- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
21 yaşındayım canım okuyorum son senem :)iyiyim ben de canım kendini tanıtır mısın? :)
ben nişanlıyım canım aynı zamanda 94/2 asker yareniyim 2015 Mayısta sevdiceğim gelicek en erken Ekim Kasım gibi görünüyor ama nasip tabi daha erken de olabilir geçte şuan tek dileğim sağ salim askerimin gelmesi :))21 yaşındayım canım okuyorum son senem :)
çeyiz söz nişan hazırlıkları benden sorulur
2 yıla yaklaşan bi ilişkim var sadece aileler tanıştı şubat mart gibi söz nişan ağustos gibide düğün diyoruz :)
sende durumlar ne :)
Neresi canım burası başta hangi şehir?EVETT EVETT COK MUTLU OLDUM YA FİYATTA DA SIKNTI YOK 12500 GİBİ BİŞEY OLUCAK ANNELEREDE GÖSTERİP TUTCAZ VE BU DERTTE BİTMİŞ OLCAK :) :)
günaydınn inşallahh canım tüm askerlerimiz sağ salim gelirr başta senin ki :)ben nişanlıyım canım aynı zamanda 94/2 asker yareniyim 2015 Mayısta sevdiceğim gelicek en erken Ekim Kasım gibi görünüyor ama nasip tabi daha erken de olabilir geçte şuan tek dileğim sağ salim askerimin gelmesi :))
amin inşallah canımm tünaydın :))günaydınn inşallahh canım tüm askerlerimiz sağ salim gelirr başta senin ki :)
Selamlar kızlar..
slm kızlar..bugün çok kötü bi hava var ya..kasvetliii
kızlar selamm nasılsınızz napıyosunuzz?
merhabaaa kızlar ben de giremiyorum fazla rahatsızım birazkpss falan kötü bi haftasonu geçiriyorum siz neler yapıyosunuz ?
merhaba tatlım hoşgeldinmerhaba kızlar bende geldim:)matematik öğretmeniyim
nişan ocak ayı, kısmetse düğün ağustos:)
merhaba hatunlar bugün izin verdim kendime
sevgilimde geldi istiklale gittik böyle havalarda çok başka oluyor
film izledik yemek filan yedik eve geldim
çok iyi oldu bayadır böyle uzun vakit geçirmemiştik
siz neler yaptınız :)
iyileştin mi canım sen :)Evde kös kös oturdum hatun napiim
iyileştin mi canım sen :)
ayyy kıyamam yaa:)bende sınavda görevliydim... sınav bitti kız daha optık forma genel kültür cevaplarını geçirmemşti yaa..eli ayağı titriyordu hocam lütfen lütfenn diye diye hızlı hızlı geçrdi
aman dikkat et :)Daha iyiyim canım, yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum.
Hem ben de bayramda eve gidince sevgilimle gezicem kiii
ohh hayat size güzel canım hep böyle olunn♥merhaba hatunlar bugün izin verdim kendime
sevgilimde geldi istiklale gittik böyle havalarda çok başka oluyor
film izledik yemek filan yedik eve geldim
çok iyi oldu bayadır böyle uzun vakit geçirmemiştik
siz neler yaptınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?