2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar kına için organizasyon firması düşünüyo musunuz
mekanla konuşucam zaten genelde kına yapılan bi yer ek olarak bişeyler kendimce ayarlıcam canım çok şaşalı istemiyorum kınaları nedense sevemiyorum ama adetten

mekanla konuşucam zaten genelde kına yapılan bi yer ek olarak bişeyler kendimce ayarlıcam canım çok şaşalı istemiyorum kınaları nedense sevemiyorum ama adetten
ben sade bi mekan bulucam özellikle kına mekanı hiç bilmiyorum :)
o yüzden bi organizasyon firmasıyla anlaşmam şart:)

Standart Paketimiz: 1.500 TL
  • 4 Kişilik Bayan Kına ekibi
  • Bayan Kına ekibimiz organizasyonun tamamında yer almaktadır.
  • Davetlilerin Karşılanması (lokum ikramı)
  • Kına seramonisi ve adetlerin uygulanması
  • Davul Show
  • Gelin Hanım Kaftanı veya Bindallısı
  • Damat Bey için özel kostüm
  • Gelin Hanımın Arkadaşlarının Kaftanları (5 adet)
  • Özel Tasarım Kına Tepsisi, Sepetleri
  • Yaş Kına, Hediyelik Kuru Kına (Davetli Sayınız Kadar)
  • Tef, Şakira, Halay Mendilleri
  • El Mumları, El Gülleri,Kına Taçları
  • Karşılamada İkram Edilen Lokumlar
  • Kına Tahtı (Kırmızı & Altın renk)
  • bunu buldum:)

birde http://www.worldorganizasyon.com/kina-gecesi-organizasyonu.html bu var ama bunun fiyatları fazla uygun anlam veremedim

Ee naptınız bakalım? Biz bugün sevdiceğimle 3 tane otel gezdik düğün mekanı aradık. Biri fena değğil diğerleri çok uçuktu fiyatları yaaa

Ee naptınız bakalım? Biz bugün sevdiceğimle 3 tane otel gezdik düğün mekanı aradık. Biri fena değğil diğerleri çok uçuktu fiyatları yaaa
iyi akşamlar tatlım :) üzülme gönlünüzce olur inşallah bi yer başka bakacak mekanlar varsa araştırın az daha canım

250 kişi ortalama 30 bin - 40 bin tl mümkünatı yok yani
oteller biraz tuzlu oluyo tatlım ya güzel bi balo salonu yok mu öyle düşünsen otel salonlarından daha güzel mekanlar var bence yazık bu fiyat yaa ben on bine acıyorum hala içim gidiyo

oteller biraz tuzlu oluyo tatlım ya güzel bi balo salonu yok mu öyle düşünsen otel salonlarından daha güzel mekanlar var bence yazık bu fiyat yaa ben on bine acıyorum hala içim gidiyo
Yok canım zaten bu fiyata hayatta ayarlayamam kuzucuğuma :) acırım bizim bütçe en fazla 16 bin o da zor

Öyle yaa bide çoğu yerde paketin içinde müzik, fotoğraf vs. olmuyor en uğraşmak istemiyorum tek tek onlarla yaa ilk günden sıkıldım valla

Öyle yaa bide çoğu yerde paketin içinde müzik, fotoğraf vs. olmuyor en uğraşmak istemiyorum tek tek onlarla yaa ilk günden sıkıldım valla
aslında düğünler alman usulü olsa yemekli düğün yapsak herkes menüsünün fiyatını verse bizda azıcık rahat etsek bence alternatif çok bunlarda içinde yoksa oteli satın almayacağınıza göre 30 bin çok değil mi

İlk gittiğimiz otel 40 bin dedi hadi adı var diyecem ama görüştüğümüz otellerin 3üde lükstü neyse en lüksü en uygun fiyatı verdi 22 bine falan geliyordu 40 bin olanın Allahımmmm ne salonu güzel ne süsleme alternatifleri var enn güzeli fiyatı daha uygun olandı neyse bakalım ya belki ayarlarız orayı sevgilim olur diyor ama ben kıyamıyorum zaten öğretmen çocuk fabrikatör değil ki bebeğim yaa

O usule bayıldımmm ne güzel ya düğüne katılmak isteyenler kendi ceplerinden bir nevi akşam yemeği yiyecekler aynı zaman da vay be

Günaydın kızlaaaarrrr dün salonu görmeye gittikkk bayıldımmm sanırım tutcazz 2014 de yenileniyomuş o haline dha bi bayıldımmm ay çok rahatım şimdiii :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…