- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Günaydın gelincikler :)
Canım benim tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. Bu tarz sıkıntılar olabiliyor. boşver takılma. benimde nişanımda sorun olmadı ama istememde sıkıntılar olmuştu nazarlık diyelim artık.sonuca odaklanalım yüzüğünüzü taktınız yolunuza bakın artık :) resimide çok beğendim harika görünüyorsunuz.
Canım senide tebrik ederim. Bugün fotoğraflarını bekliyoruz inşkuzenleri takma. bazen en yakınım dediğin insan bile bu tarz şeyler çekememezlik yaptığını görüyorsun. ama emin ol o komik duruma düşüyor. beni istemeye gelecekler dediğimde sevgilisi olduğunu bile bilmediğimiz kuzenimi aynı tarihte istemeye geldiler dolayısı ile ben ertelemek zorunda kaldım. ama gene o rezil oldu herkes özellikle yaptığının farkına vardı.boşver sen mutluluğuna bak. insanların seni çekememesi senin doğru yolda olduğunu gösterir
@math27 canım ya seni çok tebrik ederim. fotoğraflara bayıldım, sizde harika görünüyorsunuz. iyisiyle kötüsüyle kurtuldun artıkbalayının tadını çıkar
greenandblue senide çok merak ettim canım nasılsın acaba naptın?
hafta sonu nişanı olan başka gelincik varmıydı hatırlamıyorum ama benim içinde güzel geçen bir pazar oldu. Sanırım artık düğün yerimiz ve tarihimiz belli oldu. yarsın sözleşmemizi yapıyoruz. 09.08.2015 tarihimiz kızlar. Bugün sabahtan beri düşündükçe garip oluyorum ya. tarih belli değilken çok rahattım sanki çok zaman var gibi geliyordu. Şimdi bi telaş başladı, kalbimin ritmi değişti resmen ve sanki duygusal olmayada başladım bunlar normaldir inş
Kuzum bende yaşadım aynı şeyi insan bi tuhaf oluyor strese giriyor :)
Günaydın canım, biraz daha iyi sayılırım düne göre..Çok derinden etkiledi beni..Kendi canına kıyması..Zaten kimseye zararı yoktu..Yine kendine zararı oldu..Hiç gitmek istemedi askere zorla gönderdi kız arkadaşı, askere git evleniriz dönüşte diye..Birçok şey söyleniyor..Cebinden mektup çıkmış, asker arkadaşları kız arkadaşı ile kavga etti diye ifade vermişler..Komutanı almış ipten..İp bile değil ki inşaat demiri ile asmış kendini..Canı çok yanmıştır..Anlatsam neler neler var var..Dram içimden dram çıkıyor..
Canım ya okurken kendime engel olamadım ağladım, Rabbim ailesine yardım etsin
Nişanlım geldi aklıma bide rabbim korusun herkesi ne diyeceğimi şaşırdım
Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim utandırmasın, aksilikler olmuş biraz ama sonrası güzel bitmiş hiç sıkıntı yapma
Canım ben sadece eşimin soyadını kullanıcam
Zor canım ben bile bazen diyorum gidicem ama annemi babamı özlücem,ama gitmesem illa burda oturalım desem sözlümde onu kabul etmicek biliyorum.Aramızda huzursuzluk olsunda istemiyorum.Babam da sağolsun çok anlayışlı siz nerede mutlu olucaksınız orada olun.Biz anne babayız tabii ki gelicez diyo.Haklı , bende çok arada kalıyorum ama olucak bir şekilde inşallah.Sözlümle bile anlaştım şimdiden her ay annemlere gidicez evlendiğimizde diye...
Canııııımmm , inan bende çok üzüldüm biliyosun moral bozukluğu ne demekKeşke gerçekten yanında olabilseydim.Hepimiz nihayetinde toprağın altına gidicez,ölümün dönüşü yok alnımıza ne yazıldıysa o.Bol bol dua et,bende akşam gidince eve kuran okucam,inşallah Allahım kabul eder. Seni çok seviyorum.
Günaydın canım
@math27 Maşallah resimleriniz çok güzel Rabbim utandırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah
@brgulsen Hayırlısı olsun inşallah canım
Kızlar herkese yağmurlu bir pazartesi sabahından günaydın,inşallah bu haftamız geçtiğimiz haftadan daha güzel olur herşey için hakkımızda hayırlısı olsun , bol bol dua edelim...
Evet bende yaptım o anlaşmayı ama biz uzak olacaz her iki aileye de o yüzden heralde sürekli anneme bilet alıp yanıma getircem :) Ama hasretlik çok zor birşey, hayatımın bir parçası oldu resmen
Canım şöyle oldu,Cuma günü isteme vardı..isteme oldu, misafirler gitti..Bizde yatmaya hazırlanıyorduk..Hatta ben yatağa girdim tam uykuya dalıyordum..Bağırma sesine uyandım..Alt kata indik hemen..O sırada Komutan içeri girmiş vefat notunu okuyordu..Annesi de aşağıdaki ambulansların içine bakmaya inmiş, yaralı sanmış..Cuma günü akşam 7 de vefat etmiş..haberi gece 12 de geldi..
Bizimde ertesi gün nişan vardı biliyorsunuz..Ya iptal edecektik en az 3 ay..Aklımıza başka birşey gelmedi..En son benim aklıma erkek arkadaşımın evinde yüzüğü takıp, hemen geri gelmek geldi..Çünkü herkes şehir dışından gelmişti..pazar günü dönecekti..Apar topar çıktık evden 2 de yüzüğü taktık, birçok misafirin gelişini iptal ettik..4 te de geri geldik işte..Belki çoğunuz hem cenaze var bu kadar üzüldüğünü söylüyorsun, hemde nişanı yapmışsın diyeceksiniz..Ama 3 ayda geçse ben kendi evimde yine nişan yapmazdım.
Sen kim ne der diye bakma canım benim en doğrusunu yapmışsın, üzme kendini artık böyle olması gerekiyormuş demek ki
amcamın kızı evlendiğinde kınasının olacağı gün dedem vefat etmişti iptal oldu eşinin memleketinde düğünü oldu kimse gitmedi, zor böyle şeyler