• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O usule bayıldımmm ne güzel ya düğüne katılmak isteyenler kendi ceplerinden bir nevi akşam yemeği yiyecekler aynı zaman da vay be :KK28:
bence gayet mantıklı :) hangi otellere baktınız kuzum :)
Günaydın kızlaaaarrrr dün salonu görmeye gittikkk bayıldımmm sanırım tutcazz 2014 de yenileniyomuş o haline dha bi bayıldımmm ay çok rahatım şimdiii :):)
günaydınn kuzum resmi var mı :)
Merhabaa :)
bende mayıs 2015 gelini oluyorum inşallahh :)
merhabaa sende hoşgeldin aramızaaa:KK19:

VAAR VARR CANIM AMA Bİ TANE HEMEN YOLLUYORUMM :)
IMG-20140927-WA0007.jpg

EVETT EVETT COK MUTLU OLDUM YA FİYATTA DA SIKNTI YOK 12500 GİBİ BİŞEY OLUCAK ANNELEREDE GÖSTERİP TUTCAZ VE BU DERTTE BİTMİŞ OLCAK :) :)
fiyatıda gayet uygun bizde dün akşam konuştuk :)
sevgilim bakmaya başlıycak en azından alternatiflerden haberimiz olcak
begen diğim nikah şekerinede gösterdim çok begendi:)
ya ferforje minik kafesler olucak yada begendiğim aynalar her tabaga küçük bi teşekkür notuyla koyarız dedik :)
i.me davetiyedende davetiyeleri seçicez sanırım :)

fiyatıda gayet uygun bizde dün akşam konuştuk :)
sevgilim bakmaya başlıycak en azından alternatiflerden haberimiz olcak
begen diğim nikah şekerinede gösterdim çok begendi:)
ya ferforje minik kafesler olucak yada begendiğim aynalar her tabaga küçük bi teşekkür notuyla koyarız dedik :)
i.me davetiyedende davetiyeleri seçicez sanırım :)
bende senn dün attığın resimleri cok begendim sitesinden bakıyorum kına için bi kaç bişey var kafamda bulabilrsem süper olucak :)

bende senn dün attığın resimleri cok begendim sitesinden bakıyorum kına için bi kaç bişey var kafamda bulabilrsem süper olucak :)
ben kına için organizasyon firması düşündüm nasıl olur bilmiyorum ama etrafımda daha önce böyle yapan kimse olmadı :)

kızlar günaydın :) kaç gündür okulda o kadar çok yoruluyorum ki eve gelince bayılıyorum :) o yüzden burayada giremedim hiç :( kafamda hala sorular var ve ben hiç birini cevaplayamadım o_O bizimki farklı memleketler ya şimdi benim memleketimde gelinlik giymek istiyorum ama aynı zamanda bindallıda giymek istiyorum :KK49: kına için ayrı bi yer tutulmaz çünkü 2salon tutulacak zaten. istediğim bindallıda evd giyilmez :( sevdicekte diyo sizin memlektte kına olsun bizimkinde düğün diyo napacm ben :KK51:

kızlar günaydın :) kaç gündür okulda o kadar çok yoruluyorum ki eve gelince bayılıyorum :) o yüzden burayada giremedim hiç :KK43: kafamda hala sorular var ve ben hiç birini cevaplayamadım o_O bizimki farklı memleketler ya şimdi benim memleketimde gelinlik giymek istiyorum ama aynı zamanda bindallıda giymek istiyorum :KK49: kına için ayrı bi yer tutulmaz çünkü 2salon tutulacak zaten. istediğim bindallıda evd giyilmez :KK43: sevdicekte diyo sizin memlektte kına olsun bizimkinde düğün diyo napacm ben :KK51:

Canim benimde durumum ayni sen gibi. Düğün nisanlimjn memlekette olacak ama ben kendi memleketimde babamin evinden gelinlikle cikmak istiyorum. Kina gecemi de guzel bi salonda yapcam.once gelinlikle cikcam snra kina gibi bindalli giyip devam edicem

kızlar günaydın :) kaç gündür okulda o kadar çok yoruluyorum ki eve gelince bayılıyorum :) o yüzden burayada giremedim hiç :KK43: kafamda hala sorular var ve ben hiç birini cevaplayamadım o_O bizimki farklı memleketler ya şimdi benim memleketimde gelinlik giymek istiyorum ama aynı zamanda bindallıda giymek istiyorum :KK49: kına için ayrı bi yer tutulmaz çünkü 2salon tutulacak zaten. istediğim bindallıda evd giyilmez :KK43: sevdicekte diyo sizin memlektte kına olsun bizimkinde düğün diyo napacm ben :KK51:
bence sevgilinin söylediği mantıklı canım :) öyle güzel olur :)

Canim benimde durumum ayni sen gibi. Düğün nisanlimjn memlekette olacak ama ben kendi memleketimde babamin evinden gelinlikle cikmak istiyorum. Kina gecemi de guzel bi salonda yapcam.once gelinlikle cikcam snra kina gibi bindalli giyip devam edicem
bence sevgilinin söylediği mantıklı canım :) öyle güzel olur :)
ama benim çevremdekiler beni gelinlikle görsün istiyorum. kapalı olncada hem bindallık hem gelnlik zor olur canım:(

Back