Bende bakmştm ona 1500-2000 arası bi fiyat biçiyolar izmirde sokakta bile yapılan kınalara gelip süsleme yapıyolar cok hoş oluyo kına yerine karar versem direk o şeklde yapıcam cnkü zaten kendimiz bişeyler alıp ayarlayamaya kalksak aynı para olucak :)ben kına için organizasyon firması düşündüm nasıl olur bilmiyorum ama etrafımda daha önce böyle yapan kimse olmadı :)
700 e bile buldum ama emin olamadım çok ucuz geldi şaşırdımBende bakmştm ona 1500-2000 arası bi fiyat biçiyolar izmirde sokakta bile yapılan kınalara gelip süsleme yapıyolar cok hoş oluyo kına yerine karar versem direk o şeklde yapıcam cnkü zaten kendimiz bişeyler alıp ayarlayamaya kalksak aynı para olucak :)
gidip yaptıkları kına organizasyonlarını izleyebiliyosun canım suarada illaki vardır iyice kışa girmeden bi bak bi görmekte fayda var :)700 e bile buldum ama emin olamadım çok ucuz geldi şaşırdım
resimleri filan güzel görünüyo ama gitmekte fayda var tabi :)gidip yaptıkları kına organizasyonlarını izleyebiliyosun canım suarada illaki vardır iyice kışa girmeden bi bak bi görmekte fayda var :)
bence gayet mantıklı :) hangi otellere baktınız kuzum :)
günaydınn kuzum resmi var mı :)
merhabaa sende hoşgeldin aramızaaa
3 üde ciddi oteller ama güzel seçimler lisede turizm okudumdaRadisson blu, holiday inn, ramada hotel canım :)
merhaaa hoşgeldinnnmerhaba kızlarr♥
İşte budur :) benim 4ayda yapacam liste :)bi liste yaptım kızlar
düğün mekanı
organizasyon firması
menü-pasta seçimi davetiye
davetli listesi-oturma planı
fotoğrafçı-mekan seçimi
kuaför
nikah şekeri
nikah işlemler
nikah şahidi
gelinlik
kuşak
çiçek
ayakkabı
takılar
damatlık
ayakkabı
ulaşım
gelin arabası
arabalara havlu
para zarfları
balayı hazırlıkları
davul zurna
dans kursu
müzik seçimleri...
unuttuğum bişey var mı acaba tüm bunlarla ugraşırken kına mekanı ve organizyon firması bulmam ve ev için ugraşmam gerekicek
benimde 5 ay içinde yapmam gerekiyor nasıl olcaksaİşte budur :) benim 4ayda yapacam liste :)
hoşbulduk nasılsınız :)merhaaa hoşgeldinnn
Senin öeyizin var benim hiç bişe yok ortada :) işin kötüsü ne istediğimi bile nilmiyorumbenimde 5 ay içinde yapmam gerekiyor nasıl olcaksa
iyiyim sen nasılsın :)hoşbulduk nasılsınız :)
nolcaksın sen böyle merak ediyorumSenin öeyizin var benim hiç bişe yok ortada :) işin kötüsü ne istediğimi bile nilmiyorum
Ya canım şimdi araştırdam bile çıkıp alamıyorum o yüzden bakıp almam lazım. Salon için aklımda 2tane fikir var geriside bilmiyorum ne olacak :)nolcaksın sen böyle merak ediyorum
salon için aklında ne var :)Ya canım şimdi araştırdam bile çıkıp alamıyorum o yüzden bakıp almam lazım. Salon için aklımda 2tane fikir var geriside bilmiyorum ne olacak :)
Normal düğün salonu canım :) kış olacak zaten başka alternatifim yoksalon için aklında ne var :)
iyiyim ben de canım kendini tanıtır mısın? :)iyiyim sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?