• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy kıyamam yaa:)

aman dikkat et :)
valla bende bayramda oturcam evde onların ailesi çok kalabalık gelen giden eksik olmuyo bizim evede kimse ugramaz gibi:KK70:

Biz de bayramın 3. günü gibi buluşmayı düşünüyoruz, aileler de ayrı şehirler de olunca maalesef yine 1 gün görüşebilcez :/

ohh hayat size güzel canım hep böyle olunn♥
ne yapalım sabah ben de kpssye girdim şansımı denemek istedim sınavdan çıktım malum nişanlım yanımda değil, kayınvalidemler de bugün şehir dışındaydılar onlara da gidemedim evde pinekledim bütün gün :D
enişte dönsün sizde bol boll gezersiniz canım :)

Biz de bayramın 3. günü gibi buluşmayı düşünüyoruz, aileler de ayrı şehirler de olunca maalesef yine 1 gün görüşebilcez :/
bi gün bile farkediyo canım biz bayadır adam akıllı vakit geçiremiyoduk işi yüzünden geliyodu bi yemek yiyoduk doğru eve bırakıyodu beni gıcık oluyorum bu duruma:63:

merhaba tatlım hoşgeldin
birbirine yakın tarihlerimiz olacak heralde
bizimde söz nişan şubat mart gibi düğün ağustosda hazırlıkların ne alemde var mı bişeyler biz nişanı bekliyoruz düğün hazırlıkları için ben kendi kendi kendime çeyiz nişan hazırlıkları filan yapıyorum :)
canım ben daha tek bir çöp almadın:( nerden başlıcam ne yapacağım bilmiyorum.Hala nişanı evde mi salonda mı yapsam dıye düşünüyorum. Kızlar siz ne dersiniz bizim akrabalar uzakta nişana gelirlerse kınaya gelemezler düğün sakaryada olcak inşallah.Tuttuğum mekanın boş kalması korkum.
canım bu arada neler aldın nerden başladın yanı:)))

canım ben daha tek bir çöp almadın:KK43: nerden başlıcam ne yapacağım bilmiyorum.Hala nişanı evde mi salonda mı yapsam dıye düşünüyorum. Kızlar siz ne dersiniz bizim akrabalar uzakta nişana gelirlerse kınaya gelemezler düğün sakaryada olcak inşallah.Tuttuğum mekanın boş kalması korkum.

Sakaryalı mısın canım?

inşallah canım yaa :) bakalım bayramda bir ümidim var gelir belkiii :)) öyle umuyorum yani♥
ayyy inşalah gelirde azcık hasret giderirsiniz canım ya:KK68:

canım ben daha tek bir çöp almadın:KK43: nerden başlıcam ne yapacağım bilmiyorum.Hala nişanı evde mi salonda mı yapsam dıye düşünüyorum. Kızlar siz ne dersiniz bizim akrabalar uzakta nişana gelirlerse kınaya gelemezler düğün sakaryada olcak inşallah.Tuttuğum mekanın boş kalması korkum.
anladım canım :)
çeyiz olarak ilk yatak odası için gerekenleri aldım(istersen ayrıntılı listemi gönderirim sana)
söz nişana gelince
biz sadece aileleri tanştırdık bayramdan sonrada biz onlara gidicez kısmetse...
şubat mart gibi söz nişan diyorum ya
ilk önce gelicekler beni istiycekler kahveler yapılcak babam tamam verdim diycek:)
bir hafta sonra tekrar gelicekler alyanslarımız takılcak inşallah...
o bir hafta içinde kıyafetimiz alyanslarımız alıncak hediyeliklerim son haline kavuşacak :)
söz nişan yaptıklarım mantar tıpalı şişelere renkli kum doldurdum minik yastıklar hazırladım içine sabun rendesi ve elyaf koydum :) çok yakınlara havlu ve sabun hazırladım onlar için keseler diktirdim aynalı tepsi aldım
söz mendillerini hazırlattım
damat bohçasını hazırladım
ben baya hazırım ufak tepek eksiklerim var onları hallediyorum işte:)
yerinde olsam salon nişanı yapmazdım evde küçük güzel ayrıntılarla takardım yüzükleri böylece hem kınamda hem düğünümde herkes olurdu hem mekanlarda pahalı :)

ayyy inşalah gelirde azcık hasret giderirsiniz canım ya:KK68:

anladım canım :)
çeyiz olarak ilk yatak odası için gerekenleri aldım(istersen ayrıntılı listemi gönderirim sana)
söz nişana gelince
biz sadece aileleri tanştırdık bayramdan sonrada biz onlara gidicez kısmetse...
şubat mart gibi söz nişan diyorum ya
ilk önce gelicekler beni istiycekler kahveler yapılcak babam tamam verdim diycek:)
bir hafta sonra tekrar gelicekler alyanslarımız takılcak inşallah...
o bir hafta içinde kıyafetimiz alyanslarımız alıncak hediyeliklerim son haline kavuşacak :)
söz nişan yaptıklarım mantar tıpalı şişelere renkli kum doldurdum minik yastıklar hazırladım içine sabun rendesi ve elyaf koydum :) çok yakınlara havlu ve sabun hazırladım onlar için keseler diktirdim aynalı tepsi aldım
söz mendillerini hazırlattım
damat bohçasını hazırladım
ben baya hazırım ufak tepek eksiklerim var onları hallediyorum işte:)
yerinde olsam salon nişanı yapmazdım evde küçük güzel ayrıntılarla takardım yüzükleri böylece hem kınamda hem düğünümde herkes olurdu hem mekanlarda pahalı :)
canımm maşallah herseyı hazırlamışsın gerçekten:)resımlerını gönderebilir misin:)benim arkadaşım sabunlardan yapıyor nişanda sabun yapıcaz kutu kurdele ve yarısını da kokulu taşlardan yapmayı düşünüyoruz.Eşya işini en sona bıraktık canım nişandan sonra evlenmeye yakın gidip alıcaz,ben şuan sadece mutfak eşyası işte alcam yavaş yavaş:)kafam bi karışık anlatamam :)))bızım bide şöle bi durum var urfaya atandı öğretmen olarak 15 tatilde yapılcak herşey bohça isteme nişan :)

canımm maşallah herseyı hazırlamışsın gerçekten:)resımlerını gönderebilir misin:)benim arkadaşım sabunlardan yapıyor nişanda sabun yapıcaz kutu kurdele ve yarısını da kokulu taşlardan yapmayı düşünüyoruz.Eşya işini en sona bıraktık canım nişandan sonra evlenmeye yakın gidip alıcaz,ben şuan sadece mutfak eşyası işte alcam yavaş yavaş:)kafam bi karışık anlatamam :)))bızım bide şöle bi durum var urfaya atandı öğretmen olarak 15 tatilde yapılcak herşey bohça isteme nişan :)
bizde büyük eşyaları düğün hazırlıklarını şubatta sonraya bıraktık canım...
ben şimdi mutfagı küçük elektrikli aletleri bitirme derdindeyim en azından onlarla ugraşmayız...
bizimde 15 tatilde yada sonrasında olcak büyük olasılıkla :)
onur 222.jpg yastıklarım
onur 170.jpg şişelerim bunlar için etiket hazırlancak asetat kutulara konulcak 50 adet:)
DSCN6694.jpg havlu ve sabunlarım 10 adet keselere konulcak:)
IKEA-Agen-BUYUK-HASIR-SEPET-30x30x24-Ikea_Market__35343621_0.jpg hediyelikleri dağıtmada kullanılcak hası sepet:)
onur 024.jpg tepsim makası ve yükseltileri eksik şu an :)
onur 333.jpg söz mendillerim :) onur 276.jpg çok begendiğim bohça seti kıyafet kılıfı bakım seti için kutu terlik havlu lif lavanta için keseler bide büyük bohçası olucak:) son olarak süslenicek :)
onur 290.jpg bohça için aldıklarım :) bakım seti terliği ve günlük kıyafeti eksik :)
onur 344.jpg onur 346.jpg buda seccade takımı:)

canımmm maşallah hepsi çok güzeller ya:) çoooook teşekkür edıyorum üşenmemiş koymuşsun cok sagol fikir oldu banada :)
en gereksız detaydan başlıcam galiba sabunlardan :) açıkçası ben bu sene evlenmeyı düşünmüyordum uzağa gidince eş durumundan gelmesi için bu sene yapmaya karr verdik:)

Ben Sakaryalıyım ondan sordum :) Bu arada ben de önce mutfağın incik cincik eşyalarını almakla başladım çeyize :)
hımmm nerden alıyosun canım atyorum madame coco indiirm fılan mı takip ediyorsun yoksa Eminönü mü direk :)ya onları bide koycak yer lazım evde yer yok:P

İnternetten alıyorum canım, markafoni olsun, instagram hesapları olsun. Evde yer kalmıyor valla.. :p
anladım canım bende bakıyorum mesaj gelıyo ındırım fılan markaların,birbrmize haber verelim şu şurda ınmiş fılan gecen mesala madame coocdan 40 a battanıye aldım ck da güzel takıp etmek gerek:)

canımmm maşallah hepsi çok güzeller ya:) çoooook teşekkür edıyorum üşenmemiş koymuşsun cok sagol fikir oldu banada :)
en gereksız detaydan başlıcam galiba sabunlardan :) açıkçası ben bu sene evlenmeyı düşünmüyordum uzağa gidince eş durumundan gelmesi için bu sene yapmaya karr verdik:)
kişi sayısına karar ver önce canım dışarda mı evde mi olcak diye gerisi gelir :)
ben çeyiz işinide baya hallettim hep indirimlerden aldım :)

İnternetten alıyorum canım, markafoni olsun, instagram hesapları olsun. Evde yer kalmıyor valla.. :p
anladım canım bende bakıyorum mesaj gelıyo ındırım fılan markaların,birbrmize haber verelim şu şurda ınmiş fılan gecen mesala madame coocdan 40 a battanıye aldım ck
benim de nişanlım sakaryalı canım :) ben de oraya evleniyorum düğünüm mayısta :)
ayyy cok sevindimm:) baktınızmı sakaryada düğün yeri:)

Back