bendee bendee hala teyze diyorum kadınaa :) :)neler geldi canım paylaşır mısın ? :)
yaa kızlar birde şu var anne baba deme sorunsalı nasıl yapıcaz bunu ben hala demedim kafama da takılmıyo değil
bence gayet mantıklı :) hangi otellere baktınız kuzum :)O usule bayıldımmm ne güzel ya düğüne katılmak isteyenler kendi ceplerinden bir nevi akşam yemeği yiyecekler aynı zaman da vay be
günaydınn kuzum resmi var mı :)Günaydın kızlaaaarrrr dün salonu görmeye gittikkk bayıldımmm sanırım tutcazz 2014 de yenileniyomuş o haline dha bi bayıldımmm ay çok rahatım şimdiii :):)
merhabaa sende hoşgeldin aramızaaaMerhabaa :)
bende mayıs 2015 gelini oluyorum inşallahh :)
VAAR VARR CANIM AMA Bİ TANE HEMEN YOLLUYORUMM :)bence gayet mantıklı :) hangi otellere baktınız kuzum :)
günaydınn kuzum resmi var mı :)
merhabaa sende hoşgeldin aramızaaa
VAAR VARR CANIM AMA Bİ TANE HEMEN YOLLUYORUMM :)
baya şık bi yere denziyo canım bulmuşsunuz sonunda çok sevindim :)
EVETT EVETT COK MUTLU OLDUM YA FİYATTA DA SIKNTI YOK 12500 GİBİ BİŞEY OLUCAK ANNELEREDE GÖSTERİP TUTCAZ VE BU DERTTE BİTMİŞ OLCAK :) :)baya şık bi yere denziyo canım bulmuşsunuz sonunda çok sevindim :)
Hosbulduk :)Allah hepimize kolaylik versin ya ne zormus bu işler :)bence gayet mantıklı :) hangi otellere baktınız kuzum :)
günaydınn kuzum resmi var mı :)
merhabaa sende hoşgeldin aramızaaa
fiyatıda gayet uygun bizde dün akşam konuştuk :)EVETT EVETT COK MUTLU OLDUM YA FİYATTA DA SIKNTI YOK 12500 GİBİ BİŞEY OLUCAK ANNELEREDE GÖSTERİP TUTCAZ VE BU DERTTE BİTMİŞ OLCAK :) :)
Bende hala teyze diyorum yahuu nasıl alisilir bunaaabendee bendee hala teyze diyorum kadınaa :) :)
kendine tanıtsana birazcık canım tanışalım :)Hosbulduk :)Allah hepimize kolaylik versin ya ne zormus bu işler :)
Aynıyızz sanki anne desem dalga geçiyomuşum gibi geliyo nişamlım okdr rahat anne baba dedi ki ben tutuldum artık nişanlımda anne de neden demiyon demeye başladı ama diyemiyorum yaBende hala teyze diyorum yahuu nasıl alisilir bunaaa
bende senn dün attığın resimleri cok begendim sitesinden bakıyorum kına için bi kaç bişey var kafamda bulabilrsem süper olucak :)fiyatıda gayet uygun bizde dün akşam konuştuk :)
sevgilim bakmaya başlıycak en azından alternatiflerden haberimiz olcak
begen diğim nikah şekerinede gösterdim çok begendi:)
ya ferforje minik kafesler olucak yada begendiğim aynalar her tabaga küçük bi teşekkür notuyla koyarız dedik :)
i.me davetiyedende davetiyeleri seçicez sanırım :)
ben kına için organizasyon firması düşündüm nasıl olur bilmiyorum ama etrafımda daha önce böyle yapan kimse olmadı :)bende senn dün attığın resimleri cok begendim sitesinden bakıyorum kına için bi kaç bişey var kafamda bulabilrsem süper olucak :)
kızlar günaydın :) kaç gündür okulda o kadar çok yoruluyorum ki eve gelince bayılıyorum :) o yüzden burayada giremedim hiçkafamda hala sorular var ve ben hiç birini cevaplayamadım bizimki farklı memleketler ya şimdi benim memleketimde gelinlik giymek istiyorum ama aynı zamanda bindallıda giymek istiyorum kına için ayrı bi yer tutulmaz çünkü 2salon tutulacak zaten. istediğim bindallıda evd giyilmez sevdicekte diyo sizin memlektte kına olsun bizimkinde düğün diyo napacm ben
bence sevgilinin söylediği mantıklı canım :) öyle güzel olur :)kızlar günaydın :) kaç gündür okulda o kadar çok yoruluyorum ki eve gelince bayılıyorum :) o yüzden burayada giremedim hiçkafamda hala sorular var ve ben hiç birini cevaplayamadım bizimki farklı memleketler ya şimdi benim memleketimde gelinlik giymek istiyorum ama aynı zamanda bindallıda giymek istiyorum kına için ayrı bi yer tutulmaz çünkü 2salon tutulacak zaten. istediğim bindallıda evd giyilmez sevdicekte diyo sizin memlektte kına olsun bizimkinde düğün diyo napacm ben
Canim benimde durumum ayni sen gibi. Düğün nisanlimjn memlekette olacak ama ben kendi memleketimde babamin evinden gelinlikle cikmak istiyorum. Kina gecemi de guzel bi salonda yapcam.once gelinlikle cikcam snra kina gibi bindalli giyip devam edicem
ama benim çevremdekiler beni gelinlikle görsün istiyorum. kapalı olncada hem bindallık hem gelnlik zor olur canımbence sevgilinin söylediği mantıklı canım :) öyle güzel olur :)
onunda bi çözümü vardır canım düşünmek lazımama benim çevremdekiler beni gelinlikle görsün istiyorum. kapalı olncada hem bindallık hem gelnlik zor olur canım
valla annemlr konuşsun artık ben düşünmektn kafayı yedimonunda bi çözümü vardır canım düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?