- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende evde kendime yer açmaya çalışıyorum :)kızlarrrrrrrrrrr merhaba neler yapıyorsunuz, ben bugün çok yoğundum işten başımı kaldırıp giremedim, gün bitiyor ama işler bitmedi ama ben bittim beynim durdu resmen
mekanla konuşucam zaten genelde kına yapılan bi yer ek olarak bişeyler kendimce ayarlıcam canım çok şaşalı istemiyorum kınaları nedense sevemiyorum ama adettenkızlar kına için organizasyon firması düşünüyo musunuz
ben sade bi mekan bulucam özellikle kına mekanı hiç bilmiyorum :)mekanla konuşucam zaten genelde kına yapılan bi yer ek olarak bişeyler kendimce ayarlıcam canım çok şaşalı istemiyorum kınaları nedense sevemiyorum ama adetten
iyi akşamlarrr tatlımmm:)Hatunllaaarrrrr iyi akşamlaarrrr
iyi akşamlar tatlım :) üzülme gönlünüzce olur inşallah bi yer başka bakacak mekanlar varsa araştırın az daha canımEe naptınız bakalım? Biz bugün sevdiceğimle 3 tane otel gezdik düğün mekanı aradık. Biri fena değğil diğerleri çok uçuktu fiyatları yaaa
Ya bakıyoruz tabi ama ben otelde düğün istiyorum yaaiyi akşamlar tatlım :) üzülme gönlünüzce olur inşallah bi yer başka bakacak mekanlar varsa araştırın az daha canım
bi kere oluyo tabi istediğin güzel olsun canım ne kadar ki fiyatlar ?Ya bakıyoruz tabi ama ben otelde düğün istiyorum yaa
250 kişi ortalama 30 bin - 40 bin tl mümkünatı yok yanibi kere oluyo tabi istediğin güzel olsun canım ne kadar ki fiyatlar ?
oteller biraz tuzlu oluyo tatlım ya güzel bi balo salonu yok mu öyle düşünsen otel salonlarından daha güzel mekanlar var bence yazık bu fiyat yaa ben on bine acıyorum hala içim gidiyo250 kişi ortalama 30 bin - 40 bin tl mümkünatı yok yani
Yok canım zaten bu fiyata hayatta ayarlayamam kuzucuğuma :) acırım bizim bütçe en fazla 16 bin o da zoroteller biraz tuzlu oluyo tatlım ya güzel bi balo salonu yok mu öyle düşünsen otel salonlarından daha güzel mekanlar var bence yazık bu fiyat yaa ben on bine acıyorum hala içim gidiyo
aslında düğünler alman usulü olsa yemekli düğün yapsak herkes menüsünün fiyatını verse bizda azıcık rahat etsek bence alternatif çok bunlarda içinde yoksa oteli satın almayacağınıza göre 30 bin çok değil miÖyle yaa bide çoğu yerde paketin içinde müzik, fotoğraf vs. olmuyor en uğraşmak istemiyorum tek tek onlarla yaa ilk günden sıkıldım valla
O usule bayıldımmm ne güzel ya düğüne katılmak isteyenler kendi ceplerinden bir nevi akşam yemeği yiyecekler aynı zaman da vay beaslında düğünler alman usulü olsa yemekli düğün yapsak herkes menüsünün fiyatını verse bizda azıcık rahat etsek bence alternatif çok bunlarda içinde yoksa oteli satın almayacağınıza göre 30 bin çok değil mi