Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim utandırmasın, aksilikler olmuş biraz ama sonrası güzel bitmiş hiç sıkıntı yapma
Canım ben sadece eşimin soyadını kullanıcam
Zor canım ben bile bazen diyorum gidicem ama annemi babamı özlücem,ama gitmesem illa burda oturalım desem sözlümde onu kabul etmicek biliyorum.Aramızda huzursuzluk olsunda istemiyorum.Babam da sağolsun çok anlayışlı siz nerede mutlu olucaksınız orada olun.Biz anne babayız tabii ki gelicez diyo.Haklı , bende çok arada kalıyorum ama olucak bir şekilde inşallah.Sözlümle bile anlaştım şimdiden her ay annemlere gidicez evlendiğimizde diye...
Canııııımmm , inan bende çok üzüldüm biliyosun moral bozukluğu ne demek

Keşke gerçekten yanında olabilseydim.Hepimiz nihayetinde toprağın altına gidicez,ölümün dönüşü yok alnımıza ne yazıldıysa o.Bol bol dua et,bende akşam gidince eve kuran okucam,inşallah Allahım kabul eder. Seni çok seviyorum.
Günaydın canım
@math27 Maşallah resimleriniz çok güzel Rabbim utandırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah
curlygirl
Hayırlısı olsun inşallah canım
Kızlar herkese yağmurlu bir pazartesi sabahından günaydın,inşallah bu haftamız geçtiğimiz haftadan daha güzel olur herşey için hakkımızda hayırlısı olsun , bol bol dua edelim...