2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım benim Allah yaşatmasın inşallah..Benim maalesef hislerim çok kuvvetlidir.hatta evde konuşturmaz kimse beni..Zaten bu olay olunca herkes tuhaf oldu korktuğun başına geldi dediler.

Aynısı bana da olmuştu canım tarihi aldığın an sanki bir hafta sonrasıymış gibi yakın geliyor insana haklısın daha 7 ayın var ne kadar 7 gün gibi görünse de

Çok teşekkür ederim canım:) dışarısı yağmurluydu bizde otelde yaptık dış çekimi:) önce istemedimde sonra çok beğendim:)
Harika bi mekan canım bayıldım tek kelimeyle, hele fotoğrafçında süper ayarlamış ışığı falan.. Bende eğer ayarlayabilirsem adile sultan kasrında çekim yaptırmak istiyorum hep hayalimdi ama hem ücretli hem de ayarlanır mı bilmiyorum

Orya cansın sen

Çok kötüydü ya, anlatsam az kalır her cümle..tarif edilemez..Bir oğlu daha var..Rabbim ona uzun ömürler nasip etsin..Zaten istemedi gitmeyi..Psikolojik tedavi görüyordu..Annesi anlattı..Kavonozların içine karıncaları koyarmış, komutanı napıyosun dediğinde karıncalar benim askerlerim sıraya diziyorum onları diyormuş..Annesine de diyormuş anne bak ben böyle yapıyorum beni izine göndersinler diye..Zaten devamlı hava değişimi alırdı..Komutanlarından çok memnunmuş öyle söylermiş..çok rahatmış askerliği..Kimse karışmazmış..serbestmiş herşey ona..İntihar ettiği akşam müzik dinlemiş, arkadaşları da rahatsız etmek istememiş..Bir daha yanına gittiklerinde asmış kendini..Bizim anlamadığımız zaten izine gelecekti, cenazesi olduğı gün. niye böyle birşey yaptı?

Yok yok anlıyorum canım böyle bişey kolay kolay atlatılmaz aynısı benimde başıma gelse Allah korusun hepimizden uzak etsin Allah ama 3 ay sonra bende evimde yapamazdım nişan.. Bence doğru yapmışsınız millleti şehir dışına boş boş göndermekte kötü olurdu aile içinde olmuş Allah tamamına erdirsin canım

Canım sizin ölümlere de Allah rahmet eylesin çok zor yaa 3 yılda 5 kişi Allah son etsin yaşatmasın bir daha

Canım benim Allah yaşatmasın inşallah..Benim maalesef hislerim çok kuvvetlidir.hatta evde konuşturmaz kimse beni..Zaten bu olay olunca herkes tuhaf oldu korktuğun başına geldi dediler.
Altıncı hissin kuvvetli demek ki içine doğuyor olacak şeyler bazen bana da oluyor çok zor yaa kesin bişey olacak diyorsun ağzının tadı gidiyor birden
Ya psikolojisi bozuk olunca özgür bıraksalar da bişey ifade etmez ki çocuğun içi sıkıtılı.. Gerçekten ilginçmiş o kaar izine gelmek isteyen çocuk izne geleceği gün intihar etmesi.. Canım nerde yapıyordu askerliği? Birde uygun olur mu sormam bilmiyorum ama mektupta neler yazmış, tamamen kız arkadaşıyla tartışmalarından mı bahsetmiş?
Canım teşekkür ederim, neden öyle söyledin..
Çok candansın o yüzden geldiğinden beri farkındayım çok samimi, duyarlısın

Çok teşekkür ederim canım , buradaki herkes sanal olsa bile arkadaşım gibiler . O yüzden bende böyle olaylar olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum..Teşekkür ederim.
Evet tuhaf ya sanki gerçekten oturup kıonuşuyormuşuz gibi oluyor, şahsen şu ara sizden daha yakın arkadaşım yok harbiden bikaç arkadaşım var zaten onlarda hep şehir dışında yaşıyorlar öyle de asosyalim

Estağfurullah canım .. Burada konuşmamız güzel oluyor tabii ki..

Amin canım benim, hepimiz için hayırlısını, huzurlusunu nasip etsin ALLAH..Tek korkum insanlar beni yanlış anlar diye..

Kaçıyordu askerlikten..Ben askere gitmicem, gidip en güzel zamanlarımı orda harcamak istemiyorum diyordu..Gittiğinde de beni buraya gönderdiniz ölümü teslim alırsınız demiş teyzesine..Mardinde yapıyordu canım..Çarşı iznine bile çıkarmazlarmış..kendine zarar verir diye.Almayacaklardı askere, gitti de ne oldu ki?Ahh bu mahalle baskısı yokmu , askere gitmeyene adam denmez bilmem ne! Hep baskıdan gitti çocuk..Zar zor kız arkadaşı ikna etmiş, git gel evleniriz demiş..Ama söylenene göre çok tartışıyorlarmış, kız arkadaşı ayrılmak istemiş..Telefonla konuşmuş kız arkadaşı ile,kendimi öldürücem sende o vicdan azabı ile yaşayacaksın demiş..Sanırım mektupta da kız arkadaşı yüzünden olduğu yazıyormuş..Savcılık el koydu şimdi olaya, otopsi sonucunu bekliyorlar..Birde dinlemeye alınmış telefonları,inceleyecekler şimdi o mektubu kendimi yazdı diye..Çünkü zaten izine gelecekti dün..Şüpheli bulundu intiharı..

Hay Allahım canım benim sen anlattıkça tüylerim diken diken oluyo valla çok zor birşey Öyle şey mi olurmuş askere gitmeyene adam denmez(miş) ... Bedelli yapanlar adam olmuyor mu yani.. Töbe estağfurullah...

canım çok eneresan ya benim nişanlım askerdeyke bir kaç tane arkadaşları çürük raporu alarak evlerine gödnerildiler. ve gerçekten çok normal insanlarmış ama böyle numarlar yapıp falan aldılar raporları. Anlamsız ya bu çocuğun psikolojisinin gerçekten kötü olduğunu nasıl farkedemezler

Dediğim gibi canım, hep baskı yüzünden gitti askere..23 yaşındaydı zaten..1 yıl boyunca kaçtı askerlikten..Sonra kız arkadaşı askere git gel evleniriz deyince gitti o da..Herkes farkındaydı da işlerine gelmedi..Ama komutanlarından hep iyi bahsetmiş ailesine..Komutanı da geldi cenazesine.Benimde anlamadığım kızın haberinin olmaması..Cuma gece 4'te aradılar kızı, biz ulaşamadık sen konuştun mu diye..Kız arkadaşıda cuma akşamı 4 te konuştuk iyiydi falan demiş..Yalan söylemesini engellemek içinde öldüğünü söylememiş kardeşi..Ama ortada bir şüphe var onun peşine düştüler şimdi..Kız arkadaşı da geldi cenazeye çok kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…