• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyiyim ben de canım kendini tanıtır mısın? :)
21 yaşındayım canım okuyorum son senem :)
çeyiz söz nişan hazırlıkları benden sorulur:KK70:
2 yıla yaklaşan bi ilişkim var sadece aileler tanıştı şubat mart gibi söz nişan ağustos gibide düğün diyoruz :)
sende durumlar ne :)

21 yaşındayım canım okuyorum son senem :)
çeyiz söz nişan hazırlıkları benden sorulur:KK70:
2 yıla yaklaşan bi ilişkim var sadece aileler tanıştı şubat mart gibi söz nişan ağustos gibide düğün diyoruz :)
sende durumlar ne :)
ben nişanlıyım canım aynı zamanda 94/2 asker yareniyim 2015 Mayısta sevdiceğim gelicek en erken Ekim Kasım gibi görünüyor ama nasip tabi daha erken de olabilir geçte şuan tek dileğim sağ salim askerimin gelmesi :))

ben nişanlıyım canım aynı zamanda 94/2 asker yareniyim 2015 Mayısta sevdiceğim gelicek en erken Ekim Kasım gibi görünüyor ama nasip tabi daha erken de olabilir geçte şuan tek dileğim sağ salim askerimin gelmesi :))
günaydınn inşallahh canım tüm askerlerimiz sağ salim gelirr başta senin ki :)

merhabaaa kızlar ben de giremiyorum fazla rahatsızım biraz :( kpss falan kötü bi haftasonu geçiriyorum siz neler yapıyosunuz ?

merhaba kızlar bende geldim:)matematik öğretmeniyim
nişan ocak ayı, kısmetse düğün ağustos:):D

Selamlar kızlar..

slm kızlar..bugün çok kötü bi hava var ya..kasvetliii :KK53:

kızlar selamm nasılsınızz napıyosunuzz? :D

merhabaaa kızlar ben de giremiyorum fazla rahatsızım biraz :KK43: kpss falan kötü bi haftasonu geçiriyorum siz neler yapıyosunuz ?

merhaba hatunlar bugün izin verdim kendime
sevgilimde geldi istiklale gittik böyle havalarda çok başka oluyor
film izledik yemek filan yedik eve geldim
çok iyi oldu bayadır böyle uzun vakit geçirmemiştik
siz neler yaptınız :)

merhaba kızlar bende geldim:)matematik öğretmeniyim
nişan ocak ayı, kısmetse düğün ağustos:):D
merhaba tatlım hoşgeldin
birbirine yakın tarihlerimiz olacak heralde
bizimde söz nişan şubat mart gibi düğün ağustosda hazırlıkların ne alemde var mı bişeyler biz nişanı bekliyoruz düğün hazırlıkları için ben kendi kendi kendime çeyiz nişan hazırlıkları filan yapıyorum :)

Evde kös kös oturdum hatun napiim :KK43:

bende sınavda görevliydim... sınav bitti kız daha optık forma genel kültür cevaplarını geçirmemşti yaa..eli ayağı titriyordu hocam lütfen lütfenn diye diye hızlı hızlı geçrdi

bende sınavda görevliydim... sınav bitti kız daha optık forma genel kültür cevaplarını geçirmemşti yaa..eli ayağı titriyordu hocam lütfen lütfenn diye diye hızlı hızlı geçrdi
ayyy kıyamam yaa:)
Daha iyiyim canım, yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum.

Hem ben de bayramda eve gidince sevgilimle gezicem kiii :63:
aman dikkat et :)
valla bende bayramda oturcam evde onların ailesi çok kalabalık gelen giden eksik olmuyo bizim evede kimse ugramaz gibi:KK70:

ohh hayat size güzel canım hep böyle olunn♥
ne yapalım sabah ben de kpssye girdim şansımı denemek istedim sınavdan çıktım malum nişanlım yanımda değil, kayınvalidemler de bugün şehir dışındaydılar onlara da gidemedim evde pinekledim bütün gün :D

Back