimizin yanındayız sen iyi ol yeter ki

Sen gayet saygılı bir şekilde davranmışsın, ertelemesen ne olur, kutlayamadın ki içinden geldiğince, saygısızlık etmedin, cenazeyi unutup kendine odaklanmadın, olması gereken bir şeydi sonuçta. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Huzurlu olun inşallah

Kızlarrr nişanlandım geldiim
Çok güzel geçti. Aileler birbirini sevdi. Gelenler beni çok beğenmiş bu arada, sevgilim de çok güzel olmuştun diyor Masa düzenini hayal ettiğim gibi yapabildim. Sevgilim de çok yakışıklı olmuştuu İkimizin de gözünün içi gülüyordu, huzurlu bir akşam oldu. Ama beni istediklerinde babamı öperken benim gözümden bir yaşlar boşaldı anlatamam. Hiç beklemiyordum da. Rezil oldum vallahi. Yüzüklerimizi iki aile büyüğü taktı, babam da kurdeleyi kesti. Ya böyle anlatıyorum ama ne anlattığımı bilemiyorum. Çok çok mutluyum kızlar valla nazar değecek diye korkuyorum, hiç böyle geçeceğini beklemiyordum. Alnımızın akıyla tamamladık bu işi de. Artık ben de nişanlı bir hatunuum

Maşallah hayırlı uğurlu olsunn Allah tamamına erdirsin. Eee fotoğraf göremicekmiyiz ?

Allah tamamına erdirsin canım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…