2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzum bende yaşadım aynı şeyi insan bi tuhaf oluyor strese giriyor :)

Canım ya okurken kendime engel olamadım ağladım, Rabbim ailesine yardım etsin
Nişanlım geldi aklıma bide rabbim korusun herkesi ne diyeceğimi şaşırdım kavga etmemeye karar verdim

Evet bende yaptım o anlaşmayı ama biz uzak olacaz her iki aileye de o yüzden heralde sürekli anneme bilet alıp yanıma getircem :) Ama hasretlik çok zor birşey, hayatımın bir parçası oldu resmen

Sen kim ne der diye bakma canım benim en doğrusunu yapmışsın, üzme kendini artık böyle olması gerekiyormuş demek ki
amcamın kızı evlendiğinde kınasının olacağı gün dedem vefat etmişti iptal oldu eşinin memleketinde düğünü oldu kimse gitmedi, zor böyle şeyler

o daha kötü canım yhaaa Allah ailesine sizlere sabırlar versinn

Mecbur yapılıcaktı canım o nişan ha şimdi ha sonra benim nişanımda daha erken olucaktı ama babamın akrabası ölünce beş gün önce erteledik yer falan tutulmuştu tabi. Bi kaç ay sonra ölen kişinin ailesi yapın artık dedi sonuç ta ikiside Allahın emri

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah canım ölümde evlilikte Allahın emri her ikiside olacak. Nie yadırgayalımki.

bende tam aynı şeyi yazdım canım :)

YEKTA61 bu arada neden rahatsız olalım canım öyle düşünme derdini paylaşacaksın tabi ki bizde paylaşıyoruz sıkıntılarımızı, sen iyi ol yeter bize

Hem akraba, hem komşu..Tüm tanıdıklar ortak..Zaten başka seçim yapamazdım.. Pazar günü defnettik..cumartesi öğlen 2 de yaptık..Çünkü bizim evde cenaze evi sayıldı..Babamın kuzeninin oğluydu..Öyle acı ki..Nişan hazırlıkları,cenazeye nasip oldu..Allahım bu acıyı tekrar yaşatmasın..Ailesine sabır versin..Nur içinde yatsın..

İnşallah hepimizin düğünü huzurlu geçer..Umrumda değil zaten nişanın aceleye gelmesi.

Çok üzüldüm ağlamana sebep olduğum için. Allahım sabır versin inşallah ailesine..Canım kavga etme,inan hayat çok garip..herşey bir anlık..Rabbim nişanlını sana nasip etsin..Allah sevenleri ayırmasın.

Doğru söylüyorsun..Bizim durumu biliyorlardı zaten..onlarda yapın dedi kendi evinizde..Biz öyle kesinlikle yapmayız dedik..Allah bir daha yaşatmasın ne diyeyim..nasıl dua edeceğimi şaşırdım

Üzülme canım benim ya ben ölüm konusunda bayağı hassasım son 3 yılda ailemizden 5 kişiyi defnettik. Artık ölüm lafına bile ağlıyorum. Çok kavga etmioruz aslında o aşamaları geçtik ama şimdi çok korktum Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.

Allah rahmet eylesin canım..gelince üst üste geliyor bazen..Amin canım..

Günaydın canım bende de aynı korku var, hastalarımız var yaşlılarımız var hatta günlerdir ölüm döşeğinde olan bi yakınımız var gerçekten insanın aklına kötü şeyler geliyor malesef olacğı varmış sana da malum olmuş bu durum Allah rahmet eylesin ona ve senin düğününde yüzünü güldürsün

İnsanın ağzının tüm tadını kaçırıyor böyle olaylar, ölüm falan.. Malesef hayatın en gerçeği de o. Depresyona girmiştir muhtemelen, kolay değil kişinin kendi canına kıyması. Ailesi sizler kız arkadaşı ne durumdadır şimdi Allah sabır versin, gençlerin ölümü çok acı yaşlılara üzülüyorsun ama gençler çok kötü oluyor yaa Allah sabır versin canım hepinize dediğin gii denecekte bişey yok dua etmekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…